keita, se nálunk se a sevillában nem játszott vkp-t, maximum kényszerből.LM10 írta:
Keita??
Barca Igazolások 2010-2011
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
most csak eszembe jutott keita..
szerintem nem barca szint... egy spanyol középcsapat max...
ha lehetne jövőre nem számolnék vele
kéne egy jobbhátvéd még..
meg maksz egy vkp.. semmi más
szerintem nem barca szint... egy spanyol középcsapat max...
ha lehetne jövőre nem számolnék vele
kéne egy jobbhátvéd még..
meg maksz egy vkp.. semmi más
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát Keitát se a nap barnítotte le ennyire... És szerintem jövőre vkp lesz - inkább reénykedekCooltiszo írta:Tudom, hogy fejben általában gyengébbek. Viszont: Busquets a technikásabb vkp-k közé tartozik, a játékintelligenciája magas (az hogy egyelőre sok meccsen bakizik, inkább tudható be annak, hogy "csikó" még), mögé/mellé pont egy fizikai csoda kellene, mert Busi a 70 pár kilójával nem az. Növelné a variációs lehetőségeket egy néger kp.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Tudom, hogy fejben általában gyengébbek. Viszont: Busquets a technikásabb vkp-k közé tartozik, a játékintelligenciája magas (az hogy egyelőre sok meccsen bakizik, inkább tudható be annak, hogy "csikó" még), mögé/mellé pont egy fizikai csoda kellene, mert Busi a 70 pár kilójával nem az. Növelné a variációs lehetőségeket egy néger kp.
- senzu
- Entrenador del Barça
Touré és Essien. 2 játékos. Most hadd ne számoljam össze, hogy hány néger vkp játszik a világon... Biztos valami fantasztikus arány jönne ki!gygerike írta: Rémlik nekem néger vkp aki fizikálisan toppon van és nagyon okosan játszik
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pont ezen gondolkodtam a reggel, hogy mennyien vártak negyeddöntőbe/elődöntőbe legalább egy afrikai csapatot. És most, hogy a csoportkörből is csak egy ment tovább, sokan csalódottak az értük szorítók.senzu írta:Cooltiszo:
dehogy kell ide néger! lehet fizikálisan jobbak, de agyban sehol sincsenek![]()
nézd meg meddig jutottak a néger csapatok a vb-n, és milyen játékot játszottak. egyedül Ghána rukkolt elő valami játékszerűséggel, a többiek csak vadul ívelgették előre a labdát.
Én is arra a megállapításra jutottam, hogy az afrikaiak egyénileg jók, az európai nagycsapatokban játszó játékosok a társakkal összedolgozva igen eredményesek, de válogatott szinten mentálisan elég gyengék. Fizikálisan bitang jók, technikailag és taktikailag is már fejlődést mutatnak, de fejben még mindig van hová fejlődni (lásd pl. Nigéria - Dél-Korea, ahol tulajdonképpen Martinson múlt a továbbjutás, vagy Uruguay - Ghána, ahol Gyan elbaltázta a büntetőjét).
Nem tartom én sem feltétlen szükségesnek, hogy egy vkp fekete bőrű legyen, jók a fehérek is ütközésekben.

- gygerike
- Entrenador del Barça
Rémlik nekem néger vkp aki fizikálisan toppon van és nagyon okosan játsziksenzu írta:Cooltiszo:
dehogy kell ide néger! lehet fizikálisan jobbak, de agyban sehol sincsenek![]()
nézd meg meddig jutottak a néger csapatok a vb-n, és milyen játékot játszottak. egyedül Ghána rukkolt elő valami játékszerűséggel, a többiek csak vadul ívelgették előre a labdát.

Visca El Barca

- senzu
- Entrenador del Barça
Cooltiszo:
dehogy kell ide néger! lehet fizikálisan jobbak, de agyban sehol sincsenek
dehogy kell ide néger! lehet fizikálisan jobbak, de agyban sehol sincsenek

-
- Entrenador del Barça
Üdv mindenkinek! Kicsit régen írtam hozzászólást, szóval előre elnézést kérek mindenkitől, ha egy kicsit hosszúra sikeredik mondandóm!
Valaki említette, hogy szükség volna egy kapusra. nem tudom az illető hány Barca meccset látott életében, de nevetséges hozzászólás volt. Valdesnek korábban voltak nagy hibái, de az elmúlt 2-3 évben szinte hiba nélkül, megbízhatóan védett, sőt rengeteg olyan összecsapás is volt, ahol az ő bravúrjai tartották meccsben a csapatot! Nem kell ide kapus, inkább annak kell örülni, hogy van egy nagyon jó, a csapatba tökéletesen illő hálóőrünk.
Hátvédposztot tekintve azt kell mondjam, hogy az elmúlt időszak legviccesebb igazolását hajtottuk végre Csigával. Alapból kifizettünk egy jó szezont futó játékosért 25 milliót, aki nemzetközi porondon nem is volt számításba vehető! Vicc! Majd egy évvel később visszaadjuk 10 millióval olcsóbban?!Mi vagyunk a Máltai Szeretetszolgálat? Hihetetlen! magát a játékost nem bánom, hogy elment, csak azt nem értem, hogy miért kellett egyáltalán idehozni? Pep lehetne kicsit megfontoltabb az igazolásait illetően!
Ettől eltekintve én azt látom, hogy a bal oldalunk renden van hátul, míg a jobbra Dani mellé mindenképpen kéne valaki. Középen van egy Piqué, Puyol, Milito, és Marquez (remélem marad)! Én azt gondolom, hogy Puyol játszhat néha Dani helyén, de az csak félmegoldás, mert akkor középen lesz hiány a szezon egészét tekintve. szerintem vagy középre kell valakit venni ( ha Puyolt többnyire szélen kívánja szerepeltetni pep), vagy szélre dani helyettesének valaki, és ekkor a másik posztot fel lehet tölteni fiatalokkal.
Középpályán Toureval sokat vesztett a csapat! Sok sikert kívánok neki, rendkívül szimpatikus játékos! Így viszont Busi mellett valószínűleg Keita, és adott esetben Marquez játszhatna védekező szerepkörben - utóbbi eset miatt is kell feltétlenül igazolni a védelembe! Örülnék ha jönne Cesc, de csakis ésszerű áron! Bízom a vezetőkben, hogy el tudják hozni. Ha nem sikerülne, akkor mindenképpen kell egy szervező játékos is középre, mert Ini elég sokat sérül, és azért Xavinak is kijárna néha egy kis pihenő!
Nekem nagyon tetszik Özil játéka a vb-n!
Csatárposzton nálam a Villa, Zlatan. Messi hármas lenne a kezdő. Láthatjuk, hogy Villa milyen jól megállja a helyét bal oldalon. Zlatan eladásáról minden nap jelenik meg valami, de én remélem marad. Nem szimpatikus nekem, de e világ egyik legjobb játékosa, és hiszem, hogy jobb lesz a következő szezonban. Ha eladjuk, akkor a vezetőségnek és Pepnek is egy nagy elégtelent kell beírni a tavalyi igazolások miatt! Szóval szerintem maradjon, hiszen ha nem megy neki, akkor még mindig megoldható az, hogy becseréljük a helyére Pedrot, és így Villa húzódik középre, vagy jöhet Bojan is!
A balszélső posztra felmerült nevek közül nekem egyik sem az igai, mert szerintem Robben és Robinho is jó játékosok, de nem ide valók. Ők nagyon maguknak játszanak. Mata meg semmivel sem jobb, mint Pedro!
Összességében én elpasszolnám az összes kölcsönben lévő játékosunkat, és vennék Dani cseréjének vagy középhátvédnek valakit ( ha Puyol játszana szélen), emellett pedig egy szervező középpályást igazolnék!
Valaki említette, hogy szükség volna egy kapusra. nem tudom az illető hány Barca meccset látott életében, de nevetséges hozzászólás volt. Valdesnek korábban voltak nagy hibái, de az elmúlt 2-3 évben szinte hiba nélkül, megbízhatóan védett, sőt rengeteg olyan összecsapás is volt, ahol az ő bravúrjai tartották meccsben a csapatot! Nem kell ide kapus, inkább annak kell örülni, hogy van egy nagyon jó, a csapatba tökéletesen illő hálóőrünk.
Hátvédposztot tekintve azt kell mondjam, hogy az elmúlt időszak legviccesebb igazolását hajtottuk végre Csigával. Alapból kifizettünk egy jó szezont futó játékosért 25 milliót, aki nemzetközi porondon nem is volt számításba vehető! Vicc! Majd egy évvel később visszaadjuk 10 millióval olcsóbban?!Mi vagyunk a Máltai Szeretetszolgálat? Hihetetlen! magát a játékost nem bánom, hogy elment, csak azt nem értem, hogy miért kellett egyáltalán idehozni? Pep lehetne kicsit megfontoltabb az igazolásait illetően!
Ettől eltekintve én azt látom, hogy a bal oldalunk renden van hátul, míg a jobbra Dani mellé mindenképpen kéne valaki. Középen van egy Piqué, Puyol, Milito, és Marquez (remélem marad)! Én azt gondolom, hogy Puyol játszhat néha Dani helyén, de az csak félmegoldás, mert akkor középen lesz hiány a szezon egészét tekintve. szerintem vagy középre kell valakit venni ( ha Puyolt többnyire szélen kívánja szerepeltetni pep), vagy szélre dani helyettesének valaki, és ekkor a másik posztot fel lehet tölteni fiatalokkal.
Középpályán Toureval sokat vesztett a csapat! Sok sikert kívánok neki, rendkívül szimpatikus játékos! Így viszont Busi mellett valószínűleg Keita, és adott esetben Marquez játszhatna védekező szerepkörben - utóbbi eset miatt is kell feltétlenül igazolni a védelembe! Örülnék ha jönne Cesc, de csakis ésszerű áron! Bízom a vezetőkben, hogy el tudják hozni. Ha nem sikerülne, akkor mindenképpen kell egy szervező játékos is középre, mert Ini elég sokat sérül, és azért Xavinak is kijárna néha egy kis pihenő!
Nekem nagyon tetszik Özil játéka a vb-n!
Csatárposzton nálam a Villa, Zlatan. Messi hármas lenne a kezdő. Láthatjuk, hogy Villa milyen jól megállja a helyét bal oldalon. Zlatan eladásáról minden nap jelenik meg valami, de én remélem marad. Nem szimpatikus nekem, de e világ egyik legjobb játékosa, és hiszem, hogy jobb lesz a következő szezonban. Ha eladjuk, akkor a vezetőségnek és Pepnek is egy nagy elégtelent kell beírni a tavalyi igazolások miatt! Szóval szerintem maradjon, hiszen ha nem megy neki, akkor még mindig megoldható az, hogy becseréljük a helyére Pedrot, és így Villa húzódik középre, vagy jöhet Bojan is!
A balszélső posztra felmerült nevek közül nekem egyik sem az igai, mert szerintem Robben és Robinho is jó játékosok, de nem ide valók. Ők nagyon maguknak játszanak. Mata meg semmivel sem jobb, mint Pedro!
Összességében én elpasszolnám az összes kölcsönben lévő játékosunkat, és vennék Dani cseréjének vagy középhátvédnek valakit ( ha Puyol játszana szélen), emellett pedig egy szervező középpályást igazolnék!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Én ezt az elvet vallom, minden csapatba kell egy néger vkp. Busi valszeg kezdő lesz, de akkor legalább a csere legyen néger.
Amiatt néger, mert a négerek közül aki vkp poszton tolja az általában brutális fizikailag (jó testfelépítésű, magas, gyors, erős). Kevés fehér ember rendelkezik olyan fizikai adottságokkal mint a négerek. Ez igaz a munkabírásra is.
(a néger helyett mondhatnám hogy afrikai, de egy francia vkp is jó, aki néger, bár általában ő is afrikai csak cselesen
)
Amiatt néger, mert a négerek közül aki vkp poszton tolja az általában brutális fizikailag (jó testfelépítésű, magas, gyors, erős). Kevés fehér ember rendelkezik olyan fizikai adottságokkal mint a négerek. Ez igaz a munkabírásra is.
(a néger helyett mondhatnám hogy afrikai, de egy francia vkp is jó, aki néger, bár általában ő is afrikai csak cselesen

Kérdezhetek valamit?Cooltiszo írta:Ez a 89 milla nájsz. Ennek max a feléből lesz szerintem igazolva egy "sztár", egyelőre Fabregas. Ha ő nem jön össze, akkor én mennék Özilre.
Viszont mindenképpen kell vkp csere (NÉGER), jobb hátvédet is elnéznék.

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Ez a 89 milla nájsz. Ennek max a feléből lesz szerintem igazolva egy "sztár", egyelőre Fabregas. Ha ő nem jön össze, akkor én mennék Özilre.
Semmi extra nincs benne,csak az amit már eddig is tudtunk. Azt mondja Rosell,hogy Cesc akarata egyértelmű,vissza szeretne térni a Barca-hoz. Ő mindent meg fog tenni azért,hogy Cesc visszajöhessen,de nem fogunk 50-60 milliokat kifizetni érte,40-45 milla a maximum. A napokban elutazik Dél Afrikába,hogy ott találkozzon Wenger-el,hogy egyáltalán tisztán lássa a dolgokat,hajlandóak e legalább tárgyalásokba kezdeni. Ja és Rosell le szeretné zárni az átigzolási ügyeket még azelött mielött a csapat elutazik a tengeren túlra.
Kb. ennyi,de mivel forditó programmal forditottam,igy nem biztos hogy teljesen pontos és vannak benne saját kiegészitések is
Kb. ennyi,de mivel forditó programmal forditottam,igy nem biztos hogy teljesen pontos és vannak benne saját kiegészitések is

Ez mit jelent?????http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... -gira.html
Nem akarom folytatni,mert utálom a politikát,meg nem is nagyon értek hozzá,csak engem azért zavar,mert ezek irgalmatlan összegek,s minél több az adósság annál többet kell majd havonta (vagy évente) törleszteni,s ha még ezekben a sikeres években sem tudjuk fizetni az arra az időszakra esedékes részletet,és még lóvét kell felvenni,akkor mi lesz ha lesz pár gyenge évünk? Engem ez aggaszt.
- Victor_Valdes
Ezek a klubok nem műgödnek adósság nélkül. Ahogy az egész világ sem. Egyszerűen nem lehet annyi pénzt előteremteni, hogy hitelek nélkül működjön a csapat. Így nem az a lényeg,(persze az is azért) hogy hitelt vesz fel az elnökség, hanem, hogy fizetni tudjuk. A klub pedig szvsz a leghitelképesebb csapat éppen.Attika 25 írta:Az adósság nyilván megvolt,csak most ujabb 150 milla készülődik hozzá. Amit ha minden évben triplázunk és az összes nyereséget erre forditjuk akkor röpke 15 év alatt vissza is törlesztjük,s akkor már "csak" a már eddig is meglévő pár száz milla marad

Mellesleg a világ legnagyobb problémája is ez éppen. De ez már politika lenne, azt meg hagyjuk..

szerk.: de ez nem ennek a topiknak a témája, folytassuk máshol ha úgy gondolod.

Az adósság nyilván megvolt,csak most ujabb 150 milla készülődik hozzá. Amit ha minden évben triplázunk és az összes nyereséget erre forditjuk akkor röpke 15 év alatt vissza is törlesztjük,s akkor már "csak" a már eddig is meglévő pár száz milla marad 

- Victor_Valdes
Nem kell ezt túlparázni, a klubnak az uborka szezonba semmilyen jellegű bevétele nincs kb.
És ha rhynn-nak van igaza akkor eléggé más a dolgok fekvése.
Szerk.: Ezek a dolgok az elmúlt években is megvoltak, csak Rosell felszínre hozta őket, hogy elmondhassa: "Én megmondtam"

És ha rhynn-nak van igaza akkor eléggé más a dolgok fekvése.

Szerk.: Ezek a dolgok az elmúlt években is megvoltak, csak Rosell felszínre hozta őket, hogy elmondhassa: "Én megmondtam"

http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... ndok/11392
Ez azért nem sok jóval kecsegtet.
Már eleve ha belegondolunk abba,hogy a triplázás évében is "csak nyanvadt" 9 millás hasznot termeltünk (mert a több 100 millios adóssághoz képest az semmi),bele sem merek gondolni mi lesz ha lesz 2 év amikor semmit nem nyerünk....
Ez azért nem sok jóval kecsegtet.
Ez meg egyenesen durva,ha ennyire nincs lové,akkor nem kell ide 45 milláért Cesc. Együtt kell tartani a jelenlegi keretet,utánpótlásból felhozni egy fiatal jobb hátvédet,eladni a kölcsönjátékosokat aztán a pénzt visszaforgatni a tartozásokba. Azért felvenni kölcsönt,hogy egy másik kölcsönt kifizessünk vele nem tartom jó ötletnek,hitelből hitelbe menni.....ebből elött utobb nagy gáz lehet.Ezen a héten veszélyben volt, hogy ki tudjuk fizetni a játékosokat.
Már eleve ha belegondolunk abba,hogy a triplázás évében is "csak nyanvadt" 9 millás hasznot termeltünk (mert a több 100 millios adóssághoz képest az semmi),bele sem merek gondolni mi lesz ha lesz 2 év amikor semmit nem nyerünk....
- kiskoko
- Barça C
Nem tudom volt e már hsz róla,de szerintem a srác ígéretes tehetségnek tűnik,akár a bal szélre is bevethető lenne.
http://sport-video.hu/viewtopic.php?f=186&t=3058
Több csapat is lesben áll,nem lenne rossz ha végül a Barca-ba igazolna.
Jelenleg nem ő az elsőszámú kiszemelt,de nemárt szemmel tartani
http://sport-video.hu/viewtopic.php?f=186&t=3058
Több csapat is lesben áll,nem lenne rossz ha végül a Barca-ba igazolna.
Jelenleg nem ő az elsőszámú kiszemelt,de nemárt szemmel tartani

Hát máris jótékony célokra fordíottuk pl. adtunk a Sahtarnak egy 10 millás adományt, a NY Red Bullsnak megspórolunk 6-8 milkát azzal, h Henry ingyen megy hozzájuk....chonggy írta:.DE,ne legyen igazam,és forditsuk azt a pénzt jótékony célokra (olvasd:Cesc-re)
Csak aztán nehogy az legyen h a végén Wenger költségvetésébe is besegítünk egy 60assal, hogy továbbra is szipkázhassa el a Cesc-féle tehetségeket tőlünk meg az olasz kluboktól

- chonggy
- Capitá del Barça
Most látom,hogy Csiga távozása tuti.Én nem fogok krokodilkönnyeket hullajtani érte,bár véleményem szerint maradhatott volna még egy évet,nem beszélve arról,hogy elmajmoltunk 10 millát.Csak egyet nem értek:Nem arról volt szó,hogy bőviteni akarjuk a keretet?Ehhez képest van három távozó,meg egy érkező..
Az pedig,hogy a csapatnak pénzre van szüksége,szerintem csak üres beszéd,ezzel próbálják elpalástolni a szemmel látható bukást..DE,ne legyen igazam,és forditsuk azt a pénzt jótékony célokra (olvasd:Cesc-re
)

Az pedig,hogy a csapatnak pénzre van szüksége,szerintem csak üres beszéd,ezzel próbálják elpalástolni a szemmel látható bukást..DE,ne legyen igazam,és forditsuk azt a pénzt jótékony célokra (olvasd:Cesc-re

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Mégis elküldtékgiefLove írta:amíg ő az edző nem küldik el. én igy emlékszem, a kettő között pedig van különbségSanama írta:Mintha Pep mondott volna olyat is,hogy ameddig Ő az edző Csiga is maradHiába agyaltok itt Cáceres-en,Pep megmondta,hogy senki nem kell neki a kölcsönjátékosok közül,akkor mit eröltetitek? Very Happy