Barca Igazolások 2010-2011
- visca el barca
- Presidente del Barça
érdekes lesz ha marquez is elmegy... 3 középső védővel vagunk neki az idényenek? vagy majd eroltetjuk abidalt középen és mikor rajovunk h nem megy, akkor januárban veznünk egy tehetseges brazilt 20 millioért? vagy a nagycsapatnál marad muniesa v fontas?
a felelőtlenség megint... áh én nem értem.... legalabb caceres v henrique itt lenne vésztartaléknak...
a felelőtlenség megint... áh én nem értem.... legalabb caceres v henrique itt lenne vésztartaléknak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
Balotellit azért hozzák szóba mindenkivel h emeljék az árát. Az MU Cselzi és Barca is érdeklődött utána. Micsoda meglepetés, a 3 legerősebb csapat a világon érdeklődik utána. Sztem egyedül a City érdeklődése valós és csak az árát akarják emelni a többivel.
A Fifa egy szégyen
- Dave87
- Capitá del Barça
Egyértelmű, hogy nem kell! Országos kamu ez a hír. Balotelli....atyavilág!Barca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... ik-2038271
Kell ő nekünk?Tehetséges,viszont kezelhetetlen a srác..
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
NSO hozta le, tehát a válasz: nem kell
Nem tudom honnan veszi ezeket az NSO.Már fél Angliával hírbe hozták és pont hozzánk jönne,menjen inkább a City-be oda való,35 misiért....Barca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... ik-2038271
Kell ő nekünk?Tehetséges,viszont kezelhetetlen a srác..

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... ik-2038271
Kell ő nekünk?
Tehetséges,viszont kezelhetetlen a srác..
Kell ő nekünk?

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Még nem is jelentették be, hogy elmegy és még az se biztos hogy elmegy de ha megy is nem biztos hova. Még egyenlőre ne temessük.Fernando írta:Mondjuk lehet az is áll a dolog hátterében, hogy Amerikától Mexikó lényegesen közelebb van, akár hetente hazatud repülni a tágabb családjához is.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mondjuk lehet az is áll a dolog hátterében, hogy Amerikától Mexikó lényegesen közelebb van, akár hetente hazatud repülni a tágabb családjához is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Zokneenho
- Jugador d'estrella
Abba nem gondoltál bele, hogy azt a hosszabbítás előtt nyilatkozta?Zibra16 írta:Látszik. hogy mekkora hülye ez a Wenger, hogy Fontást akarja elkérni mikor a fiatal védő ép tegnap vagy tegnapelött hosszabította meg szerződését
Egyébként nem nagy kár, hogy Assulin elment mert még rajta kívűl számtalan nagyszerű szélső nevelkedik a Barca utánpótlás bázisán pl.Giorgi Chanturia(grúz)
Az meg,hogy hosszabbítunk egy játékossal, nem azt jelenti, hogy feltétlen meg is tartjuk.. Ezek után felmerül a kérdés, hogy ki is a hülye..

A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Hm szép! Sajnálom én is de ennek is el kellett jönnie. No nem baj legalább megmarad Cáceres 
Egyébként remélem megnyeri a Red Bulls a bajnokságot Amerikában

Egyébként remélem megnyeri a Red Bulls a bajnokságot Amerikában

-
- Jugador del Barça
Látszik. hogy mekkora hülye ez a Wenger, hogy Fontást akarja elkérni mikor a fiatal védő ép tegnap vagy tegnapelött hosszabította meg szerződését
Egyébként nem nagy kár, hogy Assulin elment mert még rajta kívűl számtalan nagyszerű szélső nevelkedik a Barca utánpótlás bázisán pl.Giorgi Chanturia(grúz)
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
én is kedveltem a mexikóit főleg amikor még Puyol-Marquez páros volt és Maruez is kb 5 milió körül jöt 2003-ba amikor a legnagyobb csúny szóval sz***ban voltunkFecooo írta:csak fogyunk és fogyunk...Ronaldinho&Barca írta:Háát.. pedig nagy egy játékmester a mexikói. Már nincs sok éve hátra gondolom a profi futballban, de annak a pár évnek szeretné megadni a módját, és sokat szeretne játszani, ha pedig rendszeresen játszik, akkor tanítandó játékot mutat. Nagyon sajnálnám, ha elmenne, lennének védő gondjaink, de neki IS játéklehetőség kellene.. mindenki ezért a [auto_cenzúra] játéklehetőségért megy el..![]()
a kiemelt rész miatt a távozók minden elismerést megérdemelnek, mert nem a pénz miatt távoznak...![]()
7 év... ennyi ideig egy légiós egy helyen nagyon ritka...Rafa egyik kedvencem (volt)
csak fogyunk és fogyunk...Ronaldinho&Barca írta:Háát.. pedig nagy egy játékmester a mexikói. Már nincs sok éve hátra gondolom a profi futballban, de annak a pár évnek szeretné megadni a módját, és sokat szeretne játszani, ha pedig rendszeresen játszik, akkor tanítandó játékot mutat. Nagyon sajnálnám, ha elmenne, lennének védő gondjaink, de neki IS játéklehetőség kellene.. mindenki ezért a [auto_cenzúra] játéklehetőségért megy el..

a kiemelt rész miatt a távozók minden elismerést megérdemelnek, mert nem a pénz miatt távoznak...

7 év... ennyi ideig egy légiós egy helyen nagyon ritka...Rafa egyik kedvencem (volt

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Kicsit tényleg furcsa a védelem ilyen szintű lebontása, remélem azért túlságosan nem esik át a ló túloldalára Pep és nem a rutintalan gyerekeket favorizálja. Puyolra, Piquére és Militóra még nagyobb súly hárul és a rotálás sem lesz mindennapos a ezen a részen.
Márquez sajnálom, hogy elmegy, főképp az USA-ba. Egyik nyilatkozatában mondta, ha elmegy innen, akkor az Atlasba tér haza. Lehet, hogy a mexikóiak nem tudják kifizetni?
Márquez sajnálom, hogy elmegy, főképp az USA-ba. Egyik nyilatkozatában mondta, ha elmegy innen, akkor az Atlasba tér haza. Lehet, hogy a mexikóiak nem tudják kifizetni?

- Capon
- Llegenda del Barça
Szerintem semmi meglepő nem lenne benne ha amcsiba igazolna. Mexikói játékos azért mégis csak a tengerentúlon vannak a gyökerei. Átjött focizni Európába karrierje végén meg visszamegy a tengerentúlra.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Háát.. pedig nagy egy játékmester a mexikói. Már nincs sok éve hátra gondolom a profi futballban, de annak a pár évnek szeretné megadni a módját, és sokat szeretne játszani, ha pedig rendszeresen játszik, akkor tanítandó játékot mutat. Nagyon sajnálnám, ha elmenne, lennének védő gondjaink, de neki IS játéklehetőség kellene.. mindenki ezért a [auto_cenzúra] játéklehetőségért megy el.. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Fernando írta:Ha valóban igaz, akkor azt kell mondjam: nem lep meg. Én nagyon szeretem Rafa-t, de ennyi játéklehetőséggel az ő korában nem lehet igazán komoly érvünk a maradására. Most föl lehet hozni, hogy ha játszott sem játszott túl jól bla bla bla... szerintem fordítva van ez inkább: azért játszott így, mert keveset játszott.
Az meglep viszont, hogy Amerika??? Azért van még benne egy jó 4 év szerintem. Elnézegetném egy Villarreal-ban vagy akár egy angol csapatban (Arsenal?).
hallod te mondasz vmit

bekéne vonni a Cesc-transzferbe hogy alkudjunk az árán
bár......lehet ,hogy Wenger papának csak fiatalok kellenek
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ha valóban igaz, akkor azt kell mondjam: nem lep meg. Én nagyon szeretem Rafa-t, de ennyi játéklehetőséggel az ő korában nem lehet igazán komoly érvünk a maradására. Most föl lehet hozni, hogy ha játszott sem játszott túl jól bla bla bla... szerintem fordítva van ez inkább: azért játszott így, mert keveset játszott.
Az meglep viszont, hogy Amerika??? Azért van még benne egy jó 4 év szerintem. Elnézegetném egy Villarreal-ban vagy akár egy angol csapatban (Arsenal?).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- albicelesteX
- A Vadász
Olvastam én is azt a cikket amelyikben a 3 tehetségünket nevezik meg csere alapként...ha kacsa ha nem...felejtős!Nem szabad odaadni ennek a francia zsigerelő művésznek. 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A Barca hivatalos honlapján azért csak megemlítenék, ha eligazolt volna, úgyhogy nagyon remélem, hogy csak kacsa! Tavaly is mindenhova eladtuk, aztán maradt! (remélem most sem megy sehova!!!!!!!!)LM10 írta:A SPORT tényként közli, hogy Márquez követi Henryt New Yorkba, és 4 évre ír alá.
Ha ez igaz, akkor Fontás beépítése nagyon valószínű lehet, vagy Caceres maradása is.
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Pont ez a baj h nincs ien játékos vagy ha van nem tudná úgy pótolni Xavit vagy Iniestát,mert nem elég jó vagy ne illik bele a játékunkba és csak vész esetén kéne amiből az jön hogy: Xavi, Iniesta nem tud eleget pihenni és az van mint tavaly h Inter-féle csapatok ellen el leszünk fáradva,+ túl kiszámíthatóak leszünk.Ha jönne Fabregas akkor ő bármikor játszhatnamessideco írta:Még most is azt hangoztatom, hogy Fabregas ne jöjjön. Thiago vagy Jonathan felhozatala megoldhatná a problémát. Nem lennének ők sem alapemberek, ahogy szvsz Cesc sem.
Egy másik, olcsóbb középpályást már megérné vásárolni. Nevet nem tudok mondani, hogy ki lenne az ideális, de a 25-30 név közül kerül valaki
Xavi vagy Iniesta bármikor pihenhetne és betudnánk építeni a fiatalokat nem lenne ekkora a fáradtságuk májusra, amikor a sorsdöntő meccseinket játszanánk nem lenne a félcsapat kimerülve + a bekkelő csapatok ellen jól jönne egy Fabregas féle játékos
-
- Director del Fútbol
"Speaking exclusively to Goal.com, a well placed source confirmed the deal will be officially announced next week."messideco írta:Mondjuk a goal.com-ról nem nagyon szabad linkelni. De sajnos egyre valószínübb a távozásalluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/1884/north- ... y-henry-at
Mondjuk furcsa hogy most nem egy újsághírt hoznak le.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Mondjuk a goal.com-ról nem nagyon szabad linkelni. De sajnos egyre valószínübb a távozásalluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/1884/north- ... y-henry-at

-
- Director del Fútbol

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona