Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
keita, se nálunk se a sevillában nem játszott vkp-t, maximum kényszerből.LM10 írta:
Keita??
Hát Keitát se a nap barnítotte le ennyire... És szerintem jövőre vkp lesz - inkább reénykedekCooltiszo írta:Tudom, hogy fejben általában gyengébbek. Viszont: Busquets a technikásabb vkp-k közé tartozik, a játékintelligenciája magas (az hogy egyelőre sok meccsen bakizik, inkább tudható be annak, hogy "csikó" még), mögé/mellé pont egy fizikai csoda kellene, mert Busi a 70 pár kilójával nem az. Növelné a variációs lehetőségeket egy néger kp.
Touré és Essien. 2 játékos. Most hadd ne számoljam össze, hogy hány néger vkp játszik a világon... Biztos valami fantasztikus arány jönne ki!gygerike írta: Rémlik nekem néger vkp aki fizikálisan toppon van és nagyon okosan játszik
Pont ezen gondolkodtam a reggel, hogy mennyien vártak negyeddöntőbe/elődöntőbe legalább egy afrikai csapatot. És most, hogy a csoportkörből is csak egy ment tovább, sokan csalódottak az értük szorítók.senzu írta:Cooltiszo:
dehogy kell ide néger! lehet fizikálisan jobbak, de agyban sehol sincsenek![]()
nézd meg meddig jutottak a néger csapatok a vb-n, és milyen játékot játszottak. egyedül Ghána rukkolt elő valami játékszerűséggel, a többiek csak vadul ívelgették előre a labdát.
Rémlik nekem néger vkp aki fizikálisan toppon van és nagyon okosan játsziksenzu írta:Cooltiszo:
dehogy kell ide néger! lehet fizikálisan jobbak, de agyban sehol sincsenek![]()
nézd meg meddig jutottak a néger csapatok a vb-n, és milyen játékot játszottak. egyedül Ghána rukkolt elő valami játékszerűséggel, a többiek csak vadul ívelgették előre a labdát.
Kérdezhetek valamit?Cooltiszo írta:Ez a 89 milla nájsz. Ennek max a feléből lesz szerintem igazolva egy "sztár", egyelőre Fabregas. Ha ő nem jön össze, akkor én mennék Özilre.
Viszont mindenképpen kell vkp csere (NÉGER), jobb hátvédet is elnéznék.
Ezek a klubok nem műgödnek adósság nélkül. Ahogy az egész világ sem. Egyszerűen nem lehet annyi pénzt előteremteni, hogy hitelek nélkül működjön a csapat. Így nem az a lényeg,(persze az is azért) hogy hitelt vesz fel az elnökség, hanem, hogy fizetni tudjuk. A klub pedig szvsz a leghitelképesebb csapat éppen.Attika 25 írta:Az adósság nyilván megvolt,csak most ujabb 150 milla készülődik hozzá. Amit ha minden évben triplázunk és az összes nyereséget erre forditjuk akkor röpke 15 év alatt vissza is törlesztjük,s akkor már "csak" a már eddig is meglévő pár száz milla marad
Ez meg egyenesen durva,ha ennyire nincs lové,akkor nem kell ide 45 milláért Cesc. Együtt kell tartani a jelenlegi keretet,utánpótlásból felhozni egy fiatal jobb hátvédet,eladni a kölcsönjátékosokat aztán a pénzt visszaforgatni a tartozásokba. Azért felvenni kölcsönt,hogy egy másik kölcsönt kifizessünk vele nem tartom jó ötletnek,hitelből hitelbe menni.....ebből elött utobb nagy gáz lehet.Ezen a héten veszélyben volt, hogy ki tudjuk fizetni a játékosokat.
Hát máris jótékony célokra fordíottuk pl. adtunk a Sahtarnak egy 10 millás adományt, a NY Red Bullsnak megspórolunk 6-8 milkát azzal, h Henry ingyen megy hozzájuk....chonggy írta:.DE,ne legyen igazam,és forditsuk azt a pénzt jótékony célokra (olvasd:Cesc-re)
Mégis elküldtékgiefLove írta:amíg ő az edző nem küldik el. én igy emlékszem, a kettő között pedig van különbségSanama írta:Mintha Pep mondott volna olyat is,hogy ameddig Ő az edző Csiga is maradHiába agyaltok itt Cáceres-en,Pep megmondta,hogy senki nem kell neki a kölcsönjátékosok közül,akkor mit eröltetitek? Very Happy