Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
albicelesteX
A Vadász

2010.07.23. 09:33:43

A Juventus-os Diego?Ugye nem mondod komolyan??? :shock: Most akarunk megszabadulni egy másik bundesliga féltehetségtől erre szóba kerül egy másik???Ne már...remélem ez is az elmundo szennye,mert lassan már storyt,meg a blikket verdesi...Lehet hogy a szerkesztő is FM-ezik??? :shock: :roll: :D
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2010.07.23. 09:30:55

Még ha halványan is de legalább végre szóba került Diego neve is az Elmundo szerint,akinek az ára maximum 25 euró (transfermarkt: 27 )...vagyis annyi mint Csiga :roll: volt, 20 + x-t szerintem simán vihető,de még Cacares is bevonható !Nekem tetszene....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.22. 21:03:51

víscaelbarca!forever írta:az Ibra-Kaká cserében csak az lenne jó hogy Bojan több lehetőséget kapna :)
Zokneenho írta:Hát nekem nagy kedvencem a kölyök, de Ibra mellett szerintem bőven fog jövőre lehetőséget kapni. Most jött el az ő ideje, úgy érzem. De egyébként ez az Ibra-Kaká csere úgy kacsa, ahogy van. :)

biztos h kacsa de ha már lene ien csere akkor jöjjön mondjuk.......
nem tom ki de Kaká nem lene idevaló
hady
Director del Fútbol

2010.07.22. 20:53:14

...a polip spanyol diszpolgár lett :lol: :lol:
hady
Director del Fútbol

2010.07.22. 20:51:48

Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.22. 20:50:13

víscaelbarca!forever írta:az Ibra-Kaká cserében csak az lenne jó hogy Bojan több lehetőséget kapna :)
Hát nekem nagy kedvencem a kölyök, de Ibra mellett szerintem bőven fog jövőre lehetőséget kapni. Most jött el az ő ideje, úgy érzem. De egyébként ez az Ibra-Kaká csere úgy kacsa, ahogy van. :)
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.22. 20:46:19

az Ibra-Kaká cserében csak az lenne jó hogy Bojan több lehetőséget kapna :)
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.22. 20:32:07

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Ha jól forditom akkor előfordulhat,hogy Keita-ból vkp helyettes lesz. Gondolom ez akkor lenne aktuális,ha jönne Cesc,mert akkor ugye mint Xavi vagy Ini helyettes már nem ő lenne,s pénzünk sem lenne vkp helyettest hozni,igy ő lehetne az. Ha nem jön Cesc akkor meg fog jönni vkp,s Keita marad továbbra is a "kreativ" középpályás csere.

Legalábbis én kb. valami ilyesmire számitok.
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.22. 20:23:58

fanbarca írta:Valaki belinkelt egy videót, melyen Fabregas egy "forró" csókot nyomott a riporter ( férfi ) arcára. Én ezért a viselkedésért nem szerződtetném, szerintem a fegyelem és tisztelet nagyon fontos.
Szerintem ne ez alapján ítéljük meg, hogy valaki idejöjjön-e vagy sem. Cescnél meg pláne ne ez legyen a mérvadó. Semmi komoly nem volt benne, csak egy kis "emberi hülyeség"..
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
sunyi-menyet
Barça C

2010.07.22. 20:18:16

looka írta:
sanama írta:Most az van,hogy Wenger hajlandó tárgyalni,Fabregas meg ha levélben kéri,hogy engedjék,engedik.
Akkor most eldől, hogy mennyire akar ő valójában hazatérni. :roll:
Ha nem képes írni egy nyamvadt levelet, és ül a babérjain tovább, akkor nagyot csalódok benne!

Szerk.: HöHö 100. hsz 8) [/quo
sztem nem ül a "babérjain" csak nem akar a két szék közé esni... ha biztos a transferben akkor meg fogja írni a levelet.
Hajrá Barca!
looka
Capitá del Barça

2010.07.22. 20:13:31

sanama írta:Most az van,hogy Wenger hajlandó tárgyalni,Fabregas meg ha levélben kéri,hogy engedjék,engedik.
Akkor most eldől, hogy mennyire akar ő valójában hazatérni. :roll:
Ha nem képes írni egy nyamvadt levelet, és ül a babérjain tovább, akkor nagyot csalódok benne!

