Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na ezen a dolgon meg aztán végképp ki tudok akadni!Barcaman14 írta:Looka én sem hiszem hogy sok esélye lenne a továbbiakban a két magyar csapatnak, de a Győr legalább játszhat hazai pályán. Mi meg szégyen szemre mehetünk Újpestre.
Valami egészen borzalmas volt amit a Vidi nyújtott este!geridoss írta:Ennyi volt a Videoton. Hát ez siralmas, komolyan mondom, nevetséges!
Idén nem valószínű, hogy lesz magyar csapat európai kupában :S
Akárki helyett játszhatott volna Talma nem lett volna rosszabb az eredményvisca el barca írta:
meg a mol a milliardokat.
Igen, lényegében egyet is értek veled. Nem mindennel persze. Mondjuk azzal, hogy nem lesz változás az elkövetkezendő években, nem értek egyetvisca el barca írta:és erre költi orbán meg a mol a milliardokat. errol beszéltem a valogatott topicban...geridoss írta:Ennyi volt a Videoton. Hát ez siralmas, komolyan mondom, nevetséges!
és erre költi orbán meg a mol a milliardokat. errol beszéltem a valogatott topicban...geridoss írta:Ennyi volt a Videoton. Hát ez siralmas, komolyan mondom, nevetséges!
Dehogynem. A Debrecen ott lesz ősszel is. Ha nem a BL-ben, akkor az EL-ben. (Igen tudom, hogyha kiesnek a Basel ellen, akkor sincs még csoportkör az Európa Ligában.) Bár, én azt is megmondtam, hogy az összes magyar csapat továbbmegy az első köréből, ehhez képest csak kettő.geridoss írta:Ennyi volt a Videoton. Hát ez siralmas, komolyan mondom, nevetséges!
Akkor jönne az utolsó selejtező kör.ronaldinho89 írta:Amugy ha a Loki túljutna a Basel-en akkor már csoportkör vagy van még ?
nee már ezek legyűrnek minket ????? ez akkora ..........lluisllach89 írta:Maribor-Vidi 1-0 a félidőben.
off: írtam, h az NSO nem írta meg az indokotL.Messi 10 írta:Fecooo azt nem irtad hogy fenn vagy NSO-nIgy akkor neked nem új az info
ne de ez már OFF...
Hajrá DVSC-Győr-Vidi!
Azt írták hogy részletek hamarosan,d e a kedvedért utánanézekFecooo írta:az indokot nem írta meg az NSO, de az interben is jogosulatlanul szerepelt Milito, ők mégis megúszták büntetés nélkül...(pontosabban csak Morattit büntették meg...)L.Messi 10 írta:Európa-liga: nem 2-0-ról, hanem 3-0-ról indul a Győr visszavágója
Gradimir Crnogorac a kazah Atirau labdarúgócsapatának bosnyák védője jogosulatlanul játszott a Győri ETO FC elleni Európa-liga-mérkőzésen, így az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntésének értelmében a Rába-partiak nem 2–0-ról, hanem 3–0-ról várhatják a selejtezőkör második fordulójának csütörtöki, hazai visszavágóját.
Akkor szerintem a Győr biztos továbbjutó.
az indokot nem írta meg az NSO, de az interben is jogosulatlanul szerepelt Milito, ők mégis megúszták büntetés nélkül...(pontosabban csak Morattit büntették meg...)L.Messi 10 írta:Európa-liga: nem 2-0-ról, hanem 3-0-ról indul a Győr visszavágója
Gradimir Crnogorac a kazah Atirau labdarúgócsapatának bosnyák védője jogosulatlanul játszott a Győri ETO FC elleni Európa-liga-mérkőzésen, így az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntésének értelmében a Rába-partiak nem 2–0-ról, hanem 3–0-ról várhatják a selejtezőkör második fordulójának csütörtöki, hazai visszavágóját.
Akkor szerintem a Győr biztos továbbjutó.