Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyrészt Medunjanin csatár, másrészt nem ez a szint.forlán10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=uKbeRAVG2YM Szerintem Medunjanin lehetne csere.
Ő fm-be kb 75-ös. Tehát nekem feltűnt valladoid meccsekenRobcsyy írta:kicsit olyan deja vu - m van, mikor volt az az fm-es gyerek...forlán10 írta:
http://www.youtube.com/watch?v=uKbeRAVG2YM Szerintem Medunjanin lehetne csere.![]()
kicsit olyan deja vu - m van, mikor volt az az fm-es gyerek...forlán10 írta:
http://www.youtube.com/watch?v=uKbeRAVG2YM Szerintem Medunjanin lehetne csere.
http://www.youtube.com/watch?v=uKbeRAVG2YM Szerintem Medunjanin lehetne csere.looka írta:Én pedig nagyon remélem, hogy ezek a játékosok még csak fel sem merülnek, még elképzelés szintjén sem.Messifan írta:Verón Csak vicc volt
Én most perpillanat Martin Petrov az egyetlen akit el tudnék képzelni de ő a Boltonban folytatja. VAGY Barry. De ezek csak elképzelések amik úgyse fognak megvalósulni szóval ja..![]()
Verónnak már, Barrynek meg egyáltalán nincs semmi keresnivalója a Barca csapatában (nem is lesz, kevés a srác, és a kreativitást hírből sem ismeri).
Persze szerencsére ilyen Barryk csak Pep rémálmaiban jelenhetnek meg.
Szerk.: Most látom, hogy Petrovot is írtad. Na ő meg egy Man. City-ben sem tudott beférni a kezdőbe, aztán lelépett a Boltonba, egy angol középcsapatba, hogy egyáltalán játsszon. Szóval ő is nagyon kevés ide, túl bonyolult a Barca játéka az ilyen középszerű játékosoknak.
Én pedig nagyon remélem, hogy ezek a játékosok még csak fel sem merülnek, még elképzelés szintjén sem.Messifan írta:Verón Csak vicc volt
Én most perpillanat Martin Petrov az egyetlen akit el tudnék képzelni de ő a Boltonban folytatja. VAGY Barry. De ezek csak elképzelések amik úgyse fognak megvalósulni szóval ja..
Ha így levágos az idézetet akkor tényleg, de ha a teljes mondatomat elolvasod akkor azért, már talán. Azt ne mond hogy olyan nincsen aki Keitánál jobban segíti a támadásokat, és rutinos.bali 15 írta:Szerintem ilyen játékos jelenleg nem létezik.szerintem a középpályára egy rutinos, de nem túl öreg játékos kell, aki hosszú távon nem veszélyes Thiago és Jonathan fejlődésére, de addig amíg ők befutnak megfelelően tudja Xavit és Init pótolni.
Szerintem ilyen játékos jelenleg nem létezik.szerintem a középpályára egy rutinos, de nem túl öreg játékos kell, aki hosszú távon nem veszélyes Thiago és Jonathan fejlődésére, de addig amíg ők befutnak megfelelően tudja Xavit és Init pótolni.
Én egyetértek. Nincs itt posztja igazán, Xavi és Iniesta a védekezésben is komolyan besegít, amellet hogy a támadókat mozgatják, segítik.forlán10 írta:De egyetértetek h nem kell ide Özil?
1. igenis sokaat költünk fizetésekre, persze ilyen játékoskeretnél ez érthető...zsoltfree írta:Ide is beírom bocs, de tényleg kíváncsi vagyok rá.
Nem magyarázná el valaki, hogy egy ilyen elnöki 7 év után, ahol a fizuk nem voltak eszetlenül elszállva, a játékos igazolások sem voltak annyira horribilis összegek, valamint nyertek kb egy tucat kupát, VALAMINT még a mostani átigazolási szezonban is Villát vették meg, akit Fedezett az Henry Toure Csiga eladása, tehát nagyon kíváncsi lennék hogy egy ilyen sikeres 6-7 év után miért kell azonnal kölcsönbe szaladni. Ha csak nem az eddigi hitelek egy részét akarták kiváltani jobb hitelekre. Bármi is az, azért nem bánnám ha ezt tisztán láthatnám.
De kéne csere Xavinak és Andrésnek is. Igaz ott vannak a fiatalok. Jonathan, ThiagoMessiFan írta:Gondolkodj reálisan! Szerinted Pep igazolna ilyen játékosokat? Persze hogy nem! Ha igazolunk az is csak (szerintem) olyan aki egy hasonló szintű klubban is csak második ember.
Lehet, de ha Bartra meg nem lesz jó a meccseken akk mi lesz a jobb oldallal?MessiFan írta:Igazad van kifelejtettem hogy nem csak kp-t kéne beépíteni hanem egy jobbszélsőt. Pölö az a Bartra gyerek ügyesen mozgott és még csak 19 éves. Szerintem nem fájna a csapatnak ha a felkészülési időszakban berakná Pep a nagycsapatba egy kicsit tesztelni a barátságosokon.
De ez nem ide tartozik. Egyenlőre Fabre megszerzése a fontos nem pedig Maxi Perreria aki nagyon de nagyon nem illik a barcába de ez a saját véleményem.
Ezért kéne Maxi PerreiraLionel85 írta:Azért elkélne Daninak egy jó csere, hogy ő is tudjon pihenni. Meg mi van akkor ha megsérül? Puyol már nem olyan gyors és ez évről-évre fokozódni fog. Muszáj valaki Alvés mögé cserének.MessiFan írta:Cáceresnek van hova fejlődnie de szvsz pontosan itt tudná elérni a Barcában. Szerintem nem kell Daninak csere és egy harmadik balbekk sem. Ha jönne Fabre akkor én is még 1 Barca B-s kp-t megpróbálni beépíteni pl Jonathan dos Santos mert nekem személyes kedvencem meg kreatív és ügyes játékos. Csatár már NEM kell!
Szvsz
Azért elkélne Daninak egy jó csere, hogy ő is tudjon pihenni. Meg mi van akkor ha megsérül? Puyol már nem olyan gyors és ez évről-évre fokozódni fog. Muszáj valaki Alvés mögé cserének.MessiFan írta:Cáceresnek van hova fejlődnie de szvsz pontosan itt tudná elérni a Barcában. Szerintem nem kell Daninak csere és egy harmadik balbekk sem. Ha jönne Fabre akkor én is még 1 Barca B-s kp-t megpróbálni beépíteni pl Jonathan dos Santos mert nekem személyes kedvencem meg kreatív és ügyes játékos. Csatár már NEM kell!
Szvsz
Ja. Meglepett h Moutinho a sporting csk-ja csak úgy átment a portóba!!!Attika 25 írta:Érdekesek ezek a portugál top csapatok (Sporting,Benfica,Porto) szemrebbenés nélkül igazolgatnak egymástól,picit utána megy a szidkolózás,de simán odadnak a másiknak bárkit