Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom én, de nem lehet mindig tökéletes siget csinálni. És még mindig jobb mint LakiéRataccess írta: Nem rossz tényleg, de ez nem egy igazi Matthew sig... Hogy is mondtad korábban a mennyiségről meg a minőségről?
Nem rossz tényleg, de ez nem egy igazi Matthew sig... Hogy is mondtad korábban a mennyiségről meg a minőségről?M99 írta:bowlinggolyonak:
Nincs mit.bowlinggolyo írta:Nagyon szépen köszönöm!M99 írta:bowlinggolyonak:
Nagyon gyönyörű!
Nagyon szépen köszönöm!M99 írta:bowlinggolyonak:
Hát attól függ, hogy a készítő mennyire profi, kb. 15 perc nekem egy átlagos kép, én persze még kezdő vagyok, csak ma kezdtem , kirakok pár általam készített képet.geridoss írta:Köszi a gyors választ .![]()
Csak meg eléggé tetszenek a munkáitok, és megpróbálok majd valamit összehozni én is. Persze sokat nem ígérhetek.![]()
Kb mennyi idő alatt készül egy ilyen "remek mű" ?
Tényleg szép munka, csak annyi, hogy sztem Mesut és nem "Mesüt" Özil.higany írta:
Kosz szepen.M99 írta:Szép lett.
Szép lett.higany írta:S.Agüero írta:ha tudna nekem csinálni valaki egy németes siget.
...Özil...
S.Agüero írta:ha tudna nekem csinálni valaki egy németes siget.
...Özil...
Kösz. Próbálkozok, de nem mindig jön össze. Ezt most csak az itteni sigjeimre mondod vagy úgy összességében?levproff írta:Szerintem jobban is meg lehet oldani, mert sokat romlott a minősége.Szerintem.![]()
Más:
M99, tetszenek a munkáid, egyedül a feliratokkal nem vagyok kibékülve, mondjuk a Messisnél pont jól áll, mert olyan mintha arra a reklámtáblára lenne felirva.
Köszi Sikora!FtcSikiHun írta:TessékS.Agüero írta:http://matthew99.freeiz.com/images/alai ... Muller.jpg
Ezt valaki nagyobbra méretezné kicsit? Nem tudom mekkora legyen, de nagyobb egy picivel. Köszönöm!
TessékS.Agüero írta:http://matthew99.freeiz.com/images/alai ... Muller.jpg
Ezt valaki nagyobbra méretezné kicsit? Nem tudom mekkora legyen, de nagyobb egy picivel. Köszönöm!