Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hinném, hogy inkább játszana a másodosztályban, minthogy otthon a Santosban, Brazília egyik legjobb klubjában.
Egyébként, bár nem tudom hogy lehet e ilyet csinálni, de Keirrisonnak szerintem jobb lenne, ha a Barcánál maradna, a társakkal edzene, és az Atleticben játszana a meccseken. Ez többet ér bármelyik csapat kispadjánál, szokná, nem csak az európai, hanem konkrétan a barca stílust, és segítené a tartalékokat a másodosztályban bennt maradni. Mégcsak nem is ő lenne a legfiatalabb ott. Mert azért nem kéne úgy bánni vele, mint aki csak véletlen, egy balesetből kifolyólag van itt. Nem egy tehetségtelen játékos. És később, ha megnézzük a kortársaival, Bojan, Pedro, Jeffren és Keirrison...nincs köztük 2 egyforma stílusú, típusú játékos, vagyis később jól megférnének együtt.
amíg ő az edző nem küldik el. én igy emlékszem, a kettő között pedig van különbségSanama írta:Mintha Pep mondott volna olyat is,hogy ameddig Ő az edző Csiga is maradHiába agyaltok itt Cáceres-en,Pep megmondta,hogy senki nem kell neki a kölcsönjátékosok közül,akkor mit eröltetitek? Very Happy
Egyébként, bár nem tudom hogy lehet e ilyet csinálni, de Keirrisonnak szerintem jobb lenne, ha a Barcánál maradna, a társakkal edzene, és az Atleticben játszana a meccseken. Ez többet ér bármelyik csapat kispadjánál, szokná, nem csak az európai, hanem konkrétan a barca stílust, és segítené a tartalékokat a másodosztályban bennt maradni. Mégcsak nem is ő lenne a legfiatalabb ott. Mert azért nem kéne úgy bánni vele, mint aki csak véletlen, egy balesetből kifolyólag van itt. Nem egy tehetségtelen játékos. És később, ha megnézzük a kortársaival, Bojan, Pedro, Jeffren és Keirrison...nincs köztük 2 egyforma stílusú, típusú játékos, vagyis később jól megférnének együtt.looka írta:http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
Na egy újabb kölcsönjátékos távozóban. Keirrisont a Santos akarja szerződtetni, de ha jól értelmezem akkor csak egy egyévees kölcsönkontraktusról lenne szó, méghozzá 2 milla fejében.
Azt írja, hogy a Fiorentina nem tart rá igényt, és a mi csapatunkba sem fér be (ami sztem is így van) úgyhogy semmi akadálya a transzfer gyors lezárásának. Na most, ha visszamegy Brazíliába, akkor szerintem semmi esélye nincs, hogy még játszon nálunk.
Mintha Pep mondott volna olyat is,hogy ameddig Ő az edző Csiga is maradHiába agyaltok itt Cáceres-en,Pep megmondta,hogy senki nem kell neki a kölcsönjátékosok közül,akkor mit eröltetitek? Very Happy
Osztom!!!! Főleg, hogy Alvest tényleg csak nagyon ritkán kell pótolni, mert egy igazi gép! Vagy maradjon Cásares vagy egy fiatal a La Masiából, de nincs értelme erre a posztra embert keresgélni szerintem...barca0417 írta:Cáceresnek kéne megadni a lehetőséget, és akkor jobbhátvéd csere sem kéne. sokkal több van benne mint Chygry.-ben. Mert aki 22 évesen lassú, az később is az lesz, Cáceres viszont még érhet, ha fejben is fejlődik egy kicsit, akkor nagyon jó védő lesz belőle.
Hivatalosan még 56 nap van hátra..szóval bőven lesz idő igazolni valakitAttika 25 írta:Ez igy marha jó,csak éppen eddig 3 játékos ment (Henry,Csiga,Yaya) és 1 jött (Villa),ezt nevezem én keret bővitésnek
lui1698 írta:Szerintem azért kellett ennyire Csiga ára, mert egy újabb igazolásba akarják befektetni.
Ez igy marha jó,csak éppen eddig 3 játékos ment (Henry,Csiga,Yaya) és 1 jött (Villa),ezt nevezem én keret bővitésnekMikaos írta:Én úgy érzem, hogy ez csak a megfelelő indok. És én ebben azt látom, hogy Ibra esetleges eladását is majd ezzel lehet megmagyarázni.Attika 25 írta:Ez azért érdekes. Ha ennyire nincs lové,hogy el kellett adni Csiga-t akkor én túl sokra már nem számitok a nyáron.
Bazz,véletlenül töröltem a hsz-t.Mikaos írta:Én úgy érzem, hogy ez csak a megfelelő indok. És én ebben azt látom, hogy Ibra esetleges eladását is majd ezzel lehet megmagyarázni.Attika 25 írta:Ez azért érdekes. Ha ennyire nincs lové,hogy el kellett adni Csiga-t akkor én túl sokra már nem számitok a nyáron.
Ez azért érdekes. Ha ennyire nincs lové,hogy el kellett adni Csiga-t akkor én túl sokra már nem számitok a nyáron.Érdekesség, hogy a klubvezetés azzal indokolta Csigrinszkij eladását, hogy rövidtávú likviditási problémákat kezeljen, magyarán készpénzhez jusson.
Csak őt nem kapjuk meg ennyiért,az tuti.Cooltiszo írta:Mindenképpen igazolnék vkpt, méghozzá néger gyereket, fiatalt, max 15ért. Pl. Sissoko a Toulouse-ból.
Én úgy érzem, hogy ez csak a megfelelő indok. És én ebben azt látom, hogy Ibra esetleges eladását is majd ezzel lehet megmagyarázni.Attika 25 írta:Ez azért érdekes. Ha ennyire nincs lové,hogy el kellett adni Csiga-t akkor én túl sokra már nem számitok a nyáron.
20 éves és egy francia középcsapatban játszik.S.Agüero írta:Na, ezt a Sissoko-t nem ismerem. Nem láttam még focizni. Valaki felvilágosítana, hogy milyen játékos?
Nem arra a Sissokora gondolt,hanem erre.S.Agüero írta:Sissoko a Toulouse-ban játszik?Cooltiszo írta:Mindenképpen igazolnék vkpt, méghozzá néger gyereket, fiatalt, max 15ért. Pl. Sissoko a Toulouse-ból.![]()
A juvés meg a régi poolos sissokoról beszélünk?