Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szerintem az a vicc, hogy Szeluk kapott érte 6 Milliót. És ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy a jó szándékú mánágger vajh képes-é ügyfele érdekeit szem előtt tartani, ha neki abban van 6Milliónyi érdeke, hogy ügyfele klubot váltsonLionel85 írta:menczel írta:S.Agüero írta:Vicc, nevetséges, hogy csak 24 milliót kaptunk érte.
Ráadásul még így is nyereséggel zártuk (végre valahára) az üzletet, hiszen a főoldali cikkben is ott van, hogy 9 millióért jött.menczel írta:Mi ebben a vicc? A 24 milliót a játékjogának 80%-áért kaptuk. Vagy szerinted 37,5 milliot kellett volna fizetnie a Citynek hogy a Barca meg kapja a 30-at? Így éreznéd fairnek, hogy egy játékosért aki vkp, (amiből megjegyzem a Citynek már így is van vagy 5), és tudvalevőleg nem marad Barcelonában kifizetnek egy ilyen irreális árat? ( Villa 40, Yaya 37,5??? )S.Agüero írta:Vicc, nevetséges, hogy csak 24 milliót kaptunk érte.
Szerintem reális árat kaptunk.
Szeluk meg egy rohadt féreg.
Sok sikert Yaya, a keret alapján szerintem jövőre már bajnokok lesznek.
Nagyjából ezen gondolkodtam én is, hogy Pep megtett e mindent vagy csak egy duma az amit elmondott. Az az igazi baj, hogy mi a háttérbe egyáltalán nem látunk be, így valszeg sosem tudjuk meg mik a fő tényezők Yaya klubváltásánál.Barca_10 írta: Pep is megmondta,hogy számol vele(ki tudja mennyi volt az igaz belőle..)
vlxe írta:Azért fura, hogy pont ő lett a legjobban kereső játékos... biztosra veszem, hogy nem csak a játékpercekkel volt gondja, hanem kicsit több pénz is kellett nekigoodbye Yaya, Köszönök mindent amit a Barcáért tettél
Szeluk beszélte tele a fejét,hogy neki több jusson Yaya részéből,mert így 20%-ot fog kapni ami a 267 ezer fontos heti fizetésből nem rossz..mes írta:Mennyire a penz szolt bele ebbe a transzferbe. Meg Yaya nyilatkozta, hogy itt a jatekpercek miatt nem jo. ooooo, kibirta volna o azt , kicsit tobb penz mellett.
Nem, csak 30 millió euro az ára.d írta:Hát 36 millió euro az ára ezek szerint, akkor most miért reklamálsz? Az már némileg a Barca sara is, hogy nem a teljes játékjogot vette meg anno, mikor hoztuk.S.Agüero írta:Yaya ennél többet ér Menczel.
Minimum 35 milliót. Világ legjobb vkp-ja csak ér ennyit!
Ezt meg úgy utálom, hogy más játékos árához mérnek. csiga 25 mata/özil 20?
Vagy nem kellett volna semmit adni Szeluknak.
Megjegyzem az összegről szóló infók nem tűnnek hivatalosnak.
Hát 36 millió euro az ára ezek szerint, akkor most miért reklamálsz? Az már némileg a Barca sara is, hogy nem a teljes játékjogot vette meg anno, mikor hoztuk.S.Agüero írta:Yaya ennél többet ér Menczel.
Minimum 35 milliót. Világ legjobb vkp-ja csak ér ennyit!
Ezt meg úgy utálom, hogy más játékos árához mérnek. csiga 25 mata/özil 20?
Vagy nem kellett volna semmit adni Szeluknak.
Mi ebben a vicc? A 24 milliót a játékjogának 80%-áért kaptuk. Vagy szerinted 37,5 milliot kellett volna fizetnie a Citynek hogy a Barca meg kapja a 30-at? Így éreznéd fairnek, hogy egy játékosért aki vkp, (amiből megjegyzem a Citynek már így is van vagy 5), és tudvalevőleg nem marad Barcelonában kifizetnek egy ilyen irreális árat? ( Villa 40, Yaya 37,5??? )S.Agüero írta:Vicc, nevetséges, hogy csak 24 milliót kaptunk érte.
Pontot meg vesszőt tehetnél a mondatokba.bojan95 írta:Az ember aki az egyik kedvencem volt mióta Barcás vagyok nagyon szerettem nézni azt a játékot ahogy megszűri a támadásokat és rettentő nagy eleganciával passzol vagy néha futtat lyukra embereket mint pl Xavi vagy Ini és most csak sok sikert kívánhatok neki Angliába a Citynek így sem bírok majd szurkolni csak annak szurkolok h legyen még ennél is jobb vkpé
Hajrá Yaya
Egyébként nekem meggyőződésem, hogy nem azzal volt problémája, hogy működött a rotációs rendszer és nem játszott minden mérkőzésen, hanem, hogy a legfontosabb tétmeccseken sem jutott szóhoz.Zibra16 írta:Üdvözlök mindenkit a fórumon új vagyok itt
Szerintem nem Guardiola hibája, hogy Yaya elment.Mert azért játszott ígyis elég sokat a szezonban,Busquets mellé kell venni mégegy védekező középpályást aki olyan szintű mint Touré vagy olyan szintű lesz idővel.
Viszlát Touré
Milyen sz*r lehet már Kolo-nak, hogy ott húzza az igát évi rongyos 5-6 milláért(csak mondtam 1 számot, nemtom mennyit keres) erre jön Yaya és péppé keresi magát.matyi02 írta:Őrült szerződést kapott Yaya Touré!![]()
A Premier League legjobban fizetett játékosává teszi a Manchester City a Barcelonától a napokban szerződtetett Yaya Tourét - értesült a News of the World brit bulvárlap legfrissebb számában. Öt év alatt 55 millió fontjába kerül a világoskékeknek!
Tessék megkapaszkodni! A Barcelonának 24 millió fontot utalt át, a játékos heti alapbére pedig bruttó 185 ezer font lesz, amely jövő ilyenkorra már eléri a heti 221 ezer fontot!
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-o ... ure_-37186
Tudom hogy SH-de csak fordítottak, sztem igaz:)
Sok szerot Yaya!!!