Elnézést, hogy újonc létemre én is még mindig erről beszélek, de napok óta úgy sincs új hsz...
Ahogy egy másik helyen írtam:
"Én elismerem, hogy nem szép dolog, amit csinált, de azt meg szerintem senkinek nem érdemes bizonygatnia, hogy mit NEM csinálna totál részegen, mert azt az ember nem tudhatja. Lehet, hogy ennél lényegesen ocsmányabb dolgokat. Van annyi pia, higgyétek el nekem.
Abban pedig biztos vagyok, hogy miután kijózanodott (és elmesélték neki a dolgot, ha esetleg nem emlékezett rá, mert annyira be volt állva) bocsánatot kért az alpári viselkedésért, a sértett féltől.
Ha minden embernek egy ilyen tett lenne a legszörnyűbb dolog az életében, hiszem hogy egy sokkal jobb világban élnénk...
Most pedig akik úgy gondolják körberöhöghetnek... "
.Aki követte esetleg a spanyol adón az ún. "Spanyol fiesztát", az tudhatja és láthatta, hogy a srácok a döntő után kb 1-2 órával azonnal repülőre szálltak és ott se pihentek. Volt videó arról, hogy már ott elkezdtek iszogatni, még mértékkel. (Pepe Reina, Sergio Ramos, David Villa ott vonatoztak pl. Elvis Crespo- Pintame c. számára

) Azután "alig 3 órás késéssel" leszált a gépük Madridban és egy szállodába mentek, ahol 1 max. 2 óránál többet nem tartózkodtak. Annyira volt idejük hogy lezuhanyozzanak stb. Aztán máris menniük kellett a Spanyol uralkodó családhoz, majd miután ott is végeztek. Mentek valami színpadra, ott is megéljenezték őket. Azután tovább álltak és akkor jött a nyitott Campeones busz, ahol bőven volt pia és 3,5-4 órán keresztül ott voltak fenn, amely 10 km/h órás sebességnél gyorsabban tuti nem ment. Este fél 12 előtt pár perccel érkeztek ahhoz a nagyszínpadhoz, ahol pl Pepe előadta ismét a magánszámát, illetve Fabregsra rákerült a Barcas mez. Ráadásul tegyük azt is hozzá, hogy akkor már több, mint egy napja talpon voltak a srácok. Ott már a legtöbbjükön látszódott, hogy nem természetes a mosolyuk....
Tehát:
1. Eleve tudjuk, hogy Gerard egy szeleburdi fickó, igazi mókamester.
2. Cesc a gyerekkora óta a legjobb cimborája, nagyon kötődnek egymáshoz, ezért nagyon tudnak hatni is a másikra. Az meg látszik a felvételen, hogy magától nem csinált volna ilyet, rábeszélték.
3. A rengeteg pia. Látszott rajta, hogy már totál részeg. Egy részeg embert pedig még arra is rábeszéled, amire nem akarod. Ilyenkor minden minimum vicces az embernek. Még ez is...
4. Több, mint egy napja talpon van, alvás nélkül. Ez még inkább megborítja az embert.
Mindebből a kisregényből azt akartam kihozni, hogy ez az alapvetően jóravaló srác, aki ráadásul egy világklasszis és nem mellesleg a kedvenc játékosom, csúnya és visszatetszést keltő dolgot követett,
DE egy igen ütős kombó miatt csinált butaságot. Ezért gondolom úgy, hogy ez a ballépése elnézhető neki.
+1 Ki tudja egy-két másik játékos mi más hasonló hülyeséget csinált, csak ők voltak, olyan szerencsések, hogy nem vette észre őket senki.
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF
"Everything happens for a reason"