Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.15. 19:58:53

Barcaádám írta:szerintem a támadósor jó, türelem kell hozzá.Kell Cesc aki Thiago val kiegészülve meg tudják oldani a középpálya támadó részét. Vkp Busquets/Keita Xavi/Cesc(Thiago) Iniesta/Cesc(Thiago) azért írtam így mert Xavi vagy Iniesta tuti kezd és valamelyikőjüket alkamanként tudja pótolni Cesc vagy Thiago. Inkább egy olcsó jobbhátvéd kéne hogy ne legyen Alves folyton kifacsarva.
Én már mondtam Maxi Perreirát
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.07.15. 19:57:23

szerintem a támadósor jó, türelem kell hozzá.Kell Cesc aki Thiago val kiegészülve meg tudják oldani a középpálya támadó részét. Vkp Busquets/Keita Xavi/Cesc(Thiago) Iniesta/Cesc(Thiago) azért írtam így mert Xavi vagy Iniesta tuti kezd és valamelyikőjüket alkamanként tudja pótolni Cesc vagy Thiago. Inkább egy olcsó jobbhátvéd kéne hogy ne legyen Alves folyton kifacsarva.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.15. 19:56:37

Varatrix írta:
forlán10 írta:Azt hallottátok, h Joveticset szemelte ki Guardiola Henry helyére.
Sporthirados cikk.
Gyorsan el kell felejteni.
Nem hiszem, hogy a támadó sort nem tudjuk megoldani a jelenlegi keretből.
Egy jó kvk , kell, mi? Nekem van egy jelöltem. Még tuti nem hallottatok róla, de marha tehetséges. a neve: Alempijevics
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.15. 19:52:53

forlán10 írta:Azt hallottátok, h Joveticset szemelte ki Guardiola Henry helyére.
Sporthirados cikk.
Gyorsan el kell felejteni.
Nem hiszem, hogy a támadó sort nem tudjuk megoldani a jelenlegi keretből.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.15. 19:48:34

Azt hallottátok, h Joveticset szemelte ki Guardiola Henry helyére.
Tim
Mezei fórumozó

2010.07.15. 19:46:37

Attika 25 írta: Ki mondta,hogy elvágyódik? Ha 35 milláért eladjuk akkor meg a világ barmai vagyunk,annyiért Berbatov meg Dzeko repked,nem Ibrahimovic.
Márpedig annyiért soha nem tudjuk eladni Ibrát amennyiért vettük.Ezen a bolton(is) mindenképpen veszíteni fogunk,amennyiben eladjuk.
De mivel most hogy kiderült milyen nehéz helyzetben van a klub anyagilag,nem elképzelhetetlen az eladása.Egyrészt lenne aki pótolja,Villa személyében,sőt Bojan is elég jól helyettesítette.Másrészt az érte kapott pénzt (a 35 millát reálisnak tartom,a világ barmai címet már megkaptuk a Csiga biznisz miatt :roll: ),fel lehetne használni a Fabregas transzfernél,plusz a fizetését is megspórolhatnánk ami szintén nem kevés.

Fabregas témával még annyit jegyeznék meg,hogy olvasva egy-két hozzászólást az jön le hogy a világon van 3 valamirevaló középpályás. Ebből kettő nálunk játszik,és mindenképp kell a harmadik mert különben nagy gondok lehetnek..l :lol:
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.15. 18:51:40

d írta:Abban egyetértek, hogy Fabregas után nagyon kevés alternatíva van. Özil is határeset. Rosszabbakra meg nincs szükség egyszerűen. Nálunk még a legnagyobb nevek is zsákbamacskák.
Középszerű játékosunk van a posztra, akkor inkább oda igazoljunk, ahol még az sincs. Például csere jobb hátvéd.
Ott elvileg tud játszani Maxwell is, de az tény, hogy valakit kéne oda venni, de kit?
més que un club
d
Entrenador del Barça

2010.07.15. 18:48:50

fanbarca írta:De nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" sztár-játékosokat vásárolni, elég ha veszünk egy 7-8 milliós játékost, akinek ez a poszt az elsőszámú posztja. (Keitának elvileg a vkp lenne, csak ott nem játszik)
7-8 millióért garantáltan nem kapsz Keitánál jobb játékost. De még kétszer ennyiért sem hiszem. Főleg, mert most minden csapat tudja, hogy van a Barcánál pénz, megkérik az árát mindenkinek.
De mégis a legokosabb az lenne, ha vennénk 25-30 millióért egy olyan játékost is, aki vkp-t is középső középpályást is tud játszani . (elég magas szinten)
Nem hiszem, hogy van ilyen játékos.

