Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az "Új-Zélandiak könnyű csoportban voltak, ezért ne hasonlítsuk őket a magyarokhoz" összefüggésre utaltam, szóval akármilyen könnyű csoportban voltak, nem hiszem, hogy a magyarok képesek lettek volna így (és ilyen motiváltan) fociznilooka írta:Akárhogy keresem, nem találom, hogy hol írtam ilyet.sjd írta:És szerinted a magyar válogatott az utolsó percben ki tudott volna egyenlíteni a szlovákok ellen?
Még csak nem is utaltam rá, szóval...
A hollandok elleni meccset hagyjuk, azt ökörség volt leszervezni....albicelesteX írta:Tudtam,hogy bele fogtok kötni a az Új-zélandi hasonlatomba. Pontosan tudom,hogy abból a zónából mi is kijutnánk...De megmondom őszintén,hogy afelől vannak kétségeim,hogy azt az Új-zélandi válogatott mondjuk egy hollandok ellen mutatott mentalitással simán megvernénk.Inkább erre akartam kihegyezni a dolgot,hogy fejben kellene ott lenni a meccseken.
Akárhogy keresem, nem találom, hogy hol írtam ilyet.sjd írta:És szerinted a magyar válogatott az utolsó percben ki tudott volna egyenlíteni a szlovákok ellen?
És szerinted a magyar válogatott az utolsó percben ki tudott volna egyenlíteni a szlovákok ellen?looka írta:
Pont ez az, hogy ha hagyjuk, hogy milyen csoportban lettek veretlenek, akkor nincs is miről beszélni! Akármelyik másik csoportban egy pontot se nagyon szereztek volna.
Pont ez az, hogy ha hagyjuk, hogy milyen csoportban lettek veretlenek, akkor nincs is miről beszélni! Akármelyik másik csoportban egy pontot se nagyon szereztek volna. De itt a magyarokról van szó, szóval hagyjuk a Kiviket.Fecooo írta:sztem a többiek nem azt nehezményezik, h egy Új-Zéland kijutott a VB-re, hanem, h veretlenül tudta zárni a csoportkört....
sztem a többiek nem azt nehezményezik, h egy Új-Zéland kijutott a VB-re, hanem, h veretlenül tudta zárni a csoportkört... mindenki tudja, h más zónából könnyebb a kijutás, de a VB-n nyújtott teljesítmény az igazi értékmérő, és ha ott veretlen tudott maradni egy nálunk sokkal gyengébb válogatott (most azt hagyjuk, h abban a csoportban az olaszok csak dísznek voltak, paraguay meg meg se erőltette magát...), akkor nekünk is lenne erre sanszunk!looka írta:A válogatottal kapcsolatos hsz-ek közül Rivaldo11 meglátásaival tudok leginkább azonosulni. Azonban én nem csak ezekben a dolgokban látom a sikertelenség okát.
Összehasonlítások születtek az új-zéland-i csapattal, ami teljességgel felesleges és eszetlen azon okból kifolyólag, hogy más kontinensen található az ország. Felelősségteljesen kimerem jelenteni, hogy Új-Zélend csapatánál SOKKAL jobb a mi válogatottunk. Hogy ők miért voltak kint, és mi miért nem? Pontosan azért, mert nincs egy épkézláb válogatott a selejtezőjükben, az hogy Kelet-Timort meg tudják verni, majd nagy nehezen leküzdik a pótselejtezőn Bahreint... Senki ne mondja nekem, hogy mi erre ne lennénk képesek!
Éppen ezért én úgy látom, hogy a földrajzi fekvésünk az egyik legnygobb akadály, hiszen mindig kapunk egy topcsapatot a selejtezők során, egy olyan csapatot, ami nem csak Európában, de a világon is az elitbe tartozik. Így pedig nem könnyű. Ha a Concacaf zónában, vagy Óceániában lenne Mo., akkor más lenne a helyzet. Persze ennek semmi valóságalapja nincsen, csupán arra akatam kihegyezni a dolgot, hogy ne hasonlítsuk már össze a válogatottat ilyen Új-Zélandokkal. Egyszerűen pont a legnehezebb selejtező kontinensen élünk.
Nem mondom.Nem vagyok helyi csak megfordulok ott hébe-hóba volt amikor a szívem vitt...mostanában nem...Fecooo írta:off: nem mondod, h helyi vagy?albicelesteX írta:
Off:Egyszer megihatnánk egy sört vagy kettőt a Bohémban
visca el barca írta:Rivaldo11 írta:Egyetértek a nagy részével, de annyit hozzátennék, hogy van sokra hivatott generációnk, csak hát ugye a nagyokos szakembereink egyszerűen még azokat sem játszatják, akiket lehetne. Helyettük jöhetnek a semmitérő szerbek, románok, meg isten tudja kik. Így nehéz. Pedig a német válogatott példája-még ha nem is lehet egy az egyben összehasonlítani a két ország helyzetét-mutatja, igenis lehet, és kell építeni a fiatalokra. Egyelőre tán Koman, Németh K., Gulácsi, Kádár, Vass és a többiek azok, akikkel lehetne egy ütős kis csapatot építeni, de jó lenne tényleg, ha az u20-as csapatból mindenkivel komolyan számolna a klubcsapata.visca el barca írta:25 év alatt megvan a 20. szövetségi kapitányunk.
yeah.
az egyik leggusztustalanabb ember a magyar foci berkekben. ő sem fog semmit elérni, az u20-asz vb bronz egy jól sikerült valami, semmi több.
sehol nem játszó fiatalokkal sajnos semmit nem lehet ma elérni felnőtt szinten.
marad a torghelle, szélesi féle slepp, azokat meg inkább hagyjuk.
fél évet adok neki, aztán majd jöhet mészöly géza meg pintér, mert a magyar fenoménok közül eddig kb. csak ők nem voltak.
áh.
Nem tudom hány éves vagy, de én 30 évesen már nem áltatom magam a magyar focival...
Milyen tehetséges generációról beszéltek? Gulácsiról? Láttad már játszani mondjuk 5-6 teljes meccsen? A legnagyobb lepkekirály. Persze, fejlődhet. Csak ne a magyar felnőttválogatottban, ahol egy hiba és vége a meccsnek. Vagy Németh Krisztián? Hol játszik? Mit csinál? Állandóan sérült... Koman? Te komolyan elhiszed h Cassanoval álompárost fognak alakítanani a Sampben? Ugyanmár, ne nevettes, a keretbe se fog bekerülni... Vass Ádám mondjuk OK, mert ő legalább stabilan játszik, jövőre már a seria a-ban (remelhetoleg)... építsünk az U20-as válogatottra? Kire? A csapatkapitány Korcsmárra, akinek annyi az értéke, h 4 hónapra kölcsönveszi a norvég, kiesés ellen küzdő Brann? Tudsz Te vmit arról a capatról? Ha kinyitok egy térképet, Te ráböksz a térképen, hogy melyik városban játszik az a csapat?
Vagy most irjam le ezredikként, ezredszer, h a mol-nak, meg orbánnak meg a pénzes embereknek az 5-10 éves gyerekekbe, meg új poályák építésébe kellene tolni a pénzt? szarjam ki a spanyolviaszt? itt van, meg lehet nézni, a milliárdokból megerősített, agyonsztárolt tévéseket (videoton)... Minden bizonnyal az EL első selejtező körében kieesnek.
Mindent üzleti alapon akarnak működtetni, rövid távon kell a haszon, orbánt meg a lóvésokat hol érdekli mi lesz 10 év mulva? mindenki most akar sikereket, nem 2079-ben...
egervárit meg hagyjuk. lehet itt jönni az u20-al, meg a dunaferr "aranykorszakával", de vele se lesz semmi.
bárkivel bármiben fogadok, h a következő 20 évben sem jutunk ki sehova. benne vagyunk egy ördögi körben, és ezt a kört senkinek sincs kedve megszakitani.
ha minden kötél szakad, lehetne azt csinálni mint a németek. keresni kell egy özilt, meg hasonlókat. kézilabdában aránylag bejött... te amugy örülnél egy ilyen válogatottnak?
