Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogynem, megy az neki, csak nem a 2 méter 10 centis dromedár német védők ellen.Lionel85 írta:Igaz, azzal, hogy Villa marad az egy szem ék, fennáll annak a veszélye, hogy olyan súlytalan lesz, mint a németek ellen. Kell neki a társ, valahogy nem megy neki az egycsatáros játék.
Én azt hittem lepasszolja. Mire oda ért a kapuhoz elfáradt és már nem úgy jött össze a csele ahogy azt elképzelte sajnos.albicelesteX írta:Amikor megkapta a labdát tudtam,hogy nem fogja lepasszolni és megpróbálja megoldani,hogy csak legyen már a válogatottban is egy fontos Pedro gól!Sajnáltam,hogy nem jött neki össze!Azért remélem ezek után is felhúzhatja majd a címeres mezt!És a Barcában is megkapja az eddigi bizalmat Peptől!Ezért nem is szeretném ha a támadó szekcióba Fabregason kívül más is jönne pl. egy szélső!
Megkérdezték VDB-től, hogy Torres kezdő lesz-e, majd azt mondta (kissé bosszúsan), hogy csak holnap hirdet kezdőt. Szóval szerintem várjunk még ezzel, hogy Torres tuti kezdő.ab1dal írta:Láttam del Bosque nyilatkozatát az eurosport2-n, azt mondta Torres fix kezdő, ennek ellenére lehet kihaggya, de szerintem továbbra is kezd, legfejlebb majd leviszi a sünetben ha nagy a gáz.
Simán őt kezdetném Torres helyett. Torres nagyon formán kívül van és ilyenkor én már nem kockáztatnék. Pedro viszont pár perc alatt majdnem gólt szerzett, helyette gólpasszt adott a kapufa segítségével... Mivel nagy mezőnymunkát végez (rengeteget védekezik) stabilabb lenne a csapat, több labdaszerzést várnék a meccsre spanyol részről. Ráadásul Pedro tényleg az a játékos, aki egy meccsen legalább egyszer olyan helyzetbe kerül, hogy már nem hibázhat. És nem is szokott hibázni. Egy ilyen fontos meccsen nagyon fontos lehet egy ilyen villanás. És Torresnél még talán jobb is lenne még támadásban is, mert Torres amikor megkapja a labdát, akkor egyből előre rohan vele, pedig mindig ő az első ember. Pedro meg talán megpróbálhatja majd megjátszani.Sanama írta:Paraguay ellen nagyon sajnáltam,hogy nem ment be a lövése,ugye amiből lett a gól. Milyen lett volna már ha még a VB-n is betalál...
Na nem baj,majd a Németeknek
messideco írta:Pedro:
A támadók között is be tudott vetni egy meglepetésembert Guardiola, aki ugyan arányosan keveset játszhatott a sztárok árnyékában, de azt bizonyította, hogy a jövőben értékes tagja lehet valamelyik első osztályú csapatnak Spanyolországban. Pedro nem lesz sztárjátékos, de a következő szezonban még biztosan okoz majd kellemes meglepetéseket is a szurkolóknak.
Bár egyértelmű, hogy más szintet képvisel, mint Eto’óék, lelkes és a sokoldalú, ezért elfogadható kiegészítő embernek számít.
Az idény értékelése: 5
Most már csak mosolygunk ezen
Akkor már Torres is egészséges lesz.szajko írta:1. számú szélső csere. Ha Iniesta nem játszik valószínűleg ő kezd.
ElBartimaeus írta:A számból vetted ki a szót.messideco írta:Ez a Pedro megőrjít.Talán még nem is tudjuk, hogy milyen nagy kincs hullot az ölünkbe.
Fejlődése óriási, egy csodaszép csillag ragyogott fel a labdarúgás egére.
Elképesztő, hogy eredményesség terén ennyire brutálisan jó legyen. Szerintem a VB-n nem csak epizód szerep jut majd neki.
A számból vetted ki a szót.messideco írta:Ez a Pedro megőrjít.Talán még nem is tudjuk, hogy milyen nagy kincs hullot az ölünkbe.
Fejlődése óriási, egy csodaszép csillag ragyogott fel a labdarúgás egére.