sok értelme van ennek az írásnak. kb felsorolta az összes védekező középpályást, aki a közvélemény szerintér vmit és a megszerezhető kategoriába tartozik.
a 3 fiatalt nem nagyon láttam játszani, max egyszer-kétszer, sokat nem tudok írni róluk, nagy kérdés, hogy jönnének e padra, bevállalva ezzel, hogy aláírnak egy 4 éves szerződést, és lehet hogy 5 percet sem fognak játszani...
a 3 öreg az vicces, bár meggondolandó, hogy ők talán elvállalnák a pados. marchena nem tudom mit keres a listában, senna, meg gilberto silva közül, egyértelműen a pana jatekost favorizálnám. kb mit anno thuram. egy évre jó lenne még
mascherano, de jong palacios... én nem tudom a szakemberek mit látnak ezekbe a játékosokba... remélem egyik sem jön ide mert szíven döföm magam... ha mégis akkor talán mascherano... a másik kettő abszolút hentes....
ami a maradékot illeti. zapater nem barca szint, láttam a seria a-ban, diarra rettentoen jo jatekos, hasonlo mint touré, kérdés h mennyire birna a padot. flamini egy tehetségnek kikiáltott spíler, de sztem gyenge (kb mint gourcuff). erről az annan gyerekről nem hallottam még, gondolom a vb-n fedezték fel, bár én ezekről a "vb-n két meccset jól játszó és máris trilliárdokat érőő játékosok"-ról nem vagyok tul jo véleménnyel.
egy szó mint száz, diarra-t leszmáítva, nem igazán látom ki lenne jó...