Barcaman1993 írta:A sport.es szerint Iniesta nagy favorit az Aranylabda választáson.
Hát én örülnék neki, de sztem nem ütötte meg azt a szintet amit idén egyesek (Messi, Xavi, Robben, Sznájder)...
Én is igy gondolom. Gondoljunk bele, tavasszal alig játszott. A VB-n jó volt, de azért annyira nem kiemelkedő. Az ősz meg annyira nem nyom az Aranylabdánál, és nem hiszem, h akkora emberfelettit játszana, ill. a többi esélyes olyan gyengén, h ő kapja meg. Bár Cannavaro után szabadon megkaphatná, ez igaz. De én most nem neki adnám.
Viszont van akkora játékos, h ha elkerülik a sérülések, akkor odaérjen jövőre, v. vmikor. Ez a VB teljesítmény, és a döntőben a gól annyira biztos jó volt, h most igazán elismert lett, mert eddig csak barcás körökben ismerték igazán nagyságát, ill. akik figyelték rendszeresen a Barcát. Most viszont már az egész világon egy komoly név lett, és ez is kell az Aranylabdához. Kisebb nevű játékosoknak nem nagyon adják, lásd anno Deco, amikor még nem volt akkor sztár nem kapta meg, inkább odaadták Seggcsenkónak
](./images/smilies/eusa_wall.gif)