Gerard Piqué

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Aragorn83
Barça B

2010.07.18. 21:41:46

Köszi a képeket! Milyen klassz helyen nyaralnak a srácok, de meg is érdemlik. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aragorn83 2010.07.18. 21:58:57-kor.
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"

"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF

"Everything happens for a reason"
messideco
Presidente del Barça

2010.07.18. 21:25:15

A legutolsó képen a nőci hogy bámulja :D :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
Bogika87
Jugador d'estrella

2010.07.18. 21:15:33

Ibiza+Fabregas+Pacha...Gerard Pique vakáción :D :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Díjnyertes naci... :lol: :roll: :oops:
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.18. 14:09:01

A média is hibás, hogy leközölte ezt a Piqué-köpést. Vagy ha már lehozta ezt, akkor (ha megtörtént) a bocsánatkérést be kellett volna jelenteni, nem csak azt, hogy lecsúlta a Valencia exelnökét. Persze a bocsánatkérésben nincsen szenzáció, ezért ezt nem is közölték le. Persze ismétlem magam, ha egyáltalán bocsánatot kér Piqué az esetért, de ismerve őt minden követ megmozgatott azért, hogy elnézést kérjen!
Kép
Kép
Kép
Pöppenet
Barça C

2010.07.18. 09:41:37

teljes mértékben egyetértek Aragorn83-al
Aragorn83
Barça B

2010.07.18. 05:45:43

Elnézést, hogy újonc létemre én is még mindig erről beszélek, de napok óta úgy sincs új hsz... :)

Ahogy egy másik helyen írtam:

"Én elismerem, hogy nem szép dolog, amit csinált, de azt meg szerintem senkinek nem érdemes bizonygatnia, hogy mit NEM csinálna totál részegen, mert azt az ember nem tudhatja. Lehet, hogy ennél lényegesen ocsmányabb dolgokat. Van annyi pia, higgyétek el nekem.

Abban pedig biztos vagyok, hogy miután kijózanodott (és elmesélték neki a dolgot, ha esetleg nem emlékezett rá, mert annyira be volt állva) bocsánatot kért az alpári viselkedésért, a sértett féltől.

Ha minden embernek egy ilyen tett lenne a legszörnyűbb dolog az életében, hiszem hogy egy sokkal jobb világban élnénk...

Most pedig akik úgy gondolják körberöhöghetnek... "

.Aki követte esetleg a spanyol adón az ún. "Spanyol fiesztát", az tudhatja és láthatta, hogy a srácok a döntő után kb 1-2 órával azonnal repülőre szálltak és ott se pihentek. Volt videó arról, hogy már ott elkezdtek iszogatni, még mértékkel. (Pepe Reina, Sergio Ramos, David Villa ott vonatoztak pl. Elvis Crespo- Pintame c. számára :D) Azután "alig 3 órás késéssel" leszált a gépük Madridban és egy szállodába mentek, ahol 1 max. 2 óránál többet nem tartózkodtak. Annyira volt idejük hogy lezuhanyozzanak stb. Aztán máris menniük kellett a Spanyol uralkodó családhoz, majd miután ott is végeztek. Mentek valami színpadra, ott is megéljenezték őket. Azután tovább álltak és akkor jött a nyitott Campeones busz, ahol bőven volt pia és 3,5-4 órán keresztül ott voltak fenn, amely 10 km/h órás sebességnél gyorsabban tuti nem ment. Este fél 12 előtt pár perccel érkeztek ahhoz a nagyszínpadhoz, ahol pl Pepe előadta ismét a magánszámát, illetve Fabregsra rákerült a Barcas mez. Ráadásul tegyük azt is hozzá, hogy akkor már több, mint egy napja talpon voltak a srácok. Ott már a legtöbbjükön látszódott, hogy nem természetes a mosolyuk....

Tehát:
1. Eleve tudjuk, hogy Gerard egy szeleburdi fickó, igazi mókamester.
2. Cesc a gyerekkora óta a legjobb cimborája, nagyon kötődnek egymáshoz, ezért nagyon tudnak hatni is a másikra. Az meg látszik a felvételen, hogy magától nem csinált volna ilyet, rábeszélték.
3. A rengeteg pia. Látszott rajta, hogy már totál részeg. Egy részeg embert pedig még arra is rábeszéled, amire nem akarod. Ilyenkor minden minimum vicces az embernek. Még ez is...
4. Több, mint egy napja talpon van, alvás nélkül. Ez még inkább megborítja az embert.

Mindebből a kisregényből azt akartam kihozni, hogy ez az alapvetően jóravaló srác, aki ráadásul egy világklasszis és nem mellesleg a kedvenc játékosom, csúnya és visszatetszést keltő dolgot követett, DE egy igen ütős kombó miatt csinált butaságot. Ezért gondolom úgy, hogy ez a ballépése elnézhető neki.

+1 Ki tudja egy-két másik játékos mi más hasonló hülyeséget csinált, csak ők voltak, olyan szerencsések, hogy nem vette észre őket senki.
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"

"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF

"Everything happens for a reason"
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.07.15. 21:48:09

abraka írta:
jelwaz írta:wazze, hogy tudtok ennyit rágódni ezen. Ez nem volt vicces, de az emberek csinálnak hülyeségeket, főleg részegen...
Az "átlag, nem világfényben élő" ember igen csinál, megeshet igen. De...!
Egy profi futballista ne csináljon! Rengeteg gyereknek, kissrácnak a példaképe. Viselkedjen is úgy, mint egy példaképhez illik. Egy profi maradjon a pályán kívül is profi, és tudja hol a határ... akár iszik, akár nem.
Ha másoknak sikerül kultúráltan ünnepleni VB vagy akármilyen torna-győzelem után, próbáljon meg ő is.
Ez egy emberileg nulla megmozdulás volt tőle, ennyi. Ha viccből csinálta, akkor meg méginkább.
Mondj nekem egy csapatot aki kulturáltan ünnepel egy VB-t. Az ilyen nagy győzelmek alkalmával legyen az sport, politikai, vagy bármilyen, az alap hogy az egész stáb egy napig taccs részeg. Annyi hogy ő lebukott mert felvették. Nem vagyok egy rossz ember, de ha őszintén belegondolok részegen sokkal nagyobb hülyeségeket is megcsináltam és jelentkezzen aki nem. Nem dicsérem, parasztság volt, de remélem hogy a Pique ezt megbánja és elnézést kér. Az "áldozat" sem veszi komolyan. Az pedig hogy egy focista.....tehát példakép jó. De azért nagyon sok profiról el lehet mondani, hogy a színfalak mögött azért szépen nem gyerekek példaképeiként viselkednek. Az Adriano is 2 évig drogos alkesz volt. Relatíve erről akkor kevés felvételt mutattak. Pedig biztos utaztak rá. Egyébként egy magyar ember pedig ne mondja egy világ legjobb védőjére aki friss világbajnok és a kerriere elején jár, hogy milyen példakép. A magyar focisták aztán borzasztóan nagy példaképek. Szívesen állnám a csapat piafogyasztását, ha egy ilyen spanyol focit látnék tőlük. A mieink a semmire dorbézolnak ezektől sokkal durvábban és ezt a saját szememmel láttam. Na mindegy nem volt szép, de ezért ez megbocsátható még neki. Persze szívesen lehúznak róla pár bőrt a neten keresztül.
abraka
Jugador del Barça

2010.07.15. 21:25:10

soadroli írta:És szerinted hány 'kissrác' látta ezt a felvételt?
Nem erről szól a dolog, nem érted...
Durvapl: Más ember vagyok a cselekedetem alapján, ha a sikátorban verek meg egy öregasszonyt, ahol senki nem látja, vagy egy tér közepén?
Gondolkozz előbb kicsit.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2010.07.15. 21:18:56

abraka írta:Rengeteg gyereknek, kissrácnak a példaképe.
És szerinted hány 'kissrác' látta ezt a felvételt?
Kép
abraka
Jugador del Barça

2010.07.15. 21:12:23

jelwaz írta:wazze, hogy tudtok ennyit rágódni ezen. Ez nem volt vicces, de az emberek csinálnak hülyeségeket, főleg részegen...
Az "átlag, nem világfényben élő" ember igen csinál, megeshet igen. De...!
Egy profi futballista ne csináljon! Rengeteg gyereknek, kissrácnak a példaképe. Viselkedjen is úgy, mint egy példaképhez illik. Egy profi maradjon a pályán kívül is profi, és tudja hol a határ... akár iszik, akár nem.
Ha másoknak sikerül kultúráltan ünnepleni VB vagy akármilyen torna-győzelem után, próbáljon meg ő is.
Ez egy emberileg nulla megmozdulás volt tőle, ennyi. Ha viccből csinálta, akkor meg méginkább.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.07.15. 17:39:27

