Sanama írta:A kondival nagy bajom nekem, hogy túl statikus. Nem tudom magam kiélni benne, csillapítani a mozgásvágyam.
Nekem az a bajom vele,mint a futással,úszással.
Unalmas.Emelgessem a súlyokat egymás után...
Futás unalmas,de ha már 1 labda után kell futni,az már nagyon jó

Ja...csak nem leszel tőle vmi hú de edzett. Hiszen a focisták is edzenek külön, h legyen kondijuk, mert a foci nem elég. Én is szeretek focizni, de számomra csak szórakozás, nem sport.
socio66 írta:Eazzy írta:
Az otthoni kondizásban nem hiszel részhez socio annyit mondok, hogy pl fekvőtámasz. Fekvenyomás a saját súlyoddal. Sokan még 10-et se tudnak ebből se rendesen megcsinálni. Aztán lehet azt nehezíteni sok módon...nem kell feltétlen konditerembe járni, sőt szerintem a "konditermi izom" sokkal csúnyább mint egy szépen edzett test. (Persze ha valaki ott is kisebb súlyokkal tolja, és szálkásít, akkot ugyanott van, csak az meg nem jellemző.)
jó,hát ezt sokan mondják,de bizonyítékot még nem nagyon láttam. kivéve a youtubos videókban ugrabugráló izomkolosszusokat,akik nyilván guggolásokkal,lábemelgetésekkel,meg hasonlókkal szedték így össze magukat. de ha dobsz pár képet magadról,hogy milyen eredményeket értél el otthoni gyakorlatokkal,komolyabb súlyzók és gépek nélkül,szívesen megnézem.
meg a 'nem hiszek benne' dolgot úgy is értem,hogy otthon szerintem sokkal nehezebb rávenni magad a munkára,mert közben szól a tévé,megy a gép,valaki ír msn-en,muter szól hogy kéne neki valami stb..
egy edzőteremben adva van minden,nekem sincs közel a hely,30 fokban majd megdöglök mikor fel kell menni és el tudnám költeni másra is azt a 3k-t,amit fizetek érte havonta(mondjuk ez elég jó ár).
Akkor erre: Figyelj, vki a fekvőtámaszoktól, meg hasonló dolgoktól is izmos lesz, de vki meg hiába csinál ezekből rengeteget egyáltalán nem látszik meg. Pl. ott a kempo edzőm, rendszeresen edz ilyen módon, nagyszerű a kondija, de a teste...semmi, mint bármelyik átlag ember.
Az itthoni edzéshez: Én is itthon edzek, igaz, nekem súlyzóim is vannak, és elég jó eredményeket érek el. A súlyzózás mellett én is szoktam fekvőtámaszozni, hasazni, guggolásokat , meg hasonló gyakorlatokat csinálni. Nekem bejön, szeretem csinálni. E mellé még jönnek külömböző sportok, amelyeket hobbi szinten űzök: kempo, foci, futás, ping-pong, biciklizés. Na meg a séta a kutyával, ill. játék. Egy nagyobb testű kutyával jól meg lehet erőltetni az izmokat, egy kis kötélhúzós játékkal
Amúgy nekem az edzőtermekkel az a bajom, h nem szeretek úgy edzeni, ha néznek.