Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Álljunk meg egy lámafarokszőrnyire. A német válogatott fiataljai mind mind alapemberek a klubcsapataikban, sőt kimondottan húzóemberek. Tasci, Khedira, Özil már-már Müller is. Nálunk? Tékozolnak a nagy világba, kölcsönszerződésből kölcsönszerződésbe, vagy épp kispadról kispadra. Szerintem itt a hiba. Ha eligazolnának egy kisebb csapatba, és nem csak 5-6 éven keresztül várják a lehetőséget, lehet többre mennénk.geridoss írta:Az az érdekes, hogy Németország miért merte bevállalni a fiatalítást? Ráadásul egy vb-n... Harmadikok lettek. Kell ennél nagyobb elismerés egy fiatal csapatnak? Nálunk nem húzzák ezt meg, mert - ahogy előtte leírták- türelmetlen nép nagyon a magyar. De nem értem, hogy miért? Meg lehetne húzni a fiatalítást, mert szerintem senki sem fogja visszasírni a mostani csapatot...
B válaszLG írta: Már máskor is láttam ezt a képletet leírva, de komolyan nem érzékelitek, h ez hülyeség? Vagy csak poén akart lenni?![]()
Már máskor is láttam ezt a képletet leírva, de komolyan nem érzékelitek, h ez hülyeség? Vagy csak poén akart lenni?ha a védőjük 5 méteren 6ot ver a csatárunkra
Viszont a kontrjátékhoz nem egy Torghelle kell, hanem egy gyors, robbanékony csatár (Németh, Rudolf).Victor_Valdes írta: szinte természetes, hogy bekkelős kontra játékot kell játszania, na de ilyen szinten? Utóbbi időben kb. csatár nélkül álltunk fel.
Azért szerintem lenne miből várat építeni (u20 world cup 2009 , gondolom abban megegyezhetünk hogy az nem "sz@r" ).d írta:QFT!Mikaos írta:az edző-kérdés csak a felszín kaparása
1984 óta nem nyert a magyar válogatott tétmérkőzést nagy válogatott ellen. Az alatt megettünk vagy 15 szövetségi kapitányt. Mindegyik teljesen inkompetens volt? Tény, hogy nem voltak nemzetközi szinten elismert sztáredzők, de nem ezen múlt. Bár valamilyen szinten szükségesnek és helyén valónak érzem az aktuális edző kritikáját, ne menjünk el amellett, hogy azt várjuk, hogy szarból várat építsenek. Nem is ment, ezután sem fog.
QFT!Mikaos írta:az edző-kérdés csak a felszín kaparása
Nem érdekel az edző személye, mert az edző-kérdés csak a felszín kaparása. Sokkal-de-sokkal mélyebb a probléma, mint hogy az aktuális szövetségi kapitányban kelljen keresni a hibát. Nekem nem volt problémám sem Várhidival, sem Matthäus-szal, és Koeman-nal is csak annyi a bajom, hogy sok pénzt tesz zsebre: nem vártam egyiktől sem csodát, nem is lett.torrestoni írta:A kontrajáték egy kiscsapatnál nem rossz gondolat, ha van megfelelő játékosállomány. Ezt nem fogom részletezni, erről korábban már írtam több helyen is.Mikaos írta:...
Arra pedig akkor kérlek mondj valami magyarázatot, csak hogy meglássam a fényt az alagút végén, mi volt a Svédek és a Portugálok elleni taktikánk? Abban a jövő? Teletolt nadrágban kimenni, s egygólos vereségre játszani?
Egy költői kérdés: te még sosem láttál sikeres kiscsapatot, mely nem igazán bekkelt és kontrázott, mégis, voilá?
Érdekes módon több korábbi edzőnél is voltak sikeres támadásépítések, minden esetre nem akarlak meggyőzni, mert Erwin "trénernek kutyaütő" Koemanban látod a megváltót, illetve olyan vagy, amilyen.
Túl egyszerűen látod.Mikaos írta:...
Inkább az a gyalázatos, hogy a válogatottunk évtizedek óta nem tudja megtartani a labdát, két passz után eladják - edzőtől függetlenül. És ilyenekkel akarsz te támadásokat vezetni, meg futballozni?torrestoni írta:Koeman pedig végképp kegyvesztett lett. A nyilatkozatai arcátlanok, a játékosok nem néznek fel rá. A honosítani kívánt érdekes, talán 4-3-3-as holland kontra-takitika alkalmatlan a kerethez.
Aztán az én szemeben többször is arconköpte a szurkolókat. ...
véletlenül se akarjunk támadni, futballozni, az szégyen.
Évi 5-600 millióért gyalázatos, főleg Észak-Korea, Szlovénia és Szlovákia VB-teljesítménye láttán.
Szerintem nem is biztos, hogy kikapunk, mivel Capello elmondása szerint rengeteg fiatalt fok beépíteni, már azon a meccsen is, tehát az a csapat nem lesz még teljesen összeszokott, és lehet esélyünk. ( bár eddig sem volt az)gyuri03 írta:augusztus 13 Magyar-Angol(megint jól kikapunk xD)
Ez meg szerintem az, amire Csongor gondolt.Vito írta:ez volt az!barca99 írta:Ibra már kétszer szúrt egyet a végén.Perrero írta:emlékeim szerint a svédek ellen koeman volt, -mikor ibra beszurt 1et a legvégén![]()
Loddar pedig így kommentálta:
Ibrahimovic killing us with a fuckin' goal
ez volt az!barca99 írta:Ibra már kétszer szúrt egyet a végén.Perrero írta:emlékeim szerint a svédek ellen koeman volt, -mikor ibra beszurt 1et a legvégén![]()
Ibra már kétszer szúrt egyet a végén.Perrero írta:emlékeim szerint a svédek ellen koeman volt, -mikor ibra beszurt 1et a legvégén
Orbitális baromságokat minek kell írni? Nem tetszik Várhidi, oké, ettől még nem kell hülyeségeket összehordani.LG írta: Ja...ebben az egyben jó volt Várhidi, tudott barátságos meccseket nyerniEttől függetlenül tétmeccsen a 3-0-s vereség volt az alap, lehetett akár Moldova is az ellenfél. Sokra megyünk a 4. kalappal, ha az elsőbe lennénk, akkor se jutnánk ki. Koeman nem sokkal jobb, de ő vele legalább a gyengébb csapatok nem töröltetik fel velünk a padlót.