Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
d írta: Te is félreértetted, én úgy értettem azt, hogy ő az egyetlen Ibra mellett, hogy Ibrán kívül a keretben még ő alkalmas erre a dologra.
Kétértelműen fogalmaztam sajnos.
Megjegyzem különben rátapintottál a lényegre, nem véletlen, hogy Piqué előrement kvázi Ibra helyett, igaz, lehet még jobb lenne, ha akár egyszerre fent lennének, még jobban megosztva a védőket. Persze csak ha megéri a kockázatot.
Te is félreértetted, én úgy értettem azt, hogy ő az egyetlen Ibra mellett, hogy Ibrán kívül a keretben még ő alkalmas erre a dologra.sjd írta:Félreérted, nem arról volt szó, hogy mikor lő gólt, hanem h mikor megy fel csatárnak.
d azt írta, hogy Ibra MELLÉ ment fel, én meg erre írtam h akkor Ibra már nem volt pályán
Félreérted, nem arról volt szó, hogy mikor lő gólt, hanem h mikor megy fel csatárnak.Somaa írta:
Szerintem annak,hogy Piqué mikor lő gólt semmi köze ahoz,hogy Ibra a pályán van-e vagy sem.(sztem)
Szerintem annak,hogy Piqué mikor lő gólt semmi köze ahoz,hogy Ibra a pályán van-e vagy sem.(sztem)sjd írta:Hozzá kell tenni, ez mind2szer akkor történt meg, amikor már Ibra nem volt a pályánd írta:.
Ezért ment előre Piqué, mert ő volt az egyetlen játékos Ibra mellett, aki fizikálisan alkalmas arra, hogy ott veszélyes tudjon lenni.
Hozzá kell tenni, ez mind2szer akkor történt meg, amikor már Ibra nem volt a pályánd írta:.
Ezért ment előre Piqué, mert ő volt az egyetlen játékos Ibra mellett, aki fizikálisan alkalmas arra, hogy ott veszélyes tudjon lenni.
Maximálisan egyetértek! Ezért lenne jó ha igazolnánk egy magas robusztus felépítésű erőcsatárt,aki ez mellett még technikás is lenne. Így könnyűszerrel lefordulhatna a védőkről kihasználva testi erejét(szigorúan a sportszerűség keretein belül!),és ellenállhatalanul kapura törne. Ugyanakkor mivel magas,a pontrúgásoknál,beíveléseknél is veszélyt jelentene. A hab a tortán az lenne ha mindehhez kiváló rúgótechnika,és lövőerő társulna!baas11 írta: Szerintem meg -ezek mellet- azért mert bár a játék maga jó volt...egészen addig amíg nem kellett gól-t rúgni, ott már Busquetsre,Tourera,Iniestára,Xavira,Henry-ra ,tavasszal Ibrara vagyis a fél csapatra nem lehetett számítani....maradt Messi és esetleg Pedro és ennyi !
Ibra tök egyedül volt bent a darálóban középen, természetes, hogy így képtelen fejelni, pláne távolról lőni, bár utóbbi nem is az ő feladata lett volna.sjd írta:Egyetértek, csak az a baj h ez nem a játékoson múlik, hanem az taktikán. Ibra pl. nagyon jó lövő, fejre is lehetne neki ívelni a labdát, mégsem láttunk ebből semmit az Inter ellen (sőt Ibra egész szezonban alig próbálkozott a 16oson kívülről)
Sajnos nem. Amikor Hleb elvesztett egy labdát (ami -legyünk őszinték- elég gyakran volt), akkor letört és depressziós lett. Míg Keita egy komplett futóbolond, aki a 90.percben is sprintel hátra, vagy előre, ahogy a helyzet kívánja.Sanama írta:Hleb megérdemelne még egy esélyt,ahogy Caceres is, főleg ha a Cesc ügyből nem lesz semmi.
Xavi-Ini posztján annyit tud csinálni,mint Keita csinált.
Egyetértek, csak az a baj h ez nem a játékoson múlik, hanem az taktikán. Ibra pl. nagyon jó lövő, fejre is lehetne neki ívelni a labdát, mégsem láttunk ebből semmit az Inter ellen (sőt Ibra egész szezonban alig próbálkozott a 16oson kívülről)baas11 írta: már pedig szerintem ebből kell kiindulnunk idén is ,nem az a kérdés 5 vagy 6 rugunk a Xereznek, ha nem a Chelsea-ellen mondjuk lesz valaki aki távolról megtöri őket ???Szóval mindenképp olyan középpályás kéne aki tényleg szokott is gólt lőni
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803Zozzy 5 írta:...ezzel a Henrique gyerekkel mi a stájsz? lassan vissza lehetne hozni, főleg, hogy az ukrán barátunk elment.
Szerintem meg -ezek mellet- azért mert bár a játék maga jó volt...egészen addig amíg nem kellett gól-t rúgni, ott már Busquetsre,Tourera,Iniestára,Xavira,Henry-ra ,tavasszal Ibrara vagyis a fél csapatra nem lehetett számítani....maradt Messi és esetleg Pedro és ennyi ! Azért az nem lehet véletlen h egy Inter ellen Piquenek kell betalálnia ráadásul 2x ??!!!Ha Messinek nem ment vagy "megfogták" akkor sanyi, a többiek kis túlzással csak passzolni tudnak(ezt kb. Mou is tudta)....az meg kevés mondjuk egy BL elődöntőn 100 millás védelemmel szemben !!!( Busquets pl. lőtt már életében kapura ???csak úgy véletlenül.... ) már pedig szerintem ebből kell kiindulnunk idén is ,nem az a kérdés 5 vagy 6 rugunk a Xereznek, ha nem a Chelsea-ellen mondjuk lesz valaki aki távolról megtöri őket ???Szóval mindenképp olyan középpályás kéne aki tényleg szokott is gólt lőni (nem csak olyan mint Toure aki elvileg jól lő csak soha nem látjuk ) h a második hullámban is gól veszélyesek legyünk ....Bestbarca írta: Én meglátásom szerint 3 dolog miatt nem nyertünk meg ismét mindent tavaly:
1.Alves elfáradt,nem volt ki pótolja,idén megoldva,Adrianoval simán lehet rotálni!
2.Henry gyenge teljesítménye miatt,Pedro meg jó volt igaz,node azért nem Villa szint támadásban,szal ez is megoldva!
3.Ini megsérült,és nem tudtuk pótolni,no ezt kéne még megoldani,és kész vagyunk!
(4.)No persze Ibra gyenge volt újabb érv,bár sztem attól még megnyerhettünk volna mindent,ez is mutatja a csapat erejét!
Tetszik a hosszú érvelésed.Bestbarca
Az öreg Busquets már hosszú évek óta az Atletickel dolgozik, nem hinném, hogy csodálkozni kellene, hogy otthonról hoztak az első csapathoz kapusedzőt. Ez egy tök normális pályafutás egy edzőnek.westerngom írta:, biztos csak én gyártok összeesküvés elméleteket és senkinek - senkihez nincs (nem volt) köze....... , DE! ez nagyon bűzlik!
(: ettől függetlenül, Busquets papa lehet jó, szakmailag felkészült, mester edző!
Én is tudom, éppen azért írtam, csak rosszul fogalmaztam. Én egy ideig arra gondoltam, hogy Bojan fogja átvenni Henry helyétgygerike írta:3 volt azsjd írta:Persze, szükség esetén mindenki tud mindent játszani, de én pl. emlékszem a Tenerife elleni meccsre, ahol balszélsőként 2 gólpasszt is adottalbicelesteX írta:Hogy ne tudna ott játszani Bojanfan-barca!Bojan akár még a kapuba is betehető mert ha kell ott is tud játszani Bojan!![]()
![]()
mind 3 Messinek
Egy Messi életéről szóló kiskönyvben olvastam, hogy eleinte nem győzte őket meg annyira eddzésen, mert ott nem mutatott semmi extrát - valami hasonlót mondtak róla -, de aztán amikor betették egy mecsen, akor annyi időbe telt eldönteni, hogy leigazolják, míg az ürge a cserepadtól a lelátóra ért.CFirpo3 írta:Persze, a lényeget értem, de úgy tudom, hogy Messi nagy tehetségnek számított már akkor is.
3 volt azsjd írta:Persze, szükség esetén mindenki tud mindent játszani, de én pl. emlékszem a Tenerife elleni meccsre, ahol balszélsőként 2 gólpasszt is adottalbicelesteX írta:Hogy ne tudna ott játszani Bojanfan-barca!Bojan akár még a kapuba is betehető mert ha kell ott is tud játszani Bojan!![]()
![]()
Persze, szükség esetén mindenki tud mindent játszani, de én pl. emlékszem a Tenerife elleni meccsre, ahol balszélsőként 2 gólpasszt is adottalbicelesteX írta:Hogy ne tudna ott játszani Bojanfan-barca!Bojan akár még a kapuba is betehető mert ha kell ott is tud játszani Bojan!![]()
![]()