Most tartanék egy beszámolót elvárásaimmal kapcsolatosan .....
Szerintem, mint már sokan mondtátok, kéne egy játékost igazolni Xavi és Iniesta cseréjeként. A közvélemény és az edzői stáb is Fabregasra voksolna. De miért pont ő? Bevallom, engem a vébén nyújtott teljesítménye nem győzött meg, bármilyen szívesen jönne Katalóniába vissza, szerintem nincsen rá szükség, vagy esetleg nem rá van szükség? Ez a második verzió szerintem abszolút reális. Kéne igazolni oda egy más játékost, most nem akarok nagy neveket mondani, ezért említeném például Pastoret, aki gyors játékos , és a lövőtechnikája sem utolsó. Bevallom, őt én nem láttam sokat játszani, de nagyon megtetszett nekem a srác, amikor Görögország ellen beállva olyat tett, amilyet egyik argentin társa sem, passzolt Messinek!!! Én annak nagyon örültem, tehát szerintem ő is jó lenne arra a posztra, s még a zsebben is több euró maradna. Sokat beszélnek még Özilről is, én őt sem élvezem annyira, de szerintem inkább ő, mint Fabregas. Amúgy utoljára, de nem utolsó sorban, sokat mondogatjátok, hogy Iniesta milyen sérülékeny s kéne egy játékos aki pótolhatná ilyen helyzetekben, hát az a helyzet , hogy Fábregas ugyanolyan, ha nem sérülékenyebb, tehát ilyen szempontból se szavaznék Fábregásra.
A másik poszt, ahova már régóta várunk pótlást, az a balhátvéd posztja, Dani Alves helye, kéne számára is egy játékos, aki pótolhatná. Én azon a poszton szívesen látnám az egyik fiatalt, például Bartrát. Ő valószínűleg az első csapat tagja lesz mostantól, lehet, hogy ez már hivatalos is. Tehát szerintem, egy kis Pep-féle tanítgatás után tökéletesen pótolhatná Alvest szükség esetén. Tehát én szerintem azt a posztot is "ingyen" meg lehetne oldani, bár azért egy igazolás lehet , hogy ésszerűbb lenne.
Egy másik poszt, ahova még pótlást várunk, az Henry vagy mondjam úgy, Pedro posztja! Én is azt hangoztattam, hogy oda is kéne valaki, de szerintem sem Matara, sem Robinhora nincs szükség. Valaki mást kéne venni, vagy inkább meg kéne azt a posztot hagyni Pedronak, ő zseniális teljesítményt nyújt, aki szerintem mind Robinhónál, mind Matánál jobban illik a Barca játékához.
Busquets helyére kéne még valakit vásárolni, szerintem lehetne oda tartogatni Fontást is esetleg, de J. Martinez is átköltözhetne Bilbaoból Barcelonába.
Végsősoron beszélnék , az eladó lestára tevendő játékosokról :
Keita - A szezon közepe táján nagyon jó teljesítményt nyújtott , viszont azóta igen meghanyatlott a játéka, szerintem neki menni kell. Kb. 15-20 millió euróért meg is vehetné valamely csapat, mondjuk a kétségbeesett Milan.
Ibra- Szerintem Villa mellet már nem lesz helye a csapatban, s se neki nem lenne jó, sem a Barca pénztárcájának, hogy évi 10 millió eurót fizetne padozásért. Őt vinné a Milan és a City is! 35-40 milláért el is mehetne.
Henry - Hát, róla nincs mit mondani, egy zseniális játékos befejezi pályafutását (levezeti)
Keirisson - Nem volt meggyőző, nyugodtan mehet.
Cáceres - szörnyű teljesítményét a vébén is megcsillogtatta, ki kell illedelmesen rakni.
Henrique - Nem meggyőző, el kell adni.
Röviden (inkább hosszan) ennyit szerettem volna mondani, ne haragudjatok meg, ha túl sokat írtam