Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vlxe írta:Lehetne használnom ezt a siget? Marhára tetszikTdavid írta:Életem legelső sig képe!
Vélemények?![]()
![]()
Smudge tool ha photoshop...Messithebest írta:
Vélemények?(tudom,a haja nem lett vmi jó
![]()
)
Jövök 1-ekmessideco írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758gygerike írta:Avatar problémám akadt :/ Mivel több mint 10 kb igy linkről próbáltam de úgy nem nagyon akar műkődni :S Hogy is kell pontosan ? Mert azt se találom ahol ez levan írva itt 1 topicba
Nincs mit
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758gygerike írta:Avatar problémám akadt :/ Mivel több mint 10 kb igy linkről próbáltam de úgy nem nagyon akar műkődni :S Hogy is kell pontosan ? Mert azt se találom ahol ez levan írva itt 1 topicba
Nem én csináltam csak kicsit megszerkesztettemgygerike írta:Valaki meglepne engem 1 Villa avatarral és 1 Ibra siggel ? Akár fordítva is jó lesz , lényeg a 2 emberElőre is nagyon köszönöm aki megcsinálja.
Látom beindultak a sig szerkesztésekFtcSikiHun írta:Sziasztok![]()
Egy nagyon nehéz kérésem lenne![]()
Aláíráskép...
Azt szeretném, hogy 4 szereplő legyen:
-Binder Laura
-Sziva Balázs
-Petrás János
-Lukács Laci
És a háttér ha lehet piros-fehér-zöld.
Tudom, elég bonyolult meg nehéz is, de nagy elismerés annak aki megcsinálja![]()
Köszönöm![]()
szerk.: Persze a készítő használhat más képeket is.
Köszönöm![]()
Alapból ott volt a képenfanbarca írta:Vélemények?
MessiFan: Nekem tetszik, érdekes lett! Milyen művelettel szerkesztetted alul a pöttyöket?
Köszi szépen, értettem mit mondasz és működik is, most el is kezdek egy új siget, egyébként amikor nem írom ki, hogy kinek készült a sig, akkor nyugodtan el lehet lopni, már ha egyáltalán tetszik a munkám valakinek!Rataccess írta:Ha már elengedted (levetted a kijelölést), akkor max. az undo parancs segít... Ha utólag is szeretnéd még variálni a dolgot az a legegyszerűbb, ha új rétegre teszed a rendert (réteg menü/új réteg parancs). Utána a rétegek/csatornák/útvonalak ablak (ha nem nyílik meg alapértelmezetten a fenti menüben az Ablakok/legutóbb bezárt ablakok menüpontban találod) rétegek fülecskéjén, a szükséges rétegre kattintva tudod elővarázsolni...
Így egészen addig tudod mozgatni/manipulálni, amíg össze nem fésülöd a rétegeket.
Remélem érthető volt, nem erősségem a magyarázás
Ha már elengedted (levetted a kijelölést), akkor max. az undo parancs segít... Ha utólag is szeretnéd még variálni a dolgot az a legegyszerűbb, ha új rétegre teszed a rendert (réteg menü/új réteg parancs). Utána a rétegek/csatornák/útvonalak ablak (ha nem nyílik meg alapértelmezetten a fenti menüben az Ablakok/legutóbb bezárt ablakok menüpontban találod) rétegek fülecskéjén, a szükséges rétegre kattintva tudod elővarázsolni...barca_bome írta: Ui: Gimp2-őt használok, valaki tudna abban segíteni, hogy ha lerakok 1 képet (réteget), akkor később hogyan tudom kijelölni csak azt az egy réteget? Tehát, hogy külön csak azt megfogni, mert sehogy sem sikerül, amint leveszem a kijelölést a képről, azonnal egybeolvad a többi képpel...
Nekem tetszik, egy kis átalakítással olyan lenne, mint egy barca mesefigura képebarca_bome írta:Elkezdtem én is ezt az aláíráskép gyártást, nem rossz kis elfoglaltság, hát még ha menne is!![]()
Első munkám:
Ui: Gimp2-őt használok, valaki tudna abban segíteni, hogy ha lerakok 1 képet (réteget), akkor később hogyan tudom kijelölni csak azt az egy réteget? Tehát, hogy külön csak azt megfogni, mert sehogy sem sikerül, amint leveszem a kijelölést a képről, azonnal egybeolvad a többi képpel...
Ezzel a képpel igazából nem is sokáig foglalkoztam, éppen abból kifolyólag, hogy nem tudom a rétegeket utólag kijelölni... pedig a gránátvörös háttérre még akartam rakni valami képet, pl a stadiont...
Vélemények?