Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Poén. Mostanában (?) így szokták nevezni a romákat, hogy "füstös".ferninho írta:hogy jön össze a roma származás a füsttel?Forcabarca8 írta: - Hogy hívják Bruce Lee roma származású testvérét?
- Füstli![]()
![]()
vagy ez a poén?
hogy jön össze a roma származás a füsttel?Forcabarca8 írta: - Hogy hívják Bruce Lee roma származású testvérét?
- Füstli
plasztikai sebésznéllui1698 írta:Ilyet hol lehet kapni?Fecooo írta:mobiltelefon tárolásának megoldása zseb hiányában
( figyelem! a link mögött férfiak nyugalmának megzavarására alkalmas képek láthatók
)
(a képek Paraguay egyik VB-meccsén készültek)
nso-n szinte minden képgalériában szerepel, nem is csodaFecooo írta:mobiltelefon tárolásának megoldása zseb hiányában
( figyelem! a link mögött férfiak nyugalmának megzavarására alkalmas képek láthatók
)
Ilyet hol lehet kapni?Fecooo írta:mobiltelefon tárolásának megoldása zseb hiányában
)
Pontosabban "Hol van a kumma?!"gygerike írta:Természetesen viccnek szántamVicces lenne ha tényleg azt mondaná hogy hol a qrvám
Köszönöm szépen a felvilágosítást...eddig nem értettem!danko94 írta:Ez egy pepsi reklám és az a lényege h nincs pálya, hanem az emerek alkotják a pályát. Ezért kérdezi Drogba h Hol a pálya? és akk fültyül a srác , jönnek az emberek és csinálnak pályátP.U.Y.O.L. írta:Nehezen tudom elképzelni, hogy nem csak viccnek szánta és hogy nem tudta magától is....danko94 írta:Az inkább Where is the pitch?? magyarul: Hol a pálya?![]()
Am jo kis reklám
Amúgy a teljes reklámot most néztem meg először! Az egyik legjobban sikerült Nike reklám...![]()
Ez egy pepsi reklám és az a lényege h nincs pálya, hanem az emerek alkotják a pályát. Ezért kérdezi Drogba h Hol a pálya? és akk fültyül a srác , jönnek az emberek és csinálnak pályátP.U.Y.O.L. írta:Nehezen tudom elképzelni, hogy nem csak viccnek szánta és hogy nem tudta magától is....danko94 írta:Az inkább Where is the pitch?? magyarul: Hol a pálya?![]()
Am jo kis reklám
Amúgy a teljes reklámot most néztem meg először! Az egyik legjobban sikerült Nike reklám...
Nehezen tudom elképzelni, hogy nem csak viccnek szánta és hogy nem tudta magától is....danko94 írta:Az inkább Where is the pitch?? magyarul: Hol a pálya?![]()
Am jo kis reklám
miihii írta:A magyar nemzeti álomválogatott: - Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják). - Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála "Nincs kegyelem!"), Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van). - Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket...), Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a "Passz"-át), Stohl András (kedvére száguldozhat). - Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tőle az edző, Tibi bácsi elintézi!)