Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ezt nem tudom felfogni. Toure kevesebbet tett hozzá,mint most Busquets,aki a meccs nagy részét a Puyol-Pique tengellyel 1 vonalban tölti?Nemtudom mit kardoskodtok itt azon, hogy most előrejáték v támadójáték, egyszerűen az akcióinkhoz kell a vkp-nk is, mert még a középső védőink is szinte félpályán töltik az életüket.
Busquets pillanatnyilag többet tesz hozzá ehhez Xaviékkal, mint Touré általában tette.
Itt mi volt a baj Touré-val? Lassú volt? szerintem egyáltalán nem ,és mozgott is bőven.hogy minél többet mozogjon a labdakihozatalnál, s azt lehetőleg minél gyorsabban adja tovább
Vedd le ezt a szemüveget.torrestoni írta:
Kiegészíteném Dani kérdését egy másikkal, költőivel: Busquets mégis mióta nyújt bármit is érdemben a támadójátékunkban?![]()
Hallod, legyen akkor előre játék...Mikaos írta:...beszélt valaki támadójátékról?, vagy csak én nem vettem észre
Toni,ugy latom ebben legalább egyetértünk"Mindig hiányérzetem volt az előre játékban - ami nálunk kulcskérdés (sokkal inkább, mint bármelyik másik csapatban). "
Ami hiányzott: Több mozgás -> több labdát kap a hátvédektől -> több labdát ad előre.Sanama írta:Én azt nem értem,hogy Toure-ban mi volt az a hiányosság előrjátékban?
Épp az,hogy ott volt kimagasló ahhoz képest,hogy 1 VKP
+1 kérdés: beszélt valaki támadójátékról?, vagy csak én nem vettem észretorrestoni írta:Kiegészíteném Dani kérdését egy másikkal, költőivel: Busquets mégis mióta nyújt bármit is érdemben a támadójátékunkban?
Kiegészíteném Dani kérdését egy másikkal, költőivel: Busquets mégis mióta nyújt bármit is érdemben a támadójátékunkban?Sanama írta: Én azt nem értem,hogy Toure-ban mi volt az a hiányosság előrjátékban?
Én azt nem értem,hogy Toure-ban mi volt az a hiányosság előrjátékban?Mikaos írta:Busquets hosszú idők óta az első tehetséges vkp, akinek játéka TÉNYLEG illik a Barcába.
Volt itt pár jó vkp (Tourét is beleértve), de nem tudták azt a pluszt hozzátenni, ami ehhez a különleges csapathoz kell. Mindig hiányérzetem volt az előre játékban - ami nálunk kulcskérdés (sokkal inkább, mint bármelyik másik csapatban).
Már elmúlt a hiányérzetem
Szóval felesleges ilyenekkel jönni, hogy ki a jobb, meg hogy ki tett le többet az asztalra... azt kell nézni, hogy ki illik bele jobban a Barcába.
"Az eligazolása nem jó hír, szerettem volna, hogy maradjon, de ez az ő döntése, menni akart, s aki távozni akar, azt nem lehet visszatartani." - Pep.Barcaádám írta:el kellet küldeni.. miért??egyik nagy kedvencem legszebb barcás góljai:
http://www.youtube.com/watch?v=DRyqPCqPl9s
Attól még, hogy neked nem a kedvenc játékosaid között van Touré attól még nem kell leszidni minket, hogy mit el tudunk hinni.thierryhenry írta:NE legyetek már nevetségesek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha a Barca a szíve klubja nem hagyta volna itt 3 év után.
Egyértelmű, hogy a pénz miatt ment el ezt csak a VAK NEM LÁTJA
Üres nyáladzás a nyilatkozata!Méghogy még visszatér ide pfff!!!!!
Hihetetlen hogy ti ezt elhiszitek![]()
![]()
OFF:
Mihu te egyenesen nevetséges vagy az aláírásoddal:
Guardiola:
2009: Eto'o
2010:Yaya Touré
2011:???
Elképesztő milyen emberek keze alá adnak számítógépet...
Köszi.miihii írta:TESSÉK