Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Óóó, köszönöm.Katalán88 írta:Erről a képről kérnék véleményt Magyarország talán legnagyobb, német fanjától azaz Polditól!
Messithebest nyugodtan "lophatod" a Xavisat, ha tetszik!
Be kell linkelni...de ezt már leírták egy páran előtte...Lionel85 írta:Az első jól néz ki, köszi!darmian írta:nem nekem címezted, de megpróbálkoztam a kéréseddel
![]()
nem igazán tudtam rajta alakítgatni, rossz volt a kép minőségebocs
Szerk.: Sajnos nagyobb mint 10 kbyte és nem engedi feltölteni a képet.
Az első jól néz ki, köszi!darmian írta:nem nekem címezted, de megpróbálkoztam a kéréseddel
![]()
nem igazán tudtam rajta alakítgatni, rossz volt a kép minőségebocs
nem nekem címezted, de megpróbálkoztam a kéréseddelLionel85 írta:Te tudnál nekem egy jó avát csinálni a jelenlegiből?ronaldinho89 írta:csinaltam mar egy siget így a vb után. aláírásban
Érdekes a feje.Katalán88 írta:Erről a képről kérnék véleményt Magyarország talán legnagyobb, német fanjától azaz Polditól!
Katalán88 írta:Erről a képről kérnék véleményt Magyarország talán legnagyobb, német fanjától azaz Polditól!
Ezt:L.Messi 10 írta:darmian írta:
szerk
L.Messi 10
én egy ilyet tudtam összedobni nekedbiztos érkezik majd jobb
Azzal mit tok kezdeni hogy nagyobb mint 10 kb-t?
Be kell linkelni.L.Messi 10 írta:Azzal mit tok kezdeni hogy nagyobb mint 10 kb-t?
Az elég leirásnak hogy: ISTENKIRÁLYYYYYYYYY!darmian írta:
ez ilyen egyszerű
szerk
L.Messi 10
én egy ilyet tudtam összedobni nekedbiztos érkezik majd jobb
Fujronaldinho89 írta:L.Messi 10 írta:Valamelyik Mester ebből alkotna nekem egy avatart:
http://yfrog.com/0niniestafj
Egy picit felturbózhatná és ha a Spain és Iniesta felirat rákerül se gondElőre is köszönöm annak aki megcsinálja!
Katalán88 én nem nagyon birom anémeteket de ez a sig TETSZIK!pedig tényleg nem birom őket
Juj ez nagyon csunya pixeles kép. ebből akarsz avát?
L.Messi 10 írta:Valamelyik Mester ebből alkotna nekem egy avatart:
http://yfrog.com/0niniestafj
Egy picit felturbózhatná és ha a Spain és Iniesta felirat rákerül se gondElőre is köszönöm annak aki megcsinálja!
Katalán88 én nem nagyon birom anémeteket de ez a sig TETSZIK!pedig tényleg nem birom őket
Roni ez nagyon nagyronaldinho89 írta:csinaltam mar egy siget így a vb után. aláírásban
OK kösziM99 írta:Már megvannak a képek, de akkor felülvizsgálom őketL.Messi 10 írta:M99 az enyém milyen állapotban van mert kérnék valamitha még lehet (hogy idei mezbe legyen a 4 játékos), ha még belefér, sry hogy most szólok!
Már megvannak a képek, de akkor felülvizsgálom őketL.Messi 10 írta:M99 az enyém milyen állapotban van mert kérnék valamitha még lehet (hogy idei mezbe legyen a 4 játékos), ha még belefér, sry hogy most szólok!
Ment PM.MichaaBee írta:Hm, ez kezd msn-témába torkollani, úgyhogy vegyél fel.M99 írta:Ichiroról van és Pujolsról háttérképet is csináltam. De ha szeretnél akkor bármelyikről tudok csinálni.Ott van a címem a profilomban.
Hm, ez kezd msn-témába torkollani, úgyhogy vegyél fel.M99 írta:Ichiroról van és Pujolsról háttérképet is csináltam. De ha szeretnél akkor bármelyikről tudok csinálni.
Ichiroról van és Pujolsról háttérképet is csináltam. De ha szeretnél akkor bármelyikről tudok csinálni.MichaaBee írta:Hm, José Reyes, Albert Pujols, Ryan Braun, Tim Lincecum van köztük?M99 írta:Az hülyén jönne ki ha azt mondanám, hogy én?Van még sok baseballos sigem. Mondjuk én Yankeeses vagyok.
Vagy bármilyen Sea, SF és NYM vonatkozású?