Fecooo írta:davi10 írta:Az nCore-on tényleg szünetel a meghívás ? És ha igen akkor meddig ? Mert nekem is kéne egy meghívó, persze csak ha fölös... ( pü )
davi10, ne haragudj meg, de 1-2 hete még azt se tudtad,
h mi a seed, és mégis "nmagos" akarsz lenni? kezdjél kicsiben... mindenki kicsi oldalon kezdi
torrentes pályafutását, nekem pl több, mint egy évig tartott, míg bejutottam egy nagy oldalra... tanulj meg rendesen torrentezni előbb...
igazad is van, meg nem is:)
csak leírom a saját történetemet, dávidhoz hasonlóan fogalmam sem volt pár éve mi az a torrent, haver elmagyarázta,majd meghívott az aszfaltra (
bithumen), és szépen látva az arányom, töltöttem vissza is addig,amennyit kell. majd kicsivel később, Perreronak is hála, regeltem a magra (
ncore) és ott is probléma mentesen megoldottam amit.
szóval a két legnagyobbal is lehet kezdeni, és nem nehezen megtanulhatóak az alap dolgok, de aki úgy érzi,h nem tiszta,az tényleg előbb egy apró oldalon kezdje,mert ott még nem nagy gáz,ha kiszórják esetlegesen.
de ahogy Perrero,és még többen is írták: PÜBEN KÉRJETEK MAX ILYESMIKET, NYÍLT FÓRUMON TILOS! Még beszélni is necces, nemhogy meghívókért sorban állni...!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.