Barca Igazolások 2010-2011
Ezek után botrány lenne, ha most Ibrát is elzavarnák áron alonAttika 25 írta:Csiga megy vissza a Sahtar-hoz 15 milláért,a Sahtar-nál meg is erősitették már eztmenczel írta: Tehát. Csiga marad. Ibra marad. Ennyi.

Gondolom ő is menni akart. A lehetőségekhez képest egész jól kijöttünk az üzletből. Kölcsönadni nem lett volna sok értelme az ukrán bajnokságba, főleg ilyen fizetés mellett.
Csiga megy vissza a Sahtar-hoz 15 milláért,a Sahtar-nál meg is erősitették már eztmenczel írta: Tehát. Csiga marad. Ibra marad. Ennyi.

-
- Entrenador del Barça
Ne legyünk vakok. Zsákszámra mondok nagy neveket akik nem jöttek be itt vagy máshol. El kell adni, mert még egy ilyen éve Csigának aztán ingyen sem viszik. Egyáltán nem biztos, hogy kölcsönbe jó lenne.
Fecó
1. Igaz, de láttunk már olyat, hogy Pep mondott valamit, aztán mégsem tartotta be (lásd: "tenerifei bérletes lesz")menczel írta:Én nemcsak azt nézem, hogy mit lehet olvasni, hanem megpróbálok a fejükkel gondolkodni.S.Agüero írta:Amúgy ezt, hogy Csiga megy 4 lap leírt, mert most néztem.
1.ok -Pep azt mondta, mindenki emlékszik rá: amíg ő marad Csiga is marad.
2.ok -ha Csiga megy akkor 4-ből 3 belsővédőnk 30 év körüli leszálló ágban lévő. Például Puyol a vb-n eddig harmatgyenge sajnos. Tehát sokkal okosabb egy fiatalt megtartani.
3.ok -Csiga se ezért jött ide szerintem. 1,5 millio eurot keres tehát nem a pénzért jött padozni. Hanem fejlődni és elöbb utobb Puyol helyére beállni.
4.ok -ha most eladjuk akkor realizáljuk a piaci árának esését tehát ténylegesen elbukjuk azt a 10millio különbséget. Míg ha kölcsönadnánk, vagy játszatnánk rögtön feljebb tornázná az árát.
5.ok -olyan keveset keres mint egy saját nevelésű játékos, még ha alig játszik akkor is rentábilis itt tartani.
2. nem baj, mert a 3 öreg védő mellett van 1 világklasszis fiatal, és 2 tehetséges junior, akiket -szerintem- egyre többször be lehetne vetni. így biztosan maradna Márquez is pl.
3. láttunk már ilyet, hogy a nagy tervekből/álmokból semmi sem lesz
VS
4. én is kölcsönadnám inkább, mint hogy eladjam
5. így meg pláne jó, ha nem adja el az ember
Igazából nem tudom eldönteni*, hogy mi lenne a jó neki, a klubnak, a csapatnak...
* szerencsére nem is nekem kell

Én nemcsak azt nézem, hogy mit lehet olvasni, hanem megpróbálok a fejükkel gondolkodni.S.Agüero írta:Amúgy ezt, hogy Csiga megy 4 lap leírt, mert most néztem. Leírta a : SPORT, AS, MUNDO, MARCA. Nem lepődnék meg, ha holnap ez itt lenne az eurobarcán is.
1.ok -Pep azt mondta, mindenki emlékszik rá: amíg ő marad Csiga is marad.
2.ok -ha Csiga megy akkor 4-ből 3 belsővédőnk 30 év körüli leszálló ágban lévő. Például Puyol a vb-n eddig harmatgyenge sajnos. Tehát sokkal okosabb egy fiatalt megtartani.
3.ok -Csiga se ezért jött ide szerintem. 1,5 millio eurot keres tehát nem a pénzért jött padozni. Hanem fejlődni és elöbb utobb Puyol helyére beállni.
4.ok -ha most eladjuk akkor realizáljuk a piaci árának esését tehát ténylegesen elbukjuk azt a 10millio különbséget. Míg ha kölcsönadnánk, vagy játszatnánk rögtön feljebb tornázná az árát.
5.ok -olyan keveset keres mint egy saját nevelésű játékos, még ha alig játszik akkor is rentábilis itt tartani.
Az eurobarca javára annyit felírnék, hogy nem annyira bulvárstílusban adják elő a dolgot, legalább kerek-perec benne van, hogy pletykákról beszélünk. Ezt nem minden újság teszi meg.S.Agüero írta:Amúgy ezt, hogy Csiga megy 4 lap leírt, mert most néztem. Leírta a : SPORT, AS, MUNDO, MARCA. Nem lepődnék meg, ha holnap ez itt lenne az eurobarcán is.
-
- Jugador d'estrella
valóban én sem értek sokakat , akik elhiszik a sajtóértesüléseket...menczel írta:Hihetelen hogy sokat látott Barca szurkolók itt a fórumon még mindig milyen hiszékenyek.
Az a tény amit az eurobarca tényként közöl. A Sport, El mundo stb... csak blikkszerű média. Egy fokkal megbízhatóbbak a rádiós információk, de nem sokkal.
Tehát. Csiga marad. Ibra marad. Ennyi.
ha valaki klubhoz közeli nyilatkozik egy ügyről és azt idézik, akkor már lehet beszélni a dologról... csak ilyen elég kevés van a sok kitalációhoz képest...
és igen itt az oldalon is megjelent elég sok légbőlkapott hír is...
ja és a rádiós infók a legmegbízhatatlanabbak, pont ez a baj , h ezekre hivatkoznak pl a fent említett lapok is...
És az Eurobarca honnan szerzi az infókat? Laportától eddig,most pedig már Sandro Roselltől?menczel írta:Hihetelen hogy sokat látott Barca szurkolók itt a fórumon még mindig milyen hiszékenyek.
Az a tény amit az eurobarca tényként közöl. A Sport, El mundo stb... csak blikkszerű média. Egy fokkal megbízhatóbbak a rádiós információk, de nem sokkal.

Volt már itt is olyan cikk,amiből nem lett semmi.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Gondolom nekem írtad.menczel írta:Hihetelen hogy sokat látott Barca szurkolók itt a fórumon még mindig milyen hiszékenyek.

Oda is írtam, hogy: Hogyha ez igaz...

Hihetelen hogy sokat látott Barca szurkolók itt a fórumon még mindig milyen hiszékenyek.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha ez igaz akkor már csak 2 vagy max 3 igazolás kell.barcalaci84 írta:sport.es
Ibra marad
egy Barca vezetőt illetve Ibra ügynökét is idézik, melyben megjegyzik azt is , hogy Guardiola is mennyire komolyan számol vele jövőre is...
"téma lezárva..."
1.: Fabregas vagy egy másik technikás irányító.(Özil)
2.: Egy jobb bekk Alves cseréjének. (VDW/Rafinha)
3.: Ha akarunk vkp-ra embert venni. (Alou Diarra/Mascherano)
Az én jövő évi csapatom:
VV-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Ibra
Ezzel a csapattal egy 4-3-3-as taktikát tudok elképzelni.

-
- Jugador d'estrella
sport.es
Ibra marad
egy Barca vezetőt illetve Ibra ügynökét is idézik, melyben megjegyzik azt is , hogy Guardiola is mennyire komolyan számol vele jövőre is...
"téma lezárva..."
Ibra marad
"téma lezárva..."
Azért ez nyilván kacsa...Sanama írta:http://translate.googleusercontent.com/ ... DBRTfNPj8g
Ez is nagyon király üzlet volt Pep!

Your village called. Their idiot is missing.
Arról nem is beszélve, hogy Puyolt csak sörmeccseken engedték középre, jóóóó sokáig csak a szélen futkorászott, hogy lobogott a haja.looka írta:Ha jól emlékszem Puyol is 20 fölött volt már, mikor debütált
Kétlem, hogy egy olyan bizalmi posztra, mint a középhátvéd 20 alatt bárki is eséllyel pályázna, főleg egy ekkora klubban. Ha jól emlékszem Puyol is 20 fölött volt már, mikor debütált. Plusz inkább Fontás játszott eddig is, ha mindenképpen szükség volt valakire pótlásként (ilyen sem volt sok), szóval inkább rá tippelnék, mint Marcra.15nél tényleg nem ér többet. Amúgy azt gondoltam kap még egy évet, de ezek szerint jövőre csak visszább esik az ára. Ha Csiga megy, akkro valszeg marad Marquez védőnek, illetve 1 játékos alighanem feljön az Atleticből is(Minuesa, Fontas). De mindemellett egyáltalán nem venném biztosra ezt a Csiga transzfert.
Őszintén szólva már nekik se hiszek, főleg h a főoldalon a másik cikk meg Robbenről szólbszilard10 írta:A katalan sport es a mundo szerint eladtuj csigat 15 misiert a shaktarnak.25ert vettuk tavaly ugy ,hogy nagy uzlet volt...sebaj jovore megvesszuk megint 30ert
- noname
- Llegenda del Barça
15nél tényleg nem ér többet. Amúgy azt gondoltam kap még egy évet, de ezek szerint jövőre csak visszább esik az ára. Ha Csiga megy, akkro valszeg marad Marquez védőnek, illetve 1 játékos alighanem feljön az Atleticből is(Minuesa, Fontas). De mindemellett egyáltalán nem venném biztosra ezt a Csiga transzfert.
A Fifa egy szégyen
-
- Barça B
A katalan sport es a mundo szerint eladtuj csigat 15 misiert a shaktarnak.25ert vettuk tavaly ugy ,hogy nagy uzlet volt...sebaj jovore megvesszuk megint 30ert 

- baas11
- Entrenador del Barça
mvik írta:Hát azért ez a kijelentésed igen erős volt. Az a kutyaütő Torres, ha jó formába van kenterbe veri az Ibrát ebbe biztos lehetsz. Én nem mondom, h le kell igazolni mert felesleges, de az idén az Ibrától se igen lehetett túl sok mindent látni. Persze hogy rosszul játszik a Torres mert közvetlenül a vb előtt épült fel egy 2-3 hónapos sérülésből. Nem kell bántani a Torrest, mert idén még így is h csomószor volt sérült a hátán cipelte ezt a gyenge Liverpoolt.baas11 írta:Örülök h Pep tartja magát a VIlla-Ibrahimovics-Messi trióhoz....szép is lenne ha lecserélnénk erre a "kutyaütő" Torres-re !
Amúgy ki ez az Özil ??
Szerintem ő csúcs formában sem illik alapvetően nem csak a Barcaba de a spanyol válogatottba sem....a 2-3 gyors húzásból befejezni az akciót,ez fekszik neki !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco