baas11 írta:Tudom szándékos volt... Igazad van Deco-hoz ne mérjük,mert Diego még nem Barca játékos ,így elég nehéz....
Viszont azon kívül,hogy szerinted "nem üti a szintet" nem sok konkrét dolgot tudsz mondani a miértekre ...pláne Özillel szemben !Így mint mondottam csak talágatás....
Thiago más,őt én is nagyon szívesen látnám többször is a csapatban....de ha Pep is így gondolja akkor minek ez a nagy tközéppályást keresünk őrület ???!!!De túl van tárgyalva....
Ó, a kedvedért válaszolok a miértekre is.
A legfőbb indokom, hogy szimplán lassú. Gondolkodásban, fordulásban.
Sokszor láttam játszani, nem csak a Juvéban, és ez feltűnt. Átveszi a labdát, szétnéz, keresi a megfelelő passzt és csak utána adja tovább. Ez a sebesség a Bundesliga-ban elég volt, de már a Juvéban sem nagyon, a spanyol ligában pedig borzasztó kevés. Hasonlítsd össze Inivel pl. Tudom, hogy nem kategória a két srác, de nézd meg, hogy mennyivel gyorsabb gonolkodású Ini, és mennyivel kevesebb ideig tart neki felmérni a helyzetet.
A második részre válaszolva: Az, hogy még nem játszott a Barca-ban még nem indok az összehasonlítás ellen. Deco már a Portoban sem volt kutyaütő, és már akkor látszott, hogy sokra viheti. Diego-ban én nem látok sokat őszintén szólva.
Abban pedig biztos vagyok, hogy Pep is sokat lát Thiago-ban.
Viszont ő még túl fiatal volt tavaly a nagy csapathoz, és szerintem még idén is az egyébként. Ha minden játékost 18-19 éves korában mélyvízbe dobnánk, akkor most nem lenne egy Pedro nevű ember a csapatban.