Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
azért, mert mindig úgy gondolják, h a bajnokság második felére áll össze a csapatCapon írta:Hát nekem már feltűnt, hogy a bajnokság második felében mindig mi megyünk Madridba és nem fordítva.Zolika10 írta:Mallorca-Real de ez off.
Apropó, nem tudom, hogy kinek tünt már fel, hogy állandóan Barca-Real őszi meccse a CAmp N.-ba van...Most sem lesz másképp, november végén jön a Real, tavassazl meg mi megyünk.
Hát nekem már feltűnt, hogy a bajnokság második felében mindig mi megyünk Madridba és nem fordítva.Zolika10 írta:Mallorca-Real de ez off.
Apropó, nem tudom, hogy kinek tünt már fel, hogy állandóan Barca-Real őszi meccse a CAmp N.-ba van...Most sem lesz másképp, november végén jön a Real, tavassazl meg mi megyünk.
Ráadásul Rafael Nadal is vett részvényeket, azért csak összejön annyi pénz, amivel eltudnak indulni, mert eléggé szomorú lenne, ha nem tudnának.Fecooo írta:nem arról volt szó, h Serra Ferrer megvette a klubot? ha megvette, akkor miért nem rak bele elég pénzt az EL induláshoz?
nem arról volt szó, h Serra Ferrer megvette a klubot? ha megvette, akkor miért nem rak bele elég pénzt az EL induláshoz?torrentkiller írta:Szerintem ez akkora hülyeség. "Anyagi okok miatt..." Nem pont így juthatnának pénzhez, hogy ha jól szerepelnek az EL-ben?messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... an-2037740
Még az kéne. Pedig megérdemelnék a szigetlakók...
Szerintem ez akkora hülyeség. "Anyagi okok miatt..." Nem pont így juthatnának pénzhez, hogy ha jól szerepelnek az EL-ben?messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... an-2037740
Még az kéne. Pedig megérdemelnék a szigetlakók...
Tesséklui1698 írta:Valaki tudna dobni egy linket Thiago tegnapi góljáról?
Erről speciel a spanyol szövetség tehet. A legtöbb bajnokságban nem bízzák a klubokra a tárgyalást. Miért is akarná a Real vagy a Barca csökkenteni a bevételeit önként, jóindulatból? Hülyeség lenne ilyesmit várni... szépen szabályozzák be és kész.szbalint88 írta:
Az utolsó mondat azért egy kicsit sántít (sajnos).
A 2 gigaklub is tehet róla, hiszen Angliával ellentétben a Barca és a Reál külön TV-s szerződésekkel rendelkezik, eszméletlen pénzeket vonunk el mi is a bajnokságből. Ha jól emlékszem a Barca vmi 120M-t, a Real kicsit talán többet is. Angliában ezeket a pénzeket a helyezéseknek megfelelően elosztják, sokkal igazságosabban.
Javítsatok ki ha tévedek.
Thiago jól eltalálta.Lionel85 írta:U-19-es Európa-bajnokság
Horvátország-Spanyolország
Spanyol kezdő:
Álex - Montoya, Planas, Bartra, Pulido, Romeu, Keko, Thiago, Rodri, Canales, Pacheco
Pad: Aítor, Mallo, Muniain, Mayor, Calvente, Koke, Rochina
Azért vannak Barçások szép számmal.
A Barca-Real kettős mögé odaérni sem lesz egy sétagalopp. Kell hozzá pár év, és azért nem biztos, hogy addig a Sevilla és a Vale is csak gyengülni fog.barca0417 írta:Ha okosan csinálják, akkor lehet belőlük valami. a Barca-Real kettős mögé pár idény alatt oda tudnak érni, mert a Sevilla-Valencia inkább csak gyengülnek évről évre.
Ha okosan csinálják, akkor lehet belőlük valami. a Barca-Real kettős mögé pár idény alatt oda tudnak érni, mert a Sevilla-Valencia inkább csak gyengülnek évről évre.Lionel85 írta:Nagy várakozások a Málaganál. Új edző, új tulaj és vélhetően új, jobb játékosok az eddigieknél! Várom, hogy mi sül majd ki ebből a nagy építkezésből!
CIKK