Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem Moussa Sissoko a Toulouse-ban játszik.Ő tényleg elég jó.A Juvés a Mohamed Sissoko.S.Agüero írta:Sissoko a Toulouse-ban játszik?Cooltiszo írta:Mindenképpen igazolnék vkpt, méghozzá néger gyereket, fiatalt, max 15ért. Pl. Sissoko a Toulouse-ból.![]()
A juvés meg a régi poolos sissokoról beszélünk?
Sissoko a Toulouse-ban játszik?Cooltiszo írta:Mindenképpen igazolnék vkpt, méghozzá néger gyereket, fiatalt, max 15ért. Pl. Sissoko a Toulouse-ból.
Ha úgy gondolod sértés volt,bocsánatot még kérhetszmenczel írta:Hihetelen hogy sokat látott Barca szurkolók itt a fórumon még mindig milyen hiszékenyek.
Az a tény amit az eurobarca tényként közöl. A Sport, El mundo stb... csak blikkszerű média. Egy fokkal megbízhatóbbak a rádiós információk, de nem sokkal.
Tehát. Csiga marad. Ibra marad. Ennyi.
Ezzel teljesen egyet értek. A csatársor nálam is így lenne, rá kell menni Fabregasra normális áron. Jobb védőt cserének nem hiszem, hogy vennénk, nem is szólnak erről már a hírek, meg Montoyát tartják tehetségesnek a B csapatból, vele hosszabbítottunk is, a felkészülési szezon alatt kiderül mit tudMessa írta:Megmondom őszintén, a szezon vége felé azt gondoltam, nem kell nekünk minden áron Ibra, inkább egy Robinho... Viszont belegondoltam, Villának piszkosul megy a bal szélen is, és az igazat megvallva, nekem hiányozna Ibra. Ha van önbizalma, olyat játszik, hogy az ember ámul és bámul. Ezt kéne elérni, hogy érezze, mindenki bízik benne. Talán egy Villával kiegészült bal-támadó szekcióval még nagyobb támogatást fog kapni.
Villa-Ibra-Messi csatársor. Fincsi, mit ne mondjak.Nem kell már balszélső.
Viszont Touré eladásával csökkent a középpályások száma, így én ragaszkodnék Ceschez. Bár teljesen korrekt Rossel 45 millás limite. Többet nem ér a srác.
Esetleg még egy csere jobbhátvédet elnéznék a csapatban. Ha választhatnék, Cáceres lenne az, de Van der Wiel-nek is örülnék.
Röviden, Ibra megtartásával, Fabregas idehozatalával, és egy csere jobbhátvéddel kiegészülve igazán ütőképes csapatunk lenne a következő szezonban. A mostaninál még ütőképesebb.
Say no to racismCooltiszo írta:Mindenképpen igazolnék vkpt, méghozzá néger gyereket, fiatalt, max 15ért. Pl. Sissoko a Toulouse-ból.
Ezzel szóról szóra egyetértek. Idén talán van sansz arra, hogy az Atleticből valaki "felpillantson" a nagycsapatba. Van 3 rutinos középső védőnk egy klasszis fiatal Piqué személyében, mellette szvsz elbírnánk Muniesat. Persze egy középhátvédet bajosabb beépíteni, de ha előre tekintün sokat nyerhetünk vele. Bartra-ról hasonló a véleményem. Kicsit meglepődtem, hogy a szezon 2. felében nem nyúlt érte Pep, ha már a Bl-ben bedobta a mélyvízbe. Nem sokat láttam játszani, de már a Stuttgart ellen is (javítsatok ki ha nem azon a meccsen volt, de szinte biztos vok benne) az első néhány perc után felvette a ritmust és nagyon jó megoldásai voltak.Barcaman1993 írta:Én is ezt gondolom. Középre Fontás-Muniesa duóból vki, vagy esetleg mindkettő. Jobb oldalra Bartra, vagy talán egy új igazolás, bár annak annyira már nem örülnék, mint egy jól teljesítő fiatalnak. Jöjjön még Cesc vagy Özil aztán tudjuk le, ezt az átigazolási baromságot, mert már most nagyon unomelbandi írta:Imádom amikor beírja valaki ide hogy "új kapus kell" meg hasonló.
Aki ezt ide írja az szokott Barca meccset nézni?![]()
vagy csak unatkozik?
A hátvéd kérdés így megoldódott szerintem.
A 4 középhátvéd mellé valószínűleg hoznak fel egy ifit
vagyis inkább remélem.Nagy baromság lenne kh-t venni.
Mondjuk egy csere jobbhátvédet még elnéznék a csapatba
de ezt is meg lehetne oldani házon belülMi lesz itt később
![]()
De erre a szezonra úgy 40 millával számoltak,szvsz még mindig van pénzünk akkorAsys írta:Mert Villa a zsebünkből ugrott elő?![]()
Most állunk nullán... elméletben!
Mert Villa a zsebünkből ugrott elő?S.Agüero írta:Ha most elmegy Csiga, akkor van +45 millánk átigazolásra.![]()
Abból meg is tudjuk venni valószínűleg Cesc-t.