Szerk.: HöHö 100. hsz 8)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.22. 20:09:10

MessiFan írta:Vagy vegyünk fel még 20 millió hitelt és nyomjuk le azt a hatvan misit Wenger torkán és legyen boldog.
A 60 millás ár 2hetes hír, nem tudom honnan veszitek.
Most az van,hogy Wenger hajlandó tárgyalni,Fabregas meg ha levélben kéri,hogy engedjék,engedik.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.22. 20:08:23

looka írta:
hujjujjujj... Wenger belekezdett a kiárusításba :lol:
Most már rémlik, hogy Senderos talán a Fulhambe igazolt.
De jött vmi francia srác is, Loscielny talán.
Koscielny, de Wenger sajna a védelem leggyengébb láncszemét bennhagyta: Almunia
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.22. 20:06:51

Vagy vegyünk fel még 20 millió hitelt és nyomjuk le azt a hatvan misit Wenger torkán és legyen boldog.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.22. 20:06:39

fanbarca írta:Valaki belinkelt egy videót, melyen Fabregas egy "forró" csókot nyomott a riporter ( férfi ) arcára. Én ezért a viselkedésért nem szerződtetném, szerintem a fegyelem és tisztelet nagyon fontos.
Meg a másság elfogadása is :wink:
Piquet amúgy kirúgnád mert leköpte a Valencia volt elnökét?
looka
Capitá del Barça

2010.07.22. 20:05:02

sjd írta:Gallas, Campbell, Senderos, Silvestre ment
hujjujjujj... Wenger belekezdett a kiárusításba :lol:
Most már rémlik, hogy Senderos talán a Fulhambe igazolt.
De jött vmi francia srác is, Loscielny talán.
Na mind1, ez akkor is kevés, sőt már inkább kritikus, szóval egyre okosabb dolognak tartom Zubizarreta-ékat ha ők álltak elő az ötlettel, mert lehet, hogy nem talál süket fülekre!
Nah, remélem megtörik a jég, és felgyorsulnak a dolgok!

Szerk.:
Ez meg ökörség :lol: :lol: A fegyelem nem abban nyilvánul meg, hogy "megpuszilt" egy homo riportert vagy sem. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára looka 2010.07.22. 20:08:43-kor.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.22. 20:03:56

Valaki belinkelt egy videót, melyen Fabregas egy "forró" csókot nyomott a riporter ( férfi ) arcára. Én ezért a viselkedésért nem szerződtetném, szerintem a fegyelem és tisztelet nagyon fontos.

Amúgy szerintem nem kell Wengernek sem Cáceres, sem Márquez , talán csak Milito.
més que un club
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.22. 20:01:03

Szerintem Milito igazán komolyan szóba sem kerül. Gondoljunk bele,Pep Milito-t sokkal többre tartja mint Cáceres-t (elöbbi marad,utobbit minden áron eladná), akkor nem fogja őt odaadni az Arsenal-nak,hogy aztán utána vehessünk középső védőt is,vagy pedig megtartja azt a Cáceres-t akiben semmit nem lát,hogy majd ő legyen az elsőszámú khv csere.

Itt csak olyan játékos kerülhet szóba akire nincs feltétlenül szükségünk,tehát : Marquez,Henrique (bár ő már lehet a Racing-é lesz), Cáceres illetve Hleb :D,bárki mást ha belevonunk akkor oké,hogy jön Cesc,de elfogy minden igazolásra szánt pénzünk,s hiány lesz az adott poszton,és vakarhatjuk a fejünket :?

Még valami,remélem az sem merül fel,hogy odaadjuk Milito-t s akkor marad Márquez,mert ez is rossz döntés lenne.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.22. 19:58:55

looka írta: Egyébként Campbell is távoztt az Ágyúsoktól, nem?
Mert akkor lehet vmi alapja a hírnek, kevés a kh az arsenal-nál.
Gallas, Campbell, Senderos, Silvestre ment
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.07.22. 19:55:48

looka írta: Egyébként Campbell is távoztt az Ágyúsoktól, nem?
Ráadásul volt valami olyasmi is nem hogy Gallas távozik? :roll: Van Persie már meg is kapta a 10-es mezt! Amit Hady írt az valóban nem lenne hülyeség. Az ágyúsoknak középhátvédre lenne szükségük, így odaadnánk Cacerest, a 40 millából meg pótolhatnák Cescet valakivel! :) De továbbra sem tudom hogy van-e valami alapja annak hogy egy középső védőt is bevonnánk az üzletbe!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
looka
Capitá del Barça

2010.07.22. 19:44:55

hady írta:Arsene Wenger kijelentette, Cesc Fabregas ára 60 millió euró.....mehet.A Barca 50et adna + szóba került Gabriel Milito, Rafael Marquez és esetleg a kölcsönből visszatérő Martin Caceres Londonba költöztetése is.
Ha ez a dolog valós, akkor egy 40-45 plusz Cáceres nem lenne rossz szerintem. :P
Gaby-t én még nem adnám oda, szvsz még van benne két jó év, ráadásul 2 évig sérülés miatt nem volt akkora terhelés alatt, mintha meccseket játszana. Rafa is maradhatna még 1 évet, de ha menne akkor sem lenne gáz őt jobban tudnánk pótolni, mint Milito-t. Cáceresre meg eddig sem volt szükség, nem hiányzott, szóval inkább ő a három playa közül.

