Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
igen, és egy hosszabb sérülés hullám esetén hónapokig ott ül majd egy ifi 77es számmal, ez ennyire egyszerü.ismét rosszul tudod... 25 főt lehet nevezni CSAK A FELNŐTT bajnokságba, de az nem azt jelenti, h 25 fős a keret, hiszen akik 25ös-nél nagyobb számmal szerepelnek, az csak annyit jelent, h szerepelhet mindkét csapatban...
tisztában vagyok a Real jelenlegi keretével, de nem mindegy hogy hány játékossal lehet felölteni a keretetEgyébként jelenleg pont 22 fős a Madrid kerete( plusz Adán, aki ifi mezbe van), szal ha jön vki még (3 ember) csak akkor lehet ez a kifogásod valós.
felölem Drenthe is lehet a 7es, engem nem érdekelnek a számok, hanem csak az, hogy játszik aki viseliviszont az volt a gyenge próbálkozás, h úgy adtad elő a dolgot, h MUSZÁJ odaadni roncikának a 7-est, különben hátrányba kerül a csapat...
ismét rosszul tudod... 25 főt lehet nevezni CSAK A FELNŐTT bajnokságba, de az nem azt jelenti, h 25 fős a keret, hiszen akik 25ös-nél nagyobb számmal szerepelnek, az csak annyit jelent, h szerepelhet mindkét csapatban...zsuni írta: 25 föt lehet nevezni a bajnokságba, 1-25 számozással, ha nincs 7es, akkor az már csak 24.
Akkor nálunk miért nem volt 7-es tavaly?MR.TOMORT777 írta:Spanyolországban ezt nem lehet megcsinálni, mert itt muszáj kihasználni a számokat, mert pl 26-ost nem adhatnak senkinek.
Szóval nem lehet azt megcsinálni, hogy nincs 7-es, hanem helyette 30-as van.
engem az hol érdekel hogy a Barca-ba ki hanyasban játszik vagy nem játszik? lesz.rom hogy a Barca nem használta ki, baromira nem az én dolgom.jaja, érdekes, h a Barcában sem volt mindig használatban a 7-es... látom a lényeget megint kiragadtad a mondandómból... a 2009-2010-es idényben senki se használta a 7-est... gratula...
vagy talán elöbb olvasni kéne, és utána okoskodni. 25 föt lehet nevezni a bajnokságba, 1-25 számozással, ha nincs 7es, akkor az már csak 24.Ennek semmi értelme. Laughing Miköze van a meznek ahhoz, h hány játékossal kezditek az idényt? Mindenbe nem kell azért belekötni.
Spanyolországban ezt nem lehet megcsinálni, mert itt muszáj kihasználni a számokat, mert pl 26-ost nem adhatnak senkinek.Fecooo írta: nem azt mondom, h le kellett volna védetni, de az lett volna a min. , h egy ekkora játékos miatt pár évig nem használták volna tiszteletből...
Ennek semmi értelme.zsuni írta: jaja és a Madrid 24 játékossal menjen neki az idénynek nem? az neked csak jó
jaja, érdekes, h a Barcában sem volt mindig használatban a 7-es... látom a lényeget megint kiragadtad a mondandómból... a 2009-2010-es idényben senki se használta a 7-est... gratula...zsuni írta:jaja és a Madrid 24 játékossal menjen neki az idénynek nem? az neked csak jónem azt mondom, h le kellett volna védetni, de az lett volna a min. , h egy ekkora játékos miatt pár évig nem használták volna tiszteletből...
jaja és a Madrid 24 játékossal menjen neki az idénynek nem? az neked csak jónem azt mondom, h le kellett volna védetni, de az lett volna a min. , h egy ekkora játékos miatt pár évig nem használták volna tiszteletből...
Na azért én megnézném azt, hogy az "áhított" védő páros hány gólt fog összehozni az ellenfeleknek...Carvalhot ha megveszik, akkor 1 jó középső védőjük lesz, aztán harcolhatnak a másik helyért, nálam Albiol játszana ott, Ramos maradna jobbek, inkább balra kéne Cashley, de ő úgyse megy.socio66 írta: ráadásul vele összeállhatna a legtöbb madridista által évek óta áhított Ramos-Pepe belső védő kettős is.
[/color]
nekem óriási kedvencem volt Raúl! emléxem éveken keresztül azért drukkoltam, h ő lője a Madrid góljait, viszont azok a gólok ne érjenek pontot (albicelesteX írta:Hivatalos most már hogy a madrid 7-ese elbúcsúzik.Én is búcsúzok tőle,mert nagy ellenfél volt,nagy sportember/ember.Minden helyzetben példásan viselkedett.Köszönöm a Clásico-kat,a versenyhelyzeteket.A legjobbakat kívánom neki.Egy Ikon volt a madrid ikonja.Gracias Raúl González Blanco!Nélküled üresebb lesz a Liga!!!
Guti 2-3 meccsenként 1 villanásnyira volt veszélyes, most már vagy 4 éve.sjd írta:Asszem lemaradtam valamiről. Guti veszélyes irányító volt?
Én amennyit láttam belőle azt kell hogy mondjam igen.Asszem lemaradtam valamiről. Guti veszélyes irányító volt?
Azért mert Casillas még mindig a világ egyik legjobb kapusa, sőt, lehet, h a legjobb. Raul viszont régi önmagának karikatúrája.Zokneenho írta:Raulnak még van 2-3 éve aktívan focizni. Nem értem, miért kellett neki eligazolni, szerintem az a példaértékű inkább, amit Casillas követ,azaz, hogy a Realba kezdi és fejezi be a karrierjét..
Asszem lemaradtam valamiről. Guti veszélyes irányító volt?bali 15 írta:
Most hogy elment garantáltan nincsen veszélyes irányítója a Madridnak.
Van egy félgőzzel üzemelő Kaká. Van deer Vaart-ot már bele sem veszem.