Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
gergo9
Director del Fútbol

2010.07.05. 11:08:46

Sanama írta:ElMundo Deportivo még mindig Fabregast írja első számú célpontnak , Robben(????) mellett.
Jujj, remélem gyorsan elfelejtjük, szerencsétlen Robben olyan buta mint egy szobanövény, kevés lenne még akkor is ha lenne posztja itt. Így meg főleg felejtős.
Inkább Robinho vagy Mata akkor már.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.05. 11:05:26

Sanama írta:ElMundo Deportivo még mindig Fabregast írja első számú célpontnak , Robben(????) mellett.

Kérdem én:
Minek ide Robben? Messit el akarjuk passzolni vagy mi? Robben minden csak nem balszélső. Ugyanaz a stílusa mint Messinek,jobbról befelé kapura lő.
Minek ide még egy jobb szélső? :roll: :roll:

A másik meg,hogy meccsenként lenne 50 passz,ha Robben ide jönne

Rosell pedig akcióban,már családjával van (Cesc). Milyen durva a testvére és közte való hasonlóság
Kép

Robben azért kell,mivel jövőre Messi megy el legyen egy jó jobbszélsőnk :lol:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.05. 11:02:23

ElMundo Deportivo még mindig Fabregast írja első számú célpontnak , Robben(????) mellett.

Kérdem én:
Minek ide Robben? Messit el akarjuk passzolni vagy mi? Robben minden csak nem balszélső. Ugyanaz a stílusa mint Messinek,jobbról befelé kapura lő.
Minek ide még egy jobb szélső? :roll: :roll:

A másik meg,hogy meccsenként lenne 50 passz,ha Robben ide jönne

Rosell pedig akcióban,már Cesc családjával van :D . Milyen durva a testvére és közte való hasonlóság
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.05. 10:59:50

magyurika írta:A BARCELONANAK nem kellene eladnia Ibrahimovicot majd csak egyszer belejon a játékba ugy mint a seria a ban.Villat jol tették hogy megvették mer o biztosan jo lessz mert a válogatotban is bombaformában jáccik és ne feledjuk el ott mennyi BARCA játékos veszi korul,és ott már beilleszkedet.
Fabregas ha ide akar jonni akkor engedje el az a rohadt arsenal mert ha a játékos a csapatban nemérzi jol magát akkor az kihathat a játékára sot szerintem ki is fog,mert mindig ugy megy fel a pályára hogy alig várja vége legyen a mecsnek és mehessen el innét.Uthogy ha FABREGAS azt akarja hogy a BARCELONABAN jáccon akkor ott is fog.Nemfogja megálítani senk!

SZERINTEM IGY LENNE JO A KEZDOCSAPAT:

Valdés

Dani Alves Puyol Piqué Maxvel

Busquest

Pedro Xavi Iniesta

Fabregas

MESSI Villa

Nem hinném,hogy a Fifa megengedné,hogy 12 emberrel játszunk :)
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
menczel
Entrenador del Barça

2010.07.05. 10:55:00

magyurika írta:A BARCELONANAK nem kellene eladnia Ibrahimovicot majd csak egyszer belejon a játékba ugy mint a seria a ban.Villat jol tették hogy megvették mer o biztosan jo lessz mert a válogatotban is bombaformában jáccik és ne feledjuk el ott mennyi BARCA játékos veszi korul,és ott már beilleszkedet.
Fabregas ha ide akar jonni akkor engedje el az a rohadt arsenal mert ha a játékos a csapatban nemérzi jol magát akkor az kihathat a játékára sot szerintem ki is fog,mert mindig ugy megy fel a pályára hogy alig várja vége legyen a mecsnek és mehessen el innét.Uthogy ha FABREGAS azt akarja hogy a BARCELONABAN jáccon akkor ott is fog.Nemfogja megálítani senk!

Valdés

Busquest

Pedro Xavi Iniesta

Fabregas

MESSI Villa
K. jó felállás, nagyon tetszik, így mindig lesz üres ember az biztos.

Mivel 12-en vannak fent.
robertfcb
Capitá del Barça

2010.07.05. 10:54:06

Valdés

Busquest

Pedro Xavi Iniesta

Fabregas

MESSI Villa
főleg h ez 12 ember :lol: amúgy Fabregas nem kell, annyi pénzért amit kérnek érte.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.05. 10:53:37

És 12-en lennénk a pályán ugye? :lol:
magyurika
Barça C

2010.07.05. 10:50:09

A BARCELONANAK nem kellene eladnia Ibrahimovicot majd csak egyszer belejon a játékba ugy mint a seria a ban.Villat jol tették hogy megvették mer o biztosan jo lessz mert a válogatotban is bombaformában jáccik és ne feledjuk el ott mennyi BARCA játékos veszi korul,és ott már beilleszkedet.

Valdés

Busquest

Pedro Xavi Iniesta

Fabregas

MESSI Villa
Somaa
Jugador del Barça

2010.07.05. 09:34:50

Hát igen!Keita is már 30 szóval ő tűrné a padot sztem.
Így Rafa előtte lenne és ott játszana a középpályán ahol szükség van rá.
Cesc-re meg valóban szükség van!Özil csak azért lenne "jó" mert olcsóbb lenne mint Cesc.Ibra meg maradna mert én nem látok olyan csatárt aki képes lenne JELENLEG jobban játszani a Barcában,mint Zlatan.
Kép

Visca el Barca!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.05. 08:29:49

Valóban az lenne a kézenfekvő amit irtok vkp ügyben,hogy Keita lesz Busi helyettese,az ő helyére meg jönne egy kreativ középpályás,ő lenne Cesc.

Csak sajna a hirek alapján nálunk nem ez lesz. Mi mindenképpen egy vkp-t akarunk úgy néz ki (a tegnapi ElMundo-s cikk alapján Masch a prioritás,ha ő nem akkor jöhet a Capoue-Sissoko,Palacios,Diarra,illetve felmerült pár új név is,a portugál Tiago illetve Meireles valamint a chilei Carmona,szóval ha nem Masch akkor közülük jöhet valaki),valamint Fabregas-t. Vagyis a középpályára 2 posztra ott lenne Xavi,inesta,Cesc,a vkp posztra (Busi és az uj vkp) Keita meg lenne a jolly joker,aki ott játszana ahol még igy is üresedés van,valószinüleg nem túl sokat,kb. ő lesz a jövőév egyik távozója,ahogy már pedzegették is Özil kapcsán. Ja,akkor még nem beszéltünk Thiago-dos Santos párosról,szóval a középpályára nagyon sokan fogunk lenni,aztán lehet a szezon majd Pep-et igazolja (sok sérülés....),majd meglátjuk.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.04. 18:10:46

A vb-n nyújtott teljesítménye alapján én Rafát Keita elé helyezném vkp poszton
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.04. 18:09:41

Mikaos,
Keita nem pompás, és sosem volt ilyen érv. Egyszerűen Keitát jobbnak találta Pep arra a feladatra - szó sincs arról, hogy Keita a tökéletesség vagy a 10/10.
Tixi nyilatkozatokat nem olvastál? Akkor tedd meg.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.04. 18:07:35

LM10 írta: Szerintem Busquets mögé Keita fog kerülni. Mert így nem kell pótolni Tourét+Keita a saját posztján játszhat, nem Xavi helyén.

Így hátul a Busquets és Keita szűrhetne, előrébb pedig Xavi,Iniesta mellé veszünk egy irányítót(Fabregas,Özil) és még a fiatal Thiago és Jonathan is itt van még.
S lőn, a jóslat beteljesedik!!! legalábbis remélem... :D

Énis így képzeltem el, amikor már felmerült Yaya távozása. Csak attól félek, hogy a vezetők meg nem. De reménykedek. Amúgy én a Cesc-Thiago párost preferálom, merthabár Özil is, meg Jonathan is ügyes, nekem ez a páros nagy kedvencem - igen, thiago azalatt a 4 meccs alatt amin láttam átszani teljesen megfogott... Szóval remélem olvassák ezt a fórumot, és helyesen döntenek. :lol: :lol: :lol:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.04. 18:07:10

Sanama írta:Mert hát ugye,idén az volt az érv,hogy Keita 10/10, Busquets meg még annál is jobb,ezért Touré nem kap lehetőséget. Na hát akkor gondolom padra "kéne" VKP-t venni,ha vesz a csapat.
Na erre nagyon kíváncsi leszek. Mert ha Keitánál többet fog játszani,akkor itt nem arról volt szó,hogy Keita pompás.
Keita nem pompás, és sosem volt ilyen érv. Egyszerűen Keitát jobbnak találta Pep arra a feladatra - szó sincs arról, hogy Keita a tökéletesség vagy a 10/10.
Sanama írta: Azt viszont nem hiszem,hogy egy Mascherano célja a cserepad volna , még akár itt is
Ezt én sem hiszem. De miért gondolod, hogy Mascherano a cserepadra szorulna? Nagyon egyszerű a képlet: ha jobban dolgozik, mint Keita, akkor értelemszerűen nem fog a padra szorulni.

Kötve hiszem, hogy padra igazolnánk egy Mascherano-t vagy bármilyen más sztárigazolást a vkp posztra.
Én egyébként nem is igazolnék senkit sem vkp-ra, Busquets-Márquez és esetenként Keita tökéletesen megoldaná azt a posztot, nem lenne hiányérzetem. Főleg, ha Busquets továbbra is ilyen rohamos tempóban fejlődik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.07.04. 18:07:48-kor.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.07.04. 18:02:55

LM10 írta:
Sanama írta:Egyébként arra leszek kíváncsi,hogy ha Pep igazol egy VKP-t, mondjuk Mascheranot, akkor az új VKP is 50perceket fog majd kapni,és a padon fog ücsörögni,vagy azért láthatóan többet fog kapni,mint idén Touré.

Mert hát ugye,idén az volt az érv,hogy Keita 10/10, Busquets meg még annál is jobb,ezért Touré nem kap lehetőséget. Na hát akkor gondolom padra "kéne" VKP-t venni,ha vesz a csapat.
Na erre nagyon kíváncsi leszek. Mert ha Keitánál többet fog játszani,akkor itt nem arról volt szó,hogy Keita pompás.
Azt viszont nem hiszem,hogy egy Mascherano célja a cserepad volna , még akár itt is
Szerintem Busquets mögé Keita fog kerülni. Mert így nem kell pótolni Tourét+Keita a saját posztján játszhat, nem Xavi helyén.

Így hátul a Busquets és Keita szűrhetne, előrébb pedig Xavi,Iniesta mellé veszünk egy irányítót(Fabregas,Özil) és még a fiatal Thiago és Jonathan is itt van még.
Ez az LM10 iszom a szavaidat!Bárcsak látná ezt a vezetőség is!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
LM10
Director del Fútbol

2010.07.04. 17:59:56

Sanama írta:Egyébként arra leszek kíváncsi,hogy ha Pep igazol egy VKP-t, mondjuk Mascheranot, akkor az új VKP is 50perceket fog majd kapni,és a padon fog ücsörögni,vagy azért láthatóan többet fog kapni,mint idén Touré.

Mert hát ugye,idén az volt az érv,hogy Keita 10/10, Busquets meg még annál is jobb,ezért Touré nem kap lehetőséget. Na hát akkor gondolom padra "kéne" VKP-t venni,ha vesz a csapat.
Azt viszont nem hiszem,hogy egy Mascherano célja a cserepad volna , még akár itt is
Szerintem Busquets mögé Keita fog kerülni. Mert így nem kell pótolni Tourét+Keita a saját posztján játszhat, nem Xavi helyén.

Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.04. 17:56:57

Egyébként arra leszek kíváncsi,hogy ha Pep igazol egy VKP-t, mondjuk Mascheranot, akkor az új VKP is 50perceket fog majd kapni,és a padon fog ücsörögni,vagy azért láthatóan többet fog kapni,mint idén Touré.

barca0417
Entrenador del Barça

2010.07.04. 17:16:39

Nem kell nekünk sem Özil, sem Honda, Müller meg végképp nem. Nekünk van egy jól megszervezett, jól összerakott keretünk. Az esetleges távozókat kell pótolnunk. Most Touré helyére kéne valaki, egy rutinos, padot tűrő, erős vkp, aki nem drága. Vagyis Diarra talán.
Elöl jelenleg nem kell senki, Ha Ibra elmegy akkor Robinho, vagy Torres senki más. Esetleg Suárez.
Középpályára elférne még egy ember, Ide Fabregas kell, de ha nem ő, akkor sem egy fiatal tehetség mint Özil, mert az van nekünk is. Ha nem jön Cesc, akkor ide is egy rutinos, padot tűrő kp. kell, aki tud előre játékban hasznos lenni, ha Ini vagy Xavi nem játszik.
Amúgy nem kell most ide egy vb-n feltűnt csillagocska sem.
Kép
socio66

2010.07.04. 17:16:32

Zibra16 írta:én szerintem Keisuke Hondát meglehetne próbálni leigazolni
erről olvastam is az el mundo deportivon, hogy a Barca figyel egypár fiatalt akik jól teljesítenek a vb-n szóbakerült Thomas Müller is
Madridistán is van egy gyerek,aki ezt a csávót nyomja folyamatosan,ott is kiröhögik.
Ő azzal érvel,hogy ezzel a klubja ismertsége és támogatottsága nőne Ázsiában. lol.
Nagyon nem a mi szintünk a gyerek.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.04. 16:58:14

zola8787 írta: Am Özilért tényleg nem sok az a 20 millió. VEGYÜK MEG. Cesc meg maradjon ott ahol van.
Azért arra kiváncsi vok h a vb után is 20 milla lesz-e az ára, nem lenne rossz vásár, de az a helyzet h én a Cesc-Barca, Özil-Arsenal kombót jobban preferálom (az ágyúsoknak se lesz olyan nagy pofájuk ha megtalálják Cesc utódját)
Zibra16 írta:én szerintem Keisuke Hondát meglehetne próbálni leigazolni
szóbakerült Thomas Müller is
Remélem nem kezdjük el ezt megint :roll:

Honda örülhet ha egy Európa Ligás csapatig eljut és ott be is tud illeszkedni
És akármilyen focit is játszhat most a német válogatott, Müller nem illik a Barcába (arról nem is beszélve h egy ilyen vb után mennyit fognak kérni érte)
Zibra16
Jugador del Barça

2010.07.04. 16:48:30

én szerintem Keisuke Hondát meglehetne próbálni leigazolni
erről olvastam is az el mundo deportivon, hogy a Barca figyel egypár fiatalt akik jól teljesítenek a vb-n szóbakerült Thomas Müller is
levproff
Director del Fútbol

2010.07.03. 20:12:58

Fecooo írta:OFF: Zola! légyszives cseréld le az avatarod, mert egy "veterán" ( :D )fórumozó régóta ezt használja... (Gekkodan-ról van szó ;) )
Fúú, ezt jól beettem. :D
Most valamiért csak a képet néztem, és tökre az volt bennem, hogy ezt Gekkodan írja. :) Fel sem tűnt az aláírás hiánya.

ON:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.03. 20:09:26

OFF: Zola! légyszives cseréld le az avatarod, mert egy "veterán" ( :D )fórumozó régóta ezt használja... (Gekkodan-ról van szó ;) )
zola8787
Director del Fútbol

2010.07.03. 20:04:01

mvik írta:
baas11 írta:Örülök h Pep tartja magát a VIlla-Ibrahimovics-Messi trióhoz....szép is lenne ha lecserélnénk erre a "kutyaütő" Torres-re !

Amúgy ki ez az Özil ??
Hát azért ez a kijelentésed igen erős volt. Az a kutyaütő Torres, ha jó formába van kenterbe veri az Ibrát ebbe biztos lehetsz. Én nem mondom, h le kell igazolni mert felesleges, de az idén az Ibrától se igen lehetett túl sok mindent látni. Persze hogy rosszul játszik a Torres mert közvetlenül a vb előtt épült fel egy 2-3 hónapos sérülésből. Nem kell bántani a Torrest, mert idén még így is h csomószor volt sérült a hátán cipelte ezt a gyenge Liverpoolt.
Egyetértek, csak a spanyol mesterrel nem értek egyet, hogy játszatni kell. Majd játszik a Vb után a Poolba barátságos meccseket, ne a Vb-n 1 sorsdöntő Chile, vagy még1 sorsdöntő Portugália ellen. Maradt volna inkább otthon pihenni, vagy a padra.

Mármint úgy értem, hogy ne a Vb akarjon már belejönni a játékba, mert úgyse fog, szerintem, de remélem rosszul érzem és ma ver 1 mesterhármast, én örülnék ennek a legjobban :D
Am Özilért tényleg nem sok az a 20 millió. VEGYÜK MEG. Cesc meg maradjon ott ahol van. City is megelőzi majd őket jövőre, Arsenal-Cityn Yaya leveszi majd a pályáról :lol:
mvik
Jugador d'estrella

2010.07.03. 19:51:45

baas11 írta:Örülök h Pep tartja magát a VIlla-Ibrahimovics-Messi trióhoz....szép is lenne ha lecserélnénk erre a "kutyaütő" Torres-re !

Amúgy ki ez az Özil ??
Hát azért ez a kijelentésed igen erős volt. Az a kutyaütő Torres, ha jó formába van kenterbe veri az Ibrát ebbe biztos lehetsz. Én nem mondom, h le kell igazolni mert felesleges, de az idén az Ibrától se igen lehetett túl sok mindent látni. Persze hogy rosszul játszik a Torres mert közvetlenül a vb előtt épült fel egy 2-3 hónapos sérülésből. Nem kell bántani a Torrest, mert idén még így is h csomószor volt sérült a hátán cipelte ezt a gyenge Liverpoolt.
mvik
Lezárt