wazze, hogy tudtok ennyit rágódni ezen. Ez nem volt vicces, de az emberek csinálnak hülyeségeket, főleg részegen. Valaki nem köp, hanem mittudomén mit csinál (szerintem az is undorító, ha valaki az utca közepére rakja ki). Egyik nem jobb a másiknál. Ha józanul köpte volna le az durva, de az alkohol sok mindenre képes. Velem is történt egy pár cifra eset, amiről nem is tudnék, ha másnap nem mesélik el. Biztos, hogy Piqué bocsánatot fog kérni (vagy már kért), hülye voltál fiam, fátylat rá. Nem szépíteni akarom, az se 100-as indok, higy részeg volt, de mutassatok már nekem valakit, aki ugyanolyan gátlásos piásan, mint józanul...
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.15. 17:29:37

Carlos azt mondta hogy nem haragszik mert a nagy ünneplésben nem az volt az első dolga hogy nekiugorjon piquének.
Amúgy szerintem nem nagy dolog. Főleg hogy már 3 napja történt. Felejtsük el!:D
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.07.15. 17:09:48

Hát ez tényleg nem a legszebb dolog volt tőle. Így magamban az az kérdés vetődött fel hogy miért köp le egy másik embert? szerintem ez még részegen sem fér bele . bár azon agyaltam parszor megnézve hogy lehet hogy egy rágó volt, azt köpte rá. olyan egybeállónak tűnt a dolog ^^
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Léfe
Entrenador del Barça

2010.07.15. 16:43:13

Én "zsoltfree"- nek adok igazat, ez nem vicces, hanem bunkó megnyilvánulás volt. Ha csak egy kicsit is normális nyilvánosan elnézést kér. Egyébbként legyünk öszinték a sok játékos között elég kevés az itelligens.
Fecó
chonggy
Capitá del Barça

2010.07.15. 16:36:57

HAnonymus írta:http://www.as.com/futbol/articulo/corte ... ftb_27/Tes

Itt van a valenciás ember reakciója, jó arc volt. Piqué lehet túllőtt kicsit a célon, de ezt mondjuk fogjuk arra hogy nem mindennap nyer VB-t.
Leforditaná valaki?annyit értek,hogy Piqué... :lol:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.15. 16:26:30

vicces dolgok vannak bőven, sokat fel is használt Piqué, ez nem az. akár ismerte akár nem, ezen röhögni is szánalom.

Fabregas érdemeit se vitassuk az ügyben, no mind1, természetesen a pia sok csodára képes, pl én távolra dobási rekordot tartok sörösüveggel (ugye Kiki ? :D) de ha engem így próbálnának megviccelni, akkor józanul se kellene sok,h rondább legyen ezentúl az illető mosolya, hát még részegen...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.07.15. 09:50:23

http://www.as.com/futbol/articulo/corte ... ftb_27/Tes

Itt van a valenciás ember reakciója, jó arc volt. Piqué lehet túllőtt kicsit a célon, de ezt mondjuk fogjuk arra hogy nem mindennap nyer VB-t.
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.07.15. 09:22:14

Jó nagy parasztság volt. Főleg hogy a pali sem vette észre hogy leköpik. Lehet nem így akarta Pique, de remélem nyilvánosan elnézést kér ezért. Egyébként olyan fur látni hogy a Fabregas ennyire jóban van itt mindenkivel:) Ha visszajönne gyakorlatilag 1 perc alatt beilleszkedne. A spanyolokat már megszokhatta a VB-n. Messit az ifiben. Alvest, Ibrát, Abidalt meg valahogy megszokja:)

Az milyen lehet másnap Pique felkel, a fejében tombol a 3. világhááború az éjszaka után, amikor már újra elkezd látni megkeresi az aspirint, abból bevesz 3at, hogy valahogy fel bírjon kelni. Leül a net elé, hogy megnézze mennyien ünnepelték, erre azt látja hogy mindenhol ez a videó van:) Na erre újra megkeresi az aspirines dobozd, de lehet még kicsit rá is iszik, aztán felhívja Cecht, hogy haaaaaaloooooooooooood......:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.15. 01:19:40

Perrero írta:
papek89 írta:Szerintem elég egyértelmű ez a dolog. A két eset különbözik egymástól. Míg Ronaldo dühében, DIREKT köpött, addig Pique poénból. Csak vannak olyan poénok, amik durvák, mint pl ez is az volt. Így mind a ketten hibásak voltak. Roni azért, mert nem volt sportszerű, Pique meg poénkodni akart, csak nagyon durva volt. Ha bocsánatot kér, akkor valamelyest kozmetikázik a szitun, de lemosni már nem fogja magáról.
Szóval mindketten tehetnek róla ugyanúgy.
pont ez az, cr dühből "HIRTELEN FELINDULÁSBÓL" csinálta, Piqué nem, az alkohol meg nem kifogás...

(Piqué az 1ik kedvenc amúgy)

azt senki ne felejtse el, hogy Ők is emberek (CR is :? :P )
Ahogy az alkohol, így a hirtelen felindulás sem kifogás. Egyik 19, másik 1 híján 20. Az viszont igaz, amit Gergő mond, ez az eset még sok idő után is elő fog kerülni, főleg az odaátról érkező fórumozóktól. Ők ezeket nagyon be tudják vésni az emlékezetükbe, és pl. majd ezzel védekeznek, mikor Pepe lehenteskedi a madrid aktuális ellenfelének a csapatának a felét.

Mind1, a lényeg, h butaság volt ez a Berbaneutól, de nem kell máglya halálra küldeni ezért, de a bocsánatkérés erkölcsi kötelesség.
gergo9
Director del Fútbol

2010.07.15. 01:01:55

Nah ha ez ténylegesen így van akkor ez tényleg parasztság DE vagy tízszer lepörgettem a videót , kielemeztem. :lol:
És nem vagyok benne biztos hogy ezt így akarta lehet hüle vagyok de leírom
Szval a pár dolog amire érdemes figyelni a videón:
-miután Cescel egyezkednek , Cesc egyértelműen a földre mutat, egy ívet mutogatt ami egyértelműen nem az elnökre mutat
-Cesc és Piqué sem néz rá az elnökre megbeszélés közben vhogy természtes lenne nekem hogy rápillantsanak
- mikor köp egyszerre lép a köpés vonalába az elnök is és a Piqué és Cesc reakciója is nekem inkább meglepettnek tűnik mint előre kiterveltnek
:D :D :D :D

Mindenesetre elég sz*r reklám lesz ez mindenképpen félév múlva is előfog kerülni akármi is lesz a folytatása az ügynek
papek89
Jugador d'estrella

2010.07.15. 00:44:51

Szerintem elég egyértelmű ez a dolog. A két eset különbözik egymástól. Míg Ronaldo dühében, DIREKT köpött, addig Pique poénból. Csak vannak olyan poénok, amik durvák, mint pl ez is az volt. Így mind a ketten hibásak voltak. Roni azért, mert nem volt sportszerű, Pique meg poénkodni akart, csak nagyon durva volt. Ha bocsánatot kér, akkor valamelyest kozmetikázik a szitun, de lemosni már nem fogja magáról.
Szóval mindketten tehetnek róla ugyanúgy.
d
Entrenador del Barça

2010.07.15. 00:28:44

Perrero írta:offtopikba írja le mindenki h mit csinált már részegen, utána térünk vissza erre....... -csak vicc, be ne írjátok-
Aztán azt is, hogy ezekre visszagondolva viccesnek tartotta-e őket, vagy azért szégyenkeznie is kellett (mondjuk ha leköpött valakit :o ) utólag. ;)
Na mindegy, asszem kiszállok ebből a vitából lassan.
Itt mindenkinek nagyon mások az erkölcsi standardjei, ami egyáltalán nem gond.
Emellett azt is érzem ebben a dologban, hogy sokan valamilyen szinten érthetően elnézőbbek a Barcával és játékosaival szemben. Én inkább az a fajta vagyok, aki fokozottan kritikusabb a kedvenceivel szemben (azzal együtt, hogy persze tökre részre hajló is vagyok, ami kicsit paradox dolog). Vannak esetek, ami miatt néha úgy érzem szégyenkezni kell a csapatom miatt és ezeken nem tudok csak úgy átsiklani, mint sokan (fú, szerencsére az ismerősökkel nem így bánok). Gondolok a játékosok viselkedésére, akár pályán is (lásd Busquets), vagy például amikor kissé gyerekes módon jól lelocsolták az Intert a rendezők a Camp Nouban a BL elődöntő után. Ami így hirtelen beugrott az előző évből.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.15. 00:19:26

Perrero írta:a 2 eset nem ugyanaz 2 okból

1. Piqué Barcás
2. CR Realos...

ÉBRESZTŐ!

gúnyt tessék érezni....

offtopikba írja le mindenki h mit csinált már részegen, utána térünk vissza erre....... -csak vicc, be ne írjátok-
Teljesen osztom.

Pedig szívesen leírnám. :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Válasz küldése