Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Több órányi kutató munkám van benne...xavi12 írta:valaki irjon ide ki egy linket hogy láthassam azt a thiagot(pl egy video vagy kép) azért irok ide mertr kell sietnem
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... s%3Disch:1xavi12 írta:valaki irjon ide ki egy linket hogy láthassam azt a thiagot(pl egy video vagy kép) azért irok ide mertr kell sietnem
igazából egyikünk se tudja mit mondott, mivel csak Wengerrel beszélt errőlFtcSikiHun írta: Nem egyszer mondta Wengernek, hogy el akar jönni.
Miért mit tegyen?OvaMind írta:Szerintem Fabregas egy sunyi játékos. Ha annyira jönni akarna, akkor megoldható lenne a dolog. Kicsit úgy érze, hogy csak a Barca tesz érte lépéseket, ő viszont nem. Volt ugyan egy nyilatkozata, de az is maximum egy utalás volt arra, hogy itt szeretne játszani, nem pedig egyértelmű kívánság, állásfoglalás.
Nem hiszem,hogy lesz csere vkp,Marquez tudja potolni Busit es Keita is tud ott jatszani...Az ilyan Mascherano-k keruljek a klubunkat....Fabregasra kicsi az esely sajnos,de ez se megoldhatatlan problema,ott van Thiago es JDS ok ha jol teljesitenek a felkeszules soran,berobbanhatnak mint tavalyelott Busquets es tavaly Pedro.Kozephatved meg nem ekll szerintem Henrique visszater kolcsonbol(azert nem epithetunk ra,szerintem eligazol...) es Abidal is "tud" kozepen jatszani ha veszhelyzet van,de eleg a Puyol Pique Milito Marquez negyes...Es ide is be lehet lassan epiteni Fontast.Zibra16 írta:Már csak egy csere védekező középpályás kell,Cesc Fabregas,meg talán még egy középhátvéd
Remélem ez kamu,hogy csak 50 millió van igazolásokra(már csak 40milka Adriano után). Cesc meg jó lenne már kinyitni a száját. Ha menni akar akkor harcoljon érte.Fecooo írta:benne van a pakliban, h eljátszák, h kell nekik, felverik az árat (úgyse menne oda Cesc ezzel tisztában van a vén megalomán is, nem hülye...) és ezzel azt éri el, h nem veszi meg Rosell se a "drágasága" miatt...d írta:Nem meglepő fordulat. Egyrészt az árát is felverhetik, ha mást nem is akarnak elérni, másrészt én elképzelhetőnek, hogy egyik motivációnk a leigazolására (amellett, hogy jó játékos és nem lenne haszontalan) az, hogy ne a Realé legyen. Biztos vagyok benne, hogy lenne az a pénz, amiért ő Madridban játszana.
Most is ott tartunk h Rossell nem veszi meg, ehhez nem kell PerezFecooo írta: benne van a pakliban, h eljátszák, h kell nekik, felverik az árat (úgyse menne oda Cesc ezzel tisztában van a vén megalomán is, nem hülye...) és ezzel azt éri el, h nem veszi meg Rosell se a "drágasága" miatt...
benne van a pakliban, h eljátszák, h kell nekik, felverik az árat (úgyse menne oda Cesc ezzel tisztában van a vén megalomán is, nem hülye...) és ezzel azt éri el, h nem veszi meg Rosell se a "drágasága" miatt...d írta:Nem meglepő fordulat. Egyrészt az árát is felverhetik, ha mást nem is akarnak elérni, másrészt én elképzelhetőnek, hogy egyik motivációnk a leigazolására (amellett, hogy jó játékos és nem lenne haszontalan) az, hogy ne a Realé legyen. Biztos vagyok benne, hogy lenne az a pénz, amiért ő Madridban játszana.
Nem Figo miatt akar visszavágni, hanem a 2 bajnoki cím miatt
Annyira én sem,talán lesz itt valahol egy okos és megfejti nekünk:)LM10 írta:Ezt nem vágom. Ha Perec vette meg tőlünk Figót, akkor mért ő akar bosszút??De ha Cesc elhagyja Londont, csak Barcelona jöhet szóba.
Ha meg az Arsenal nem adja, akkor Piqué megoldja![]()
![]()
![]()