Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
víscaelbarca!forever írta:az Ibra-Kaká cserében csak az lenne jó hogy Bojan több lehetőséget kapna
Zokneenho írta:Hát nekem nagy kedvencem a kölyök, de Ibra mellett szerintem bőven fog jövőre lehetőséget kapni. Most jött el az ő ideje, úgy érzem. De egyébként ez az Ibra-Kaká csere úgy kacsa, ahogy van.
Hát nekem nagy kedvencem a kölyök, de Ibra mellett szerintem bőven fog jövőre lehetőséget kapni. Most jött el az ő ideje, úgy érzem. De egyébként ez az Ibra-Kaká csere úgy kacsa, ahogy van.víscaelbarca!forever írta:az Ibra-Kaká cserében csak az lenne jó hogy Bojan több lehetőséget kapna
Szerintem ne ez alapján ítéljük meg, hogy valaki idejöjjön-e vagy sem. Cescnél meg pláne ne ez legyen a mérvadó. Semmi komoly nem volt benne, csak egy kis "emberi hülyeség"..fanbarca írta:Valaki belinkelt egy videót, melyen Fabregas egy "forró" csókot nyomott a riporter ( férfi ) arcára. Én ezért a viselkedésért nem szerződtetném, szerintem a fegyelem és tisztelet nagyon fontos.
Akkor most eldől, hogy mennyire akar ő valójában hazatérni.looka írta:sanama írta:Most az van,hogy Wenger hajlandó tárgyalni,Fabregas meg ha levélben kéri,hogy engedjék,engedik.
Akkor most eldől, hogy mennyire akar ő valójában hazatérni.sanama írta:Most az van,hogy Wenger hajlandó tárgyalni,Fabregas meg ha levélben kéri,hogy engedjék,engedik.
A 60 millás ár 2hetes hír, nem tudom honnan veszitek.MessiFan írta:Vagy vegyünk fel még 20 millió hitelt és nyomjuk le azt a hatvan misit Wenger torkán és legyen boldog.
Koscielny, de Wenger sajna a védelem leggyengébb láncszemét bennhagyta: Almunialooka írta:
hujjujjujj... Wenger belekezdett a kiárusításba![]()
Most már rémlik, hogy Senderos talán a Fulhambe igazolt.
De jött vmi francia srác is, Loscielny talán.
Meg a másság elfogadása isfanbarca írta:Valaki belinkelt egy videót, melyen Fabregas egy "forró" csókot nyomott a riporter ( férfi ) arcára. Én ezért a viselkedésért nem szerződtetném, szerintem a fegyelem és tisztelet nagyon fontos.
hujjujjujj... Wenger belekezdett a kiárusításbasjd írta:Gallas, Campbell, Senderos, Silvestre ment
Ez meg ökörségfanbarca írta:Valaki belinkelt egy videót, melyen Fabregas egy "forró" csókot nyomott a riporter ( férfi ) arcára. Én ezért a viselkedésért nem szerződtetném, szerintem a fegyelem és tisztelet nagyon fontos.
Gallas, Campbell, Senderos, Silvestre mentlooka írta: Egyébként Campbell is távoztt az Ágyúsoktól, nem?
Mert akkor lehet vmi alapja a hírnek, kevés a kh az arsenal-nál.
Ráadásul volt valami olyasmi is nem hogy Gallas távozik?looka írta: Egyébként Campbell is távoztt az Ágyúsoktól, nem?
Mert akkor lehet vmi alapja a hírnek, kevés a kh az arsenal-nál.
Ha ez a dolog valós, akkor egy 40-45 plusz Cáceres nem lenne rossz szerintem.hady írta:Arsene Wenger kijelentette, Cesc Fabregas ára 60 millió euró.....mehet.A Barca 50et adna + szóba került Gabriel Milito, Rafael Marquez és esetleg a kölcsönből visszatérő Martin Caceres Londonba költöztetése is.
Jó lenne az 40+Caceres/Rafa. Nem kellene megőrülni. Nem hiszem hogy Rossel kiadna ennyi pénzt. Ha jól emléxem ő nyilatkozta, hogy 45 a plafon és ez rendjén is van. Ha most nem jön akkor majd jövőre, ráadásul ezt Cesc is csak magának köszönheti, de amilyen szerencsénk van összeszed valami jó kis sérülést amivel majd min. 6-8 hónapot lábaddozik.hady írta:Arsene Wenger kijelentette, Cesc Fabregas ára 60 millió euró.....mehet.A Barca 50et adna + szóba került Gabriel Milito, Rafael Marquez és esetleg a kölcsönből visszatérő Martin Caceres Londonba költöztetése is.
Nem olyan rövid az a keret szerintem.recrea írta:...
Ha ezt te találtad ki akkor nem rossz szöveg, de ha nem akkor valami forrást tényleg közölhetnél!hady írta:Arsene Wenger kijelentette, Cesc Fabregas ára 60 millió euró.....mehet.A Barca 50et adna + szóba került Gabriel Milito, Rafael Marquez és esetleg a kölcsönből visszatérő Martin Caceres Londonba költöztetése is.