Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jujj, remélem gyorsan elfelejtjük, szerencsétlen Robben olyan buta mint egy szobanövény, kevés lenne még akkor is ha lenne posztja itt. Így meg főleg felejtős.Sanama írta:ElMundo Deportivo még mindig Fabregast írja első számú célpontnak , Robben(????) mellett.
Sanama írta:ElMundo Deportivo még mindig Fabregast írja első számú célpontnak , Robben(????) mellett.
Kérdem én:
Minek ide Robben? Messit el akarjuk passzolni vagy mi? Robben minden csak nem balszélső. Ugyanaz a stílusa mint Messinek,jobbról befelé kapura lő.
Minek ide még egy jobb szélső?![]()
A másik meg,hogy meccsenként lenne 50 passz,ha Robben ide jönne
Rosell pedig akcióban,már családjával van (Cesc). Milyen durva a testvére és közte való hasonlóság
magyurika írta:A BARCELONANAK nem kellene eladnia Ibrahimovicot majd csak egyszer belejon a játékba ugy mint a seria a ban.Villat jol tették hogy megvették mer o biztosan jo lessz mert a válogatotban is bombaformában jáccik és ne feledjuk el ott mennyi BARCA játékos veszi korul,és ott már beilleszkedet.
Fabregas ha ide akar jonni akkor engedje el az a rohadt arsenal mert ha a játékos a csapatban nemérzi jol magát akkor az kihathat a játékára sot szerintem ki is fog,mert mindig ugy megy fel a pályára hogy alig várja vége legyen a mecsnek és mehessen el innét.Uthogy ha FABREGAS azt akarja hogy a BARCELONABAN jáccon akkor ott is fog.Nemfogja megálítani senk!
SZERINTEM IGY LENNE JO A KEZDOCSAPAT:
Valdés
Dani Alves Puyol Piqué Maxvel
Busquest
Pedro Xavi Iniesta
Fabregas
MESSI Villa
K. jó felállás, nagyon tetszik, így mindig lesz üres ember az biztos.magyurika írta:A BARCELONANAK nem kellene eladnia Ibrahimovicot majd csak egyszer belejon a játékba ugy mint a seria a ban.Villat jol tették hogy megvették mer o biztosan jo lessz mert a válogatotban is bombaformában jáccik és ne feledjuk el ott mennyi BARCA játékos veszi korul,és ott már beilleszkedet.
Fabregas ha ide akar jonni akkor engedje el az a rohadt arsenal mert ha a játékos a csapatban nemérzi jol magát akkor az kihathat a játékára sot szerintem ki is fog,mert mindig ugy megy fel a pályára hogy alig várja vége legyen a mecsnek és mehessen el innét.Uthogy ha FABREGAS azt akarja hogy a BARCELONABAN jáccon akkor ott is fog.Nemfogja megálítani senk!
Valdés
Busquest
Pedro Xavi Iniesta
Fabregas
MESSI Villa
főleg h ez 12 embermagyurika írta:A BARCELONANAK nem kellene eladnia Ibrahimovicot majd csak egyszer belejon a játékba ugy mint a seria a ban.Villat jol tették hogy megvették mer o biztosan jo lessz mert a válogatotban is bombaformában jáccik és ne feledjuk el ott mennyi BARCA játékos veszi korul,és ott már beilleszkedet.
Valdés
Busquest
Pedro Xavi Iniesta
Fabregas
MESSI Villa
Tixi nyilatkozatokat nem olvastál? Akkor tedd meg.Keita nem pompás, és sosem volt ilyen érv. Egyszerűen Keitát jobbnak találta Pep arra a feladatra - szó sincs arról, hogy Keita a tökéletesség vagy a 10/10.
S lőn, a jóslat beteljesedik!!! legalábbis remélem...LM10 írta: Szerintem Busquets mögé Keita fog kerülni. Mert így nem kell pótolni Tourét+Keita a saját posztján játszhat, nem Xavi helyén.
Így hátul a Busquets és Keita szűrhetne, előrébb pedig Xavi,Iniesta mellé veszünk egy irányítót(Fabregas,Özil) és még a fiatal Thiago és Jonathan is itt van még.
Keita nem pompás, és sosem volt ilyen érv. Egyszerűen Keitát jobbnak találta Pep arra a feladatra - szó sincs arról, hogy Keita a tökéletesség vagy a 10/10.Sanama írta:Mert hát ugye,idén az volt az érv,hogy Keita 10/10, Busquets meg még annál is jobb,ezért Touré nem kap lehetőséget. Na hát akkor gondolom padra "kéne" VKP-t venni,ha vesz a csapat.
Na erre nagyon kíváncsi leszek. Mert ha Keitánál többet fog játszani,akkor itt nem arról volt szó,hogy Keita pompás.
Ezt én sem hiszem. De miért gondolod, hogy Mascherano a cserepadra szorulna? Nagyon egyszