vagányronaldinho89 írta:

vagányronaldinho89 írta:
Nyugodtan, még örülnék is nekiS.Agüero írta: Nekem mind3 nagyon teszik. Királyak lettek!![]()
![]()
A végén még lehet, hogy lopom az egyiket.
Az Ibrás nekem nem igazás tetszik, az Akveses viszont király!fanbarca írta:
Vélemények?
MessiFan: Nekem tetszik, érdekes lett! Milyen művelettel szerkesztetted alul a pöttyöket?
OFF:Ahh tenylegmessideco írta:Leomessi14: az egy könyv akar lenni
Üdv a fórumon! Várjuk a bemutatkozásodat a Portrék nevű topicban
Nekem tetszik de a szelen a feher savra miert van szukseg?(lehet en nem ertemdavidvilla77 írta:
milyen lett? régóta nem csináltam már sig-et. Most ezt sikerült kihozni.
Véleményeket elfogadok.
Attól még, hogy ma nem írtunk sokat még nem halt ki a topic. Régebben még ennyire se írtak ide, csináltak sigeket.Messithebest írta:Naaaa mért halt ki a topic?? Szép sigeket szeretnék látni!![]()
![]()
Nekem ez jobban tetszik. Legközelebb ha csinálsz ilyen képet próbáld meg jobban kiemelni a játékost és ne dobd csak úgy oda a képre. Ez a csíkozás tetszik benne.Messithebest írta: v2:
Vélemények?
Ok de akkor kérhetném hogy ami most van bent azt formáznád meg?fanbarca írta:Majd megpróbálom.18Barca99 írta:
Akkor avatar.. mindig keverem őket.. :S szal azt is tudsz csinálni? ilyen Xavi feelinget..
Ha elfogadsz egy kis kritikát: túl rövid a nyaka, a karjai hosszúak és a bőrszínével is vannak gondok.ferninho írta:na kész lett Adriano isnem új mezben van, mert nem sikerült le szoláriumoztatni Villát
![]()
itt is van
most egy kész renderből csináltam, nem egy képből.
szerk.:
megcsináltam egy másik fejjel is
oké engedem és köszfanbarca írta:Majd megpróbálom.18Barca99 írta:
Akkor avatar.. mindig keverem őket.. :S szal azt is tudsz csinálni? ilyen Xavi feelinget..
Feninho! Ezeket az "adrianos " képeket úgy készíted, hogy azzal a módszerrel, ahogy elkészítünk egy rendert, elkészítesz egy külön - fej rendert, és ráhelyezed a barca mezes fejre?
Engedd meg , hogy más képeket használjak! A pólót hagyom, csak egy másik képen, oké?messibarca írta:
helló nem akarom senkire rá kényszeríteni de ha valaki már csinálja az írja meg , mer ha senki sem csinálja akkor lecserélem másra a mostani aláírásképemet( bocs ha türelmetlennek tűnők)
Majd megpróbálom.18Barca99 írta:
Engedd meg , hogy más képeket használjak! A pólót hagyom, csak egy másik képen, oké?messibarca írta:
helló nem akarom senkire rá kényszeríteni de ha valaki már csinálja az írja meg , mer ha senki sem csinálja akkor lecserélem másra a mostani aláírásképemet( bocs ha türelmetlennek tűnők)
ferninho írta:na kész lett Adriano isnem új mezben van, mert nem sikerült le szoláriumoztatni Villát
![]()
itt is van
most egy kész renderből csináltam, nem egy képből.
szerk.:
megcsináltam egy másik fejjel is