Egyébként Campbell is távoztt az Ágyúsoktól, nem?
Chino
Llegenda del Barça

2010.07.22. 19:02:49

hady írta:Arsene Wenger kijelentette, Cesc Fabregas ára 60 millió euró.....mehet.A Barca 50et adna + szóba került Gabriel Milito, Rafael Marquez és esetleg a kölcsönből visszatérő Martin Caceres Londonba költöztetése is.
Jó lenne az 40+Caceres/Rafa. Nem kellene megőrülni. Nem hiszem hogy Rossel kiadna ennyi pénzt. Ha jól emléxem ő nyilatkozta, hogy 45 a plafon és ez rendjén is van. Ha most nem jön akkor majd jövőre, ráadásul ezt Cesc is csak magának köszönheti, de amilyen szerencsénk van összeszed valami jó kis sérülést amivel majd min. 6-8 hónapot lábaddozik.
Ennek ellenére én azt mondom, ha ő nem jön akkor senkit ne igazoljunk.
Itt van egy rohadt tehetséges Thiago, aki még álmában is kívülről fújja a Barca játékát. Lehet, hogy nem olyan rutinos mint Özil, de ha idén nem igazoljuk le Fabregast még akkor is ő vagy JDS lenne a legjobb választás. Ráadásul ő biztosan nem verné a nyálát, hogy nem kezdő vagy nem kap elég játéklehetőséget, míg a "német"nél nem biztos hogy így lenne.
Plusz az Inter és az MU is érdeklődik iránta, akkor meg hülye lenne idejönni padozni.

Az Ibrás témát nem is kommentálom, de azt hiszem odaát is hasonló a vélemény mint itt.

http://www.lfp.es/Default.aspx?tabid=73 ... ticia=5973
Nem tudom, valaki látta játszani ezt a Luque srácot. Nem örülnék ha még egy tehetséges fiatalt elszórnánk bár azon a poszton van kínálat.
Forca Barca!!!!
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.22. 19:02:45

recrea írta:...
Nem olyan rövid az a keret szerintem.
Adriano elvileg mindkét szélen bevethető,és szerintem nem csak a támadósorban,hanem mondjuk Ini helyén is bátran játszhat. Marquezt én nagyon hülyeségnek tartom,ha eladjuk végül, hisz Busi cseréjeként elég szerephez jutna, és így Keita előrébb játszhatna. JDS és Thiago szerintem már ebben az évben kiharcolja végleg a kerethez tartozást, és egyre több lehetőséget fognak kapni.

Szóval akik szóba jöhetnek a középpályás 3-asban: Busquets,Marquez,Keita,Xavi,Iniesta,Adriano,Thiago,JDS és ne feledjük,még Hleb is ott van. Tehát 9 játékos,akik másik csapatokba akár kezdőemberek is lehetnének. Tehát annyira nem súlyos a helyzet, bár tény, Cescel sokkal előrébb lennénk...

recrea
Llegenda del Barça

2010.07.22. 18:40:27

Szvsz Cesc lenne az legjobb megoldás, emellett meg elférne egy robotoló, labdabiztos, technikás, erős védekező középpályás is. Erre a posztra talán le kéne igazolnunk Yaya Touret. :roll:

Persze a 60 milka az nyilván vmi vicc lehet, ha annyira vissza akar térni, akkor nem értem miért hosszabbította meg anno a szerződését az Arsenallal. Bár dehogynem: fizetésért.

Sztem idén is, ahogy tavaly, baromi vékony lesz a keretünk (kispadunk), legalábbis a középpályán (elöl mondjuk megvagyunk), Iniben bármikor benne van a sérülés, eladtunk egy top 3-as beállóst, Busi rengeteg meccsen kap sárgát, Marquez meg a tavalyi évben sem volt formában. Körbenéznék én még Angliában...
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.07.22. 17:43:56

Ha ezt te találtad ki akkor nem rossz szöveg, de ha nem akkor valami forrást tényleg közölhetnél! :D :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt