Álljunk meg egy lámafarokszőrnyire. A német válogatott fiataljai mind mind alapemberek a klubcsapataikban, sőt kimondottan húzóemberek. Tasci, Khedira, Özil már-már Müller is. Nálunk? Tékozolnak a nagy világba, kölcsönszerződésből kölcsönszerződésbe, vagy épp kispadról kispadra. Szerintem itt a hiba. Ha eligazolnának egy kisebb csapatba, és nem csak 5-6 éven keresztül várják a lehetőséget, lehet többre mennénk.geridoss írta:Az az érdekes, hogy Németország miért merte bevállalni a fiatalítást? Ráadásul egy vb-n... Harmadikok lettek. Kell ennél nagyobb elismerés egy fiatal csapatnak? Nálunk nem húzzák ezt meg, mert - ahogy előtte leírták- türelmetlen nép nagyon a magyar. De nem értem, hogy miért? Meg lehetne húzni a fiatalítást, mert szerintem senki sem fogja visszasírni a mostani csapatot...
Persze azért vannak olyan játékosaink akire érdemes építeni most és vannak olyanok akikre a jövőben/jövőre. Juhász, Gera, Dzsudzsák nálam alap. Meghatározó, és nem nemzetközi szinten is elismert játékosok, nem is kis csapatokban. E három játékos köré építenék csapatot, még ha durván is hangzik. Nagy talány nekem Kádár, aki a Newcastle-ben mit fog idén játszani a PL-ben. Ha padozik akkor róla sem érdemes hosszabb ideig beszélni. A két szélső védőt Bodor, Bodnár elfelejteném. Helyettük egy-egy fajin kis jól teljesítő Vidi vagy más magyar csapat jó formában lévő játékosára szavaznék. Mögöttük a kapuban már 2 éve állhatna Gulácsi, ha nem az angol másod- és harmadosztály közt tengődne, hanem mondjuk egy középszintű Bundesliga csapatban. A védelem előtt Vadócz adott, Hajnal pedig a formáját figyelembe véve játszhatna. Huszti majd ha normálisan játszik és sokat akkor nálam újra szóba jöhetne, addig nem. Akkor igazoljon el. A csatárSOR pedig szerintem már érett arra, hogy végre élesben harcoljon a pontokért. Igen. Sor. Rudolf Geri és Németh Krisztián. Ha mindketten Itáliában viszonylag sokat játszanak bőven elképzelhető. E játékosok mellett lehetne még fiatalítani, ha játszana eleget egy Gosztonyi, egy Simon, egy Filkor.