Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És szerintem szükség esetén még Bojan is tud ott játszani, sőt, nagyon jól is, nem?Lionel85 írta: Robinho leigazolására kevés esély van, Guardiola maga mondta, hogy nagy valószínűséggel nem fog jönni. Balszélső már lehet, hogy nem is fog, mert a Villa-Pedro-Jeffrén hármasból bárki játszhat ott.
A Portsmouth os Boateng a Ghána nemzeti színeiben szerepelt a VB n . A Németországban játszó Boateng pedig a hambrug játékosa volt , azonban idén nyáron megvette a Man City .fanbarca írta:Hát, Bolatti a Vb-n gyengén muzsikált, kevés labdát szerzett és sokat eladott, nem illik a barcához.
Viszont én Annanra szavaznék, fiatal, és Businak nagy jó vetélytársa lehetne, őt kéne idehozni, a Rosenborg szerintem el is fogadna egy 3-4 milliós ajánlatot.
Amúgy ha nem jönne Fabre, akkor szerintem lehetne K. P. Boatenget hozni, jó teljesítményt nyújtott a VB-n ( nagyon is), meg nem hiszem, hogy szeretne a Portsmouthal a másodosztályban játszani.
sok értelme van ennek az írásnak. kb felsorolta az összes védekező középpályást, aki a közvélemény szerintér vmit és a megszerezhető kategoriába tartozik.
Ezzel Rosell elérte,hogy Londonban röhögjenek rajta egy jót.Attika 25 írta:Utolsó nekirugaszkodás,ajánlat Cesc-ért. Ha jól értem a végét akkor olyan 50 milla lehet az utolsó ajánlatunk.
Szerintem ez is kevés lesz,de ezuttal már nem biztos,hogy a pénz miatt,hanem azért mert Cesc lapit mint sz.ar a gyomba,s mivel nem tesz érte,hogy jöhessen igy hülyék lennének eladni.
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... -cesc.html
Hát ha a Barca szemett vetett rá , és álta a kezelés költségeit biztos tudott vmitCFirpo3 írta:Persze, a lényeget értem, de úgy tudom, hogy Messi nagy tehetségnek számított már akkor is.gygerike írta:
Jó persze hogy nem, de remélem azért átment mit akartam mondani
Persze, a lényeget értem, de úgy tudom, hogy Messi nagy tehetségnek számított már akkor is.gygerike írta:
Jó persze hogy nem, de remélem azért átment mit akartam mondani
Jó persze hogy nemCFirpo3 írta:Szóval azért igazoltunk le egy tehetségtelen 13 éves gyereket, hogy meggyógyítsuk?gygerike írta: Őt nem akarta 1 klub se , nem a tehetsége miatt hanem azért mert nem tudták volna fizetni azt a pénzt amivel kikezelik a betegségéből.
Eilsmerem, tényleg más, de a "pénzt ígérgetnek a szülőknek h elcsábítsák" dolgot tökéletesen fediLuigi írta: Szerintem inkább te tájékozódj mielőtt ilyeneket írsz. Messinek betegsége volt, és a helyi klubbok nem voltak hajlandóak fizetni a kezelést, és ekkor jött képbe a Barca. Azért ez egy kicsit más.
Szóval azért igazoltunk le egy tehetségtelen 13 éves gyereket, hogy meggyógyítsuk?gygerike írta: Őt nem akarta 1 klub se , nem a tehetsége miatt hanem azért mert nem tudták volna fizetni azt a pénzt amivel kikezelik a betegségéből.
Messi esete teljesen más volt. Őt nem akarta 1 klub se , nem a tehetsége miatt hanem azért mert nem tudták volna fizetni azt a pénzt amivel kikezelik a betegségéből.sjd írta:Mielőtt az Arsenalra ilyeneket mondasz, tudod hogyan került Messi Barcelonába?mvik írta: pénzt ígérgetnek a kisgyerekeknek meg a szüleiknek és így csábítják el őket komolyan mondom mint a cukros bácsi olyan ez a wenger.
(én személy szerint inkább azt tartom gusztustalannak h az UEFA hagyja nekik és a nevelőegyesületek semmit sem tehetnek)
Úgy, hogy az injekciókúrát se a Newell's, se az akkori kérője, a River Plate nem tudta állni. Így jöttek át Spanyolországba, ahol Rexach fedezte fel. Talán nem lehet egy lapon említeni Cesc vagy a többi más tehetség eseteivel...sjd írta:Mielőtt az Arsenalra ilyeneket mondasz, tudod hogyan került Messi Barcelonába?mvik írta: pénzt ígérgetnek a kisgyerekeknek meg a szüleiknek és így csábítják el őket komolyan mondom mint a cukros bácsi olyan ez a wenger.
Szerintem inkább te tájékozódj mielőtt ilyeneket írsz. Messinek betegsége volt, és a helyi klubbok nem voltak hajlandóak fizetni a kezelést, és ekkor jött képbe a Barca. Azért ez egy kicsit más.sjd írta:Mielőtt az Arsenalra ilyeneket mondasz, tudod hogyan került Messi Barcelonába?mvik írta: pénzt ígérgetnek a kisgyerekeknek meg a szüleiknek és így csábítják el őket komolyan mondom mint a cukros bácsi olyan ez a wenger.
(én személy szerint inkább azt tartom gusztustalannak h az UEFA hagyja nekik és a nevelőegyesületek semmit sem tehetnek)
Mielőtt az Arsenalra ilyeneket mondasz, tudod hogyan került Messi Barcelonába?mvik írta: pénzt ígérgetnek a kisgyerekeknek meg a szüleiknek és így csábítják el őket komolyan mondom mint a cukros bácsi olyan ez a wenger.
Én a magam részéről jobban bíznék olyan játékosokban, akik már klubszinten is bizonyítottak. Ezek a VB-felfedezettek mindig lutrinak számítanak.xavi12 írta:Ha fabregas nem jön kéne özil mert kevés a tamado középpályásunk, s ugyebár olcsobb is lenne