Abban egyetértek, hogy Fabregas után nagyon kevés alternatíva van. Özil is határeset. Rosszabbakra meg nincs szükség egyszerűen. Nálunk még a legnagyobb nevek is zsákbamacskák.
Középszerű játékosunk van a posztra, akkor inkább oda igazoljunk, ahol még az sincs. Például csere jobb hátvéd.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.15. 18:45:22

Sanama írta:Nem értitek,hogy csak úgy nem lehet venni normális játékos 25ért? Baromi jól hangzik, igen... de ilyen nincs.
Ezért mondtam én is :wink:

Egyébként biztos lenne olyan játékos,csak meg kellene találni,s nagy lenne benne a kockázat azért. Hleb az élő példa,ki gondolta volna,hogy ilyen fos lesz :?

Nekem tetszett a vb-n ez a Ramires gyerek is,elvileg vkp,de csinált nagyon jó és hasznos dolgokat előrefelé is. Csakhát ő sem lenne olcsó szerintem,a portugálok mindenkit fejőstehénnek néznek :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.07.15. 18:50:26-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.15. 18:43:30

Nem értitek,hogy csak úgy nem lehet venni normális játékos 25ért? Baromi jól hangzik, igen... de ilyen nincs.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.15. 18:41:12

Attika 25 írta:
fanbarca írta: De mégis a legokosabb az lenne, ha vennénk 25-30 millióért egy olyan játékost is, aki vkp-t is középső középpályást is tud játszani . (elég magas szinten)
Ez nagyon jól hangzik,csak a kérdés az hogy KIT? :D
Nem tudom, még nem gondolkoztam el rajta, csak egy opció lenne ez is ... (a legjobb)

De majd elgondolkozok ....
més que un club
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.15. 18:35:53

fanbarca írta: De mégis a legokosabb az lenne, ha vennénk 25-30 millióért egy olyan játékost is, aki vkp-t is középső középpályást is tud játszani . (elég magas szinten)
Ez nagyon jól hangzik,csak a kérdés az hogy KIT? :D
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.15. 18:33:18

Sanama írta:
Én azon az állásponton vagyok, hogy ha nem Cesc akkor inkább senki. Smile
Térde borulok előtted !!
Végre valaki megértette a lényeget !
Eddig sem volt rövid a keret olyan szempontból,hogy nem kellett 5-6meccsen egy védőnek kp-t játszani, itt nem erről volt szó.
Hanem arról,hogy mikor Xavi vagy Iniesta kidőlt, Keitanak kelett pótolni...
Ha vennénk 2ember 25ért,abból 1 KP ugyanott vagyunk,mintha nem vennénk senkit,mert ugyanúgy egy Keita szintű játékos játszana adott helyzetben Xavi posztján, normáls játékost meg 35-40ért kapni manapság.
Özil sem jönne 30 alatt abban biztos vagyok...

Én is azt adom,hogy vagy Cesc vagy senki. Ha nem jön,akkor Thiago-JDS megoldják ,remélem.
De nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" sztár-játékosokat vásárolni, elég ha veszünk egy 7-8 milliós játékost, akinek ez a poszt az elsőszámú posztja. (Keitának elvileg a vkp lenne, csak ott nem játszik)

De mégis a legokosabb az lenne, ha vennénk 25-30 millióért egy olyan játékost is, aki vkp-t is középső középpályást is tud játszani . (elég magas szinten)
més que un club
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.15. 18:28:11

Én azon az állásponton vagyok, hogy ha nem Cesc akkor inkább senki. Smile
Térde borulok előtted !!
Végre valaki megértette a lényeget !
Eddig sem volt rövid a keret olyan szempontból,hogy nem kellett 5-6meccsen egy védőnek kp-t játszani, itt nem erről volt szó.
Hanem arról,hogy mikor Xavi vagy Iniesta kidőlt, Keitanak kelett pótolni...
Ha vennénk 2ember 25ért,abból 1 KP ugyanott vagyunk,mintha nem vennénk senkit,mert ugyanúgy egy Keita szintű játékos játszana adott helyzetben Xavi posztján, normáls játékost meg 35-40ért kapni manapság.
Özil sem jönne 30 alatt abban biztos vagyok...

Én is azt adom,hogy vagy Cesc vagy senki. Ha nem jön,akkor Thiago-JDS megoldják ,remélem.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.15. 18:25:45

looka írta:
fanbarca írta:Ha esetleg Cesc nem jönne, attól még jöhetne más, aki nem drágább 25 millánál, nem? Szerintem ez is eléggé racionális lenne.
Én azon az állásponton vagyok, hogy ha nem Cesc akkor inkább senki. :)
Thiago vagy JDS játsszon inkább, mint egy középszerű játékos, aki maximum tapasztalatban múlja felül a két fiatalt.
Esetleg Özil lehet még esélyes, de ő is egy 20-as lenne. :roll:
Hát, én 25 milláról beszéltem :D, de szerintem nem Özilre van szükség, most nem tudok hirtelen nevet mondani, de az szint biztos , hogy még nem jött el Alcantara és JDS ideje.
més que un club
looka
Capitá del Barça

2010.07.15. 18:23:45

fanbarca írta:Ha esetleg Cesc nem jönne, attól még jöhetne más, aki nem drágább 25 millánál, nem? Szerintem ez is eléggé racionális lenne.
Én azon az állásponton vagyok, hogy ha nem Cesc akkor inkább senki. :)
Thiago vagy JDS játsszon inkább, mint egy középszerű játékos, aki maximum tapasztalatban múlja felül a két fiatalt.
Esetleg Özil lehet még esélyes, de ő is egy 20-as lenne. :roll:
d
Entrenador del Barça

2010.07.15. 18:23:43

fanbarca írta:Ibra elvágyódik, ez tény.
Ezt a "tényt" honnan vesszük? Mert sokat cikkeznek róla? Emlékeim szerint soha nem nyilatkozott olyasmit, hogy távozni akarna, sőt, inkább az ellenkezőjét. Szerintem ő nagyon is maradni akar, persze ez nem azt jelenti, hogy adott esetben ne fogadna el egy másik ajánlatot. De kétlem, hogy elvágyódna.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.15. 18:20:25

fanbarca írta: Hát, az , hogy Ibra távozik igen valószínű, de szerintem 35 milla körül lehetne őt eladni, és az is elég hasznos lenne . Ibra elvágyódik, ez tény.

Amúgy Márquez esetleges Törökországba igazolása esetén is gazdagabb lenne a klub kb. 10 millával, ezt is számításba kell venni.

Ha esetleg Cesc nem jönne, attól még jöhetne más, aki nem drágább 25 millánál, nem?

Mindenesetre Pep tuti jól fog dönteni, s reméljük is a legjobbakat.
Ki mondta,hogy elvágyódik? Ha 35 milláért eladjuk akkor meg a világ barmai vagyunk,annyiért Berbatov meg Dzeko repked,nem Ibrahimovic.

Marquez-ért meg jó kapnánk 4 millát,nem 10-et szerintem.

Nekem nem kell más irányitó,ha Cesc nem jön akkor más ne jöjjön,aztán majd ugy járunk vele mint Hleb-el.Inkább jöjjön Thiago és dos Santos.

Pont ez az,hogy nem biztos,hogy Pep a legjobb döntést hozza,eléggé meg van kötve a keze ezzel az 50 millával,s én tartok tőle,hogy inkább majd az olcsóra megy rá,hogy jusson mindenhova valaki,s nem a minőségre.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.15. 18:14:01

Attika 25 írta:Ezért tartok egy picit attól,hogy Ibra elmegy,mert érte kapnánk 45-50 millát,30 körül vennénk valakit,s maradna még 20 milla amit hozzá lehetne csapni ahoz az 50-hez,s máris jobban nézne ki. De remélem csak én kombinálok igy,s Ibra nem megy sehova :roll:
Hát, az , hogy Ibra távozik igen valószínű, de szerintem 35 milla körül lehetne őt eladni, és az is elég hasznos lenne . Ibra elvágyódik, ez tény.

Amúgy Márquez esetleges Törökországba igazolása esetén is gazdagabb lenne a klub kb. 10 millával, ezt is számításba kell venni.

