Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://barcanoticias.blog.hu/2010/07/25 ... _ugyletbensjd írta:ElMundo kezd egy kicsit elszállni, mai nap termése:
-Senna mint vkp
- Ibra-Thiago Silva vagy Ibra-Pato csere
![]()
![]()
![]()
![]()
Azért egy szélső meg egy vkp futómennyisége kb. megegyezik, egy kapusé viszont feleannyiZokneenho írta: Henry szélső volt, míg Senna vkp. Ugyanúgy egy kapus is sokkal tovább bírja, mint más posztokon lévő társai..
Henry szélső volt, míg Senna vkp. Ugyanúgy egy kapus is sokkal tovább bírja, mint más posztokon lévő társai..sjd írta:Henrynak 32 évesen nem volt még egy jó éve, Senna meg 34Attika 25 írta:Senna-t mint vkp-én elfogadnám,2 jó éve biztos van még
De sztem hagyjuk is mert biztosan kacsa
Henrynak 32 évesen nem volt még egy jó éve, Senna meg 34Attika 25 írta:Senna-t mint vkp-én elfogadnám,2 jó éve biztos van még
Teljes mértékben egyetértek, én személy szerint olyan párti vagyok, hogy ha tényleg ilyen anyagi gondjaink vannak, akkor tartsunk meg mindenkit, és a meglévő kerettel oldjuk meg a hiányzó posztokat(Hleb sem tud sokkal kevesebbet, mint más aki érkezne). Ha így is lenne olyan, aki nem kell, azt el lehet adni, és a 40millával+az eladottak árával lehetne törleszteni.Attika 25 írta:Én mindkettőbe (Thiago-dos Santos) látok fantáziát,nem szivesen engedném el őket.Mindketten végigjárták a szamárlétrát,kitartottak,nem koccoltak le,nem panaszkodtak,megérdemlik az esélyt a nagy csapatnál. Ha az az ára Fabregas-nak,hogy egyikük vagy mindkettő menjen akkor én azt mondom ne jöjjön idén Cesc,de akkor más se,adjuk meg nekik az esélyt,aztán meglátjuk milyenek és úgy mozgolódunk jövőre a piacon.
Ezzel szerintem mindenki így van..S.Agüero írta:Remélem Rafán kívül mást nem fogunk már eladni ezen a nyáron és már csak érkezni fognak az emberek.![]()
Tképpen nem azt akartam linkelni hanem a Cesc-es cikket, csak úgy néz ki google fordítóban ugyanaz a linkjeZibra16 írta:Ez tényleg jól hangzik, hogy lezárul a csere védőközéppályás kérdés
Remélem, hogy nem spanyol csere lesz hanem inkább egy néger
Sok mindent lehozott a Sport már. Gondolom egyébként onnan vette pont az NSO, nem fordítva...Xavi26 írta:Egyetértek sokatokkal hogy kamu, de a Sport is lehozta
Szerintem nem kell ezt ilyen drasztikusan felfogni. Az angoloknál is pl Cheslea(Terry,Carvalho,Alex) MU (Ferdinand,Evans,Vidic) 3 belsővédő van akik sztárabbak, mint nálunk Piqué,Puyol és Milito.visca el barca írta:érdekes lesz ha marquez is elmegy... 3 középső védővel vagunk neki az idényenek? vagy majd eroltetjuk abidalt középen és mikor rajovunk h nem megy, akkor januárban veznünk egy tehetseges brazilt 20 millioért? vagy a nagycsapatnál marad muniesa v fontas?
a felelőtlenség megint... áh én nem értem.... legalabb caceres v henrique itt lenne vésztartaléknak...