órákat lehetne még itt írogatni de felesleges. elárulom az életben sem vagyok túl optimista ember, de a magyar focival kapcsolatban meg főleg nem.
pedig régen megőrültem a magyar válogatottért. voltam kint lettországban, horvátorszában, lenegyelországban nemzeti meccsen, mára már annyira sem érdekel, hogy bekapcsoljam a tv-t. pedig akkor is azok fociztak akik most....
Rivaldo11 írta:Egyetértek a nagy részével, de annyit hozzátennék, hogy van sokra hivatott generációnk, csak hát ugye a nagyokos szakembereink egyszerűen még azokat sem játszatják, akiket lehetne. Helyettük jöhetnek a semmitérő szerbek, románok, meg isten tudja kik. Így nehéz. Pedig a német válogatott példája-még ha nem is lehet egy az egyben összehasonlítani a két ország helyzetét-mutatja, igenis lehet, és kell építeni a fiatalokra. Egyelőre tán Koman, Németh K., Gulácsi, Kádár, Vass és a többiek azok, akikkel lehetne egy ütős kis csapatot építeni, de jó lenne tényleg, ha az u20-as csapatból mindenkivel komolyan számolna a klubcsapata.visca el barca írta:25 év alatt megvan a 20. szövetségi kapitányunk.
yeah.
az egyik leggusztustalanabb ember a magyar foci berkekben. ő sem fog semmit elérni, az u20-asz vb bronz egy jól sikerült valami, semmi több.
fél évet adok neki, aztán majd jöhet mészöly géza meg pintér, mert a magyar fenoménok közül eddig kb. csak ők nem voltak.
áh.
off: nem mondod, h helyi vagy?albicelesteX írta:
Off:Egyszer megihatnánk egy sört vagy kettőt a Bohémban
Nem igazán érdekel,hogy ki lesz az edzőnk,de Egervárinak örülök és remélem meg adják neki a hosszútávú bizonyítási lehetőséget.Csodát nem várok,de jobban örülök neki -még ha számomra érdektelen is a Magyar labdarúgás-,mint bármilyen külföldi "tehetségnek".Fecooo írta:ők magyar szinten valóban kimagaslanak a tehetségükkel, de egyik se tekinthető bábnak, ezért nem kerülhetnek szóba... ők aztán(de főleg Pintér!) leordítanák aranylábú balerináink fejét... erre lenne szükség!
Egyetértek a nagy részével, de annyit hozzátennék, hogy van sokra hivatott generációnk, csak hát ugye a nagyokos szakembereink egyszerűen még azokat sem játszatják, akiket lehetne. Helyettük jöhetnek a semmitérő szerbek, románok, meg isten tudja kik. Így nehéz. Pedig a német válogatott példája-még ha nem is lehet egy az egyben összehasonlítani a két ország helyzetét-mutatja, igenis lehet, és kell építeni a fiatalokra. Egyelőre tán Koman, Németh K., Gulácsi, Kádár, Vass és a többiek azok, akikkel lehetne egy ütős kis csapatot építeni, de jó lenne tényleg, ha az u20-as csapatból mindenkivel komolyan számolna a klubcsapata.visca el barca írta:25 év alatt megvan a 20. szövetségi kapitányunk.
yeah.
áh.
Várjunk még ezzel a báb dologgal, már nem Kistelekinek hívják az elnököt.Fecooo írta:ők magyar szinten valóban kimagaslanak a tehetségükkel, de egyik se tekinthető bábnak, ezért nem kerülhetnek szóba... ők aztán(de főleg Pintér!) leordítanák aranylábú balerináink fejét... erre lenne szükség!