Ha esetleg Cesc nem jönne, attól még jöhetne más, aki nem drágább 25 millánál, nem? Szerintem ez is eléggé racionális lenne.

Mindenesetre Pep tuti jól fog dönteni, s reméljük is a legjobbakat.
més que un club
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.15. 18:06:50

Igazából nehéz eldönteni mi lenne a jó. Jöjjön Fabregas és a jobb hátvéd posztal majd lesz valami idén is ahogy eddig is. Vagy pedig ne jöjjön Cesc,hanem Thiago és dos Santos kapjon több szerepet,illetve Keita is maradjon támadó középpályás,s hozzunk egy padot tűrő vkp-t illetve egy jobb hátvédet.

Ezért tartok egy picit attól,hogy Ibra elmegy,mert érte kapnánk 45-50 millát,30 körül vennénk valakit,s maradna még 20 milla amit hozzá lehetne csapni ahoz az 50-hez,s máris jobban nézne ki. De remélem csak én kombinálok igy,s Ibra nem megy sehova :roll:
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.15. 17:59:57

Kezdem már unni hogy a csapból is Fabregas folyik. Törődjetek bele, a szerződése lejártáig nem fog itt játszani. 50 millát költhetünk már csak el!!!
Hülyeség lenne ezt csak egy játékosra elkölteni. :?
Elismerem, nem bánnám hogyha Fabregas idejönne de semmi előrelépés nincsen az ügyben és már nagyon régóta tart ez az őrület, már régóta megvehetünk volna valaki mást... :?
Hogy kit? Nemtom :D
pityi
Jugador del Barça

2010.07.15. 17:34:53

tp://www.eurobarca.hu/hirek/labdarugas/20100 ... okra/11420 Hát ez nem valami sok. :( :( Ezzel nem megyünk messzire.
LM10
Director del Fútbol

2010.07.15. 16:55:04

A SPORT-on megjelent Javier Faus gazdasági alelnök bejelentése, hogy mennyit költhetünk még:50 milliót még elkölthetünk idén.
Amit szvsz Fabregasra fogunk elkölteni, és kész az idei keret, még 1-2 Atletices megragadhat nálunk-
d
Entrenador del Barça

2010.07.15. 16:27:36

MessiFan írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele de a Barcával kapcsolatos átigazolási hírek közül csak két oldal van amiben 100%-ban megbízok. Az Eurobarca és a Barca hivatalos oldala. Természetesen olvasok néha más spanyol lapot, de eddig amik más oldalakon voltak csak ritkán igazak. Szóval szerintem felesleges ilyen híreket berakni hogy Jovetic a Barca kiszemeltje..
Osztom a véleményed. Sajnos itt nagyon sokan tényként kezelnek minden cikket, a legtöbb a média kitalációja, ha olykor nem is bizonyul alaptalannak, nem kell bedőlni neki. A hype-ot is a média generálja, közel nem lenne olyan nagy ügy ez a Fabregas-téma sem, ha nem lenne eltúlozva a felhajtás körülötte, napi rendszerességgel megjelenő alaptalan cikkek és szerencsétlen Fabregast is nagyítóval figyelik, hogy kék-vöröset szarik-e vagy sem, mert az is biztos jelent valamit.
Persze nem gond, hogy ezek itt szerepelnek, csak ne engedjünk a sajtó agymosásának, kezeljük őket nem alaptalan szkepticizmussal. Szerintem. :)
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.15. 15:28:23

MessiFan írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele de a Barcával kapcsolatos átigazolási hírek közül csak két oldal van amiben 100%-ban megbízok. Az Eurobarca és a Barca hivatalos oldala. Természetesen olvasok néha más spanyol lapot, de eddig amik más oldalakon voltak csak ritkán igazak. Szóval szerintem felesleges ilyen híreket berakni hogy Jovetic a Barca kiszemeltje..
Persze, ez teljesen igaz ...

Amúgy ez az oldal nincs a tiltott oldalak listáján?

Bocs az offért !

ON: Szerintem nincs szükségünk magas játékosra, mivel amúgy se épül a játék a beívelésekre , a szezonban egy párszor a Messi-Pedro-Bojan trióval álltunk fel, s egyik sem túl magas, mégis a Barca játékát lehetett játszani, eredményesség is volt bőven ....
més que un club
Lezárt