Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meglehet, csak ez nem derül ki, mert a fene sem olvas el egy összefolyó szöveget...bojan95 írta:bocs de sztem nem ez benne most a legfontosabb
S.Agüero írta:Pontot meg vesszőt tehetnél a mondatokba.bojan95 írta:Az ember aki az egyik kedvencem volt mióta Barcás vagyok nagyon szerettem nézni azt a játékot ahogy megszűri a támadásokat és rettentő nagy eleganciával passzol vagy néha futtat lyukra embereket mint pl Xavi vagy Ini és most csak sok sikert kívánhatok neki Angliába a Citynek így sem bírok majd szurkolni csak annak szurkolok h legyen még ennél is jobb vkpé
Hajrá Yaya
Ez így van!Azt viszont kétlem h újra Barca mezben láthatjukP-e-d-r-o írta:Hát srácok,nemtom ti hogy vagytok vele,de Toure ezzel a nyilatkozattal,és a Barcában eltöltött idővel teljesen belopta magát a szivembe,és nálam örökre a Barca legendák közé tartozik,mert nálam ő volt,és ő lesz a csapat legjobb védekező középpályása!Sok sikert a folytatáshoz,és sikerekben gazdag folytatást a pályafutásodhoz Szikla!![]()
Mondták már ezt egy páran azért és nem feltétlenül volt ez mindig igaz.jelwaz írta:Egy ilyen játékosnak nincs ára, aki azt mondja, hogy a Barca az élete klubja. Ha rajtam múlt volna 100 millió+akármelyik játékosért sem adtam volna el. Egyre dühítőbb ez az egész. Talán csak nekem.zola8787 írta:Szerintem nagyon kevés ez a pénz 1 ilyen szintű játékosért.
csak olyan 1000%-ig vagyok biztos benne, h nem csak itt a fórumon, de a világon mindenhol vannak emberek, akik így gondolják... (én osztom!)jelwaz írta:Egy ilyen játékosnak nincs ára, aki azt mondja, hogy a Barca az élete klubja. Ha rajtam múlt volna 100 millió+akármelyik játékosért sem adtam volna el. Egyre dühítőbb ez az egész. Talán csak nekem.zola8787 írta:Szerintem nagyon kevés ez a pénz 1 ilyen szintű játékosért.
Egy ilyen játékosnak nincs ára, aki azt mondja, hogy a Barca az élete klubja. Ha rajtam múlt volna 100 millió+akármelyik játékosért sem adtam volna el. Egyre dühítőbb ez az egész. Talán csak nekem.zola8787 írta:Szerintem nagyon kevés ez a pénz 1 ilyen szintű játékosért.
1. A világ legjobb vkp-je sose fog annyit érni, mint a világ pl legjobb balszélsője. Ilyen a foci. A támadójátékosok eladhatóbbak, marketing szempontból is.zola8787 írta:Szerintem nagyon kevés ez a pénz 1 ilyen szintű játékosért. Lehet, hogy kevesebbért vettük és így profitáltunk belőle, de ez akkor is kevés pénz. Nálam a világválogatottba is beférne. És mi az, hogy vkp? 1 vkp nem érhet sokat? Ilyen gondolatmenetbe vegyük meg Essient akkor ő is ilyen "olcsó".....
Sok sikert Yaya, az én szemembe te vagy a világ legjobb védekező középpályása és drukkolni fogok, hogy elérd a céljaidat (és, hogy lepattintsd az idióta managered)
Szerintem is óriási szerepe van az eligazolásban. 6 millát kaszált vele, és nem hiszem hogy Touré nógatta az ügynökét a pénz miatt... Ez elég szomorú.MichaaBee írta: Szelukkal meg már ki van a 'mi is?'.... A vak is látja, hogy miért forszírozta ennyire Touré eligazolását, fogadni mernék, hogy ő dumálta tele a fejét...[/color]
Annak idején mi is ráfizettünk egy "kicsit" Cáceresre, hogy a Villarreal megkapja a kerek 10 millát. Csak mi be is fürödtünk vele...menczel írta:Mi ebben a vicc? A 24 milliót a játékjogának 80%-áért kaptuk. Vagy szerinted 37,5 milliot kellett volna fizetnie a Citynek hogy a Barca meg kapja a 30-at? Így éreznéd fairnek, hogy egy játékosért aki vkp, (amiből megjegyzem a Citynek már így is van vagy 5), és tudvalevőleg nem marad Barcelonában kifizetnek egy ilyen irreális árat?S.Agüero írta:Vicc, nevetséges, hogy csak 24 milliót kaptunk érte.