Itt a pont!!! Ez lenne a legjobb szerintem is a csapatnak, de ehhez mindenképpen kell egy jó Ibra, mert ez csak így működikMessa írta:Röviden, Ibra megtartásával, Fabregas idehozatalával, és egy csere jobbhátvéddel kiegészülve igazán ütőképes csapatunk lenne a következő szezonban. A mostaninál még ütőképesebb.
Na nehogy ám már. Okés egy szezont játszott még csak, de én akkor is utálom a nagyképű fejét. Abban viszont egyet értek, h inkább ő mint Robinho. Kell 1 robosztusabb csatár nekünk. Erre Ibra jó, de azt viszont nem hiszem, hogy egyfolytában a valagát kell nyalni. Eléggé beképzelt [auto_cenzúra] ez a fickó sztem. És pont ezért nem nyújt olyan teljesítményt. Ez csak az én véleményem.Messa írta:Megmondom őszintén, a szezon vége felé azt gondoltam, nem kell nekünk minden áron Ibra, inkább egy Robinho... Viszont belegondoltam, Villának piszkosul megy a bal szélen is, és az igazat megvallva, nekem hiányozna Ibra. Ha van önbizalma, olyat játszik, hogy az ember ámul és bámul. Ezt kéne elérni, hogy érezze, mindenki bízik benne. Talán egy Villával kiegészült bal-támadó szekcióval még nagyobb támogatást fog kapni.
Villa-Ibra-Messi csatársor. Fincsi, mit ne mondjak.Nem kell már balszélső.
Viszont Touré eladásával csökkent a középpályások száma, így én ragaszkodnék Ceschez. Bár teljesen korrekt Rossel 45 millás limite. Többet nem ér a srác.
Esetleg még egy csere jobbhátvédet elnéznék a csapatban. Ha választhatnék, Cáceres lenne az, de Van der Wiel-nek is örülnék.
Röviden, Ibra megtartásával, Fabregas idehozatalával, és egy csere jobbhátvéddel kiegészülve igazán ütőképes csapatunk lenne a következő szezonban. A mostaninál még ütőképesebb.
Felkészülési meccsek számítanak?visca el barca írta:
na mibe fogadjunk h soha nem fogod őket barca mezben látni?
na mibe fogadjunk h soha nem fogod őket barca mezben látni?sjd írta:Ez hogy jött?visca el barca írta: keirissonról, meg caceresről meg a többiről is megmondta h a jövő tehetségei, és hosszú távon számolunk vele. ehhez képest egyik sincs itt és nem is lesz már.
Keirrison egyelőre még a jövő szezont a Fiorentinánál tölti kölcsönben, arról meg nem nagyon lehetett hallani h a Juve kihasználta volna Caceres vételi opcióját, szóval mindketten a Barca játékosai továbbra is
Én is ezt gondolom. Középre Fontás-Muniesa duóból vki, vagy esetleg mindkettő. Jobb oldalra Bartra, vagy talán egy új igazolás, bár annak annyira már nem örülnék, mint egy jól teljesítő fiatalnak. Jöjjön még Cesc vagy Özil aztán tudjuk le, ezt az átigazolási baromságot, mert már most nagyon unomelbandi írta:Imádom amikor beírja valaki ide hogy "új kapus kell" meg hasonló.
Aki ezt ide írja az szokott Barca meccset nézni?![]()
vagy csak unatkozik?
A hátvéd kérdés így megoldódott szerintem.
A 4 középhátvéd mellé valószínűleg hoznak fel egy ifit
vagyis inkább remélem.Nagy baromság lenne kh-t venni.
Mondjuk egy csere jobbhátvédet még elnéznék a csapatba
de ezt is meg lehetne oldani házon belül
Normális vagy ember?? Láttál te egyáltalán Barca meccset az elmúlt 2 szezonban? Valdés a tökéletes kapus a Barca számára, ez egyértelmű, szerintem jelenleg a világ TOP 3-4 kapusában benne van. Nagyon jót nevettem a hozzászólásodon, felvidítottad a napomatDCRikee írta:Arra gondoltam. Egy kapus vétele kéne. Valljuk be Valdés nema elgjobb a legjobb klubhoz.Ghána kapusa Richard Kingson, vagy németeké Manuel Neuer kéne. Ez az én véleményem
Ez hogy jött?visca el barca írta: keirissonról, meg caceresről meg a többiről is megmondta h a jövő tehetségei, és hosszú távon számolunk vele. ehhez képest egyik sincs itt és nem is lesz már.
Mivel van a baj? Ez volt az első (talán második) idény, amikor az egész csapat tökéletesen működött. Se a védelemmel sem a kapussal nem volt semmi gond (ha az azelőtti évet rossznak lehet nevezniDCRikee írta:Az egyértelmű,hogy a Barcának nem a támadásával van a baj.
szavahihető egy ember. csigrinszkijről is azt mondta, hogy amíg ő itt lesz, addig, az ukrán nem megy sehova. keirissonról, meg caceresről meg a többiről is megmondta h a jövő tehetségei, és hosszú távon számolunk vele. ehhez képest egyik sincs itt és nem is lesz már.Tdavid írta:Sztem meg hagyjuk már ezt az Ibrás témát!
Elmondta Pep h marad és számol vele jövőre is.