Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- messibarca
- Jugador d'estrella
nem vagyok nagy batman fan
de szerintem a sig jó lett

a siget készítette Victor (vuvu)
- Tdavid
- Entrenador del Barça
vlxe írta:Lehetne használnom ezt a siget? Marhára tetszikTdavid írta:Életem legelső sig képe!
Vélemények?![]()
![]()
Természetesen!

Még sose csináltam, de ha tetszik nyugodtan használd

Unalmamban megpróbáltam mégegyet

??

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Mesterek lenne egy óriási kérésem ha kivitelezhető: 
Erről a képről kellene kivágni Diego-t (aki nem tudja meik az, a Juventusos
) és egy Avá-t csinálni vele, háttérnek pedig egy Olasz zászló-Juve címer kombinációra gondoltam (na meg a 2 csilagra
)! Előre is köszönöm annak aki rászánja az idejét!

Erről a képről kellene kivágni Diego-t (aki nem tudja meik az, a Juventusos

Smudge tool ha photoshop...Messithebest írta:
Vélemények?(tudom,a haja nem lett vmi jó
![]()
)
ha nem akkor valami kenésre (vagy maszatolásra inkább) használható eszközzel, néhány pixel nagyságúval kell a haját megcsinálni

madridista
-
- Jugador del Barça
Hello !
Szeretnék kérni valakitől egy háttérképet (1366 x 768 ) . Ezen a háttérképen , ha nem gond , akk a kedvenc a sorozatom szereplői lennének . Ez a sorozat az Így jártam anyátokkal ( aki így jobban ismeri How i met you mother ) . ÉS lényegében annyi kérésem lenne a kép kinézetével kapcsolatban , hogy Barney ( a szőke csávó
) legyen középen. 1000 köszöent aki megcsinálja

Szeretnék kérni valakitől egy háttérképet (1366 x 768 ) . Ezen a háttérképen , ha nem gond , akk a kedvenc a sorozatom szereplői lennének . Ez a sorozat az Így jártam anyátokkal ( aki így jobban ismeri How i met you mother ) . ÉS lényegében annyi kérésem lenne a kép kinézetével kapcsolatban , hogy Barney ( a szőke csávó

- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- Messithebest
- Director del Fútbol
fanbarca,ha megengeded,a renderedből próbálgattam összehozni egy siget(illetve megtaláltam azt a képet,ami a tiedén van),ha már ennyi Ibrás sig van:

Vélemények?
(tudom,a haja nem lett vmi jó
)

Vélemények?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- gygerike
- Entrenador del Barça
Jövök 1-ekmessideco írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758gygerike írta:Avatar problémám akadt :/ Mivel több mint 10 kb igy linkről próbáltam de úgy nem nagyon akar műkődni :S Hogy is kell pontosan ? Mert azt se találom ahol ez levan írva itt 1 topicba
Nincs mit

Visca El Barca

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758gygerike írta:Avatar problémám akadt :/ Mivel több mint 10 kb igy linkről próbáltam de úgy nem nagyon akar műkődni :S Hogy is kell pontosan ? Mert azt se találom ahol ez levan írva itt 1 topicba
Nincs mit

- gygerike
- Entrenador del Barça
Avatar problémám akadt :/ Mivel több mint 10 kb igy linkről próbáltam de úgy nem nagyon akar műkődni :S Hogy is kell pontosan ? Mert azt se találom ahol ez levan írva itt 1 topicba
Visca El Barca

Nem én csináltam csak kicsit megszerkesztettemgygerike írta:Valaki meglepne engem 1 Villa avatarral és 1 Ibra siggel ? Akár fordítva is jó lesz , lényeg a 2 emberElőre is nagyon köszönöm aki megcsinálja.

De itt egy amit én csináltam:

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Látom beindultak a sig szerkesztésekFtcSikiHun írta:Sziasztok![]()
Egy nagyon nehéz kérésem lenne![]()
Aláíráskép...
Azt szeretném, hogy 4 szereplő legyen:
-Binder Laura
-Sziva Balázs
-Petrás János
-Lukács Laci
És a háttér ha lehet piros-fehér-zöld.
Tudom, elég bonyolult meg nehéz is, de nagy elismerés annak aki megcsinálja![]()
Köszönöm![]()
szerk.: Persze a készítő használhat más képeket is.
Köszönöm![]()

Valaki ezt nem próbálná meg?

Elnézést a siettetésért

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Alapból ott volt a képenfanbarca írta:Vélemények?
MessiFan: Nekem tetszik, érdekes lett! Milyen művelettel szerkesztetted alul a pöttyöket?

Nekem az a véleményem hogy megint elkövetted azt a hibát hogy a második képen szélesebb lett a Barca címer a harmadikon meg összenyomtad. Erre vigyázz!
Másrészt jók lettek. A Daniel alveses különösen jó mert a szöveg is tetszetős a háttérrel együtt. Csak alvesnek hányingere van

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Köszi szépen, értettem mit mondasz és működik is, most el is kezdek egy új siget, egyébként amikor nem írom ki, hogy kinek készült a sig, akkor nyugodtan el lehet lopni, már ha egyáltalán tetszik a munkám valakinek!Rataccess írta:Ha már elengedted (levetted a kijelölést), akkor max. az undo parancs segít... Ha utólag is szeretnéd még variálni a dolgot az a legegyszerűbb, ha új rétegre teszed a rendert (réteg menü/új réteg parancs). Utána a rétegek/csatornák/útvonalak ablak (ha nem nyílik meg alapértelmezetten a fenti menüben az Ablakok/legutóbb bezárt ablakok menüpontban találod) rétegek fülecskéjén, a szükséges rétegre kattintva tudod elővarázsolni...
Így egészen addig tudod mozgatni/manipulálni, amíg össze nem fésülöd a rétegeket.
Remélem érthető volt, nem erősségem a magyarázás

De gimppel megpróbálok fejlődni és lehet majd beszerzek 1 photoshopot is...

Mindenesetre még így kezdő szinten is meg van a jókedv, miközben csinálom a képeket!

Szerk:
Csináltam is egyet, nekem nem tetszik, de felrakom, hátha valakinek bejön. Retro stílust szántam neki (sikerült leöntenem egy kis kávéval is)

Szerk2:
Jelentem még egy sigem elkészült:

Ha már elengedted (levetted a kijelölést), akkor max. az undo parancs segít... Ha utólag is szeretnéd még variálni a dolgot az a legegyszerűbb, ha új rétegre teszed a rendert (réteg menü/új réteg parancs). Utána a rétegek/csatornák/útvonalak ablak (ha nem nyílik meg alapértelmezetten a fenti menüben az Ablakok/legutóbb bezárt ablakok menüpontban találod) rétegek fülecskéjén, a szükséges rétegre kattintva tudod elővarázsolni...barca_bome írta: Ui: Gimp2-őt használok, valaki tudna abban segíteni, hogy ha lerakok 1 képet (réteget), akkor később hogyan tudom kijelölni csak azt az egy réteget? Tehát, hogy külön csak azt megfogni, mert sehogy sem sikerül, amint leveszem a kijelölést a képről, azonnal egybeolvad a többi képpel...
Így egészen addig tudod mozgatni/manipulálni, amíg össze nem fésülöd a rétegeket.
Remélem érthető volt, nem erősségem a magyarázás

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Nekem tetszik, egy kis átalakítással olyan lenne, mint egy barca mesefigura képebarca_bome írta:Elkezdtem én is ezt az aláíráskép gyártást, nem rossz kis elfoglaltság, hát még ha menne is!![]()
Első munkám:
Ui: Gimp2-őt használok, valaki tudna abban segíteni, hogy ha lerakok 1 képet (réteget), akkor később hogyan tudom kijelölni csak azt az egy réteget? Tehát, hogy külön csak azt megfogni, mert sehogy sem sikerül, amint leveszem a kijelölést a képről, azonnal egybeolvad a többi képpel...
Ezzel a képpel igazából nem is sokáig foglalkoztam, éppen abból kifolyólag, hogy nem tudom a rétegeket utólag kijelölni... pedig a gránátvörös háttérre még akartam rakni valami képet, pl a stadiont...
Vélemények?

més que un club
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Elkezdtem én is ezt az aláíráskép gyártást, nem rossz kis elfoglaltság, hát még ha menne is!
Első munkám:

Ui: Gimp2-őt használok, valaki tudna abban segíteni, hogy ha lerakok 1 képet (réteget), akkor később hogyan tudom kijelölni csak azt az egy réteget? Tehát, hogy külön csak azt megfogni, mert sehogy sem sikerül, amint leveszem a kijelölést a képről, azonnal egybeolvad a többi képpel...
Ezzel a képpel igazából nem is sokáig foglalkoztam, éppen abból kifolyólag, hogy nem tudom a rétegeket utólag kijelölni... pedig a gránátvörös háttérre még akartam rakni valami képet, pl a stadiont...
Vélemények?

Első munkám:

Vélemények?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2010.07.18. 18:40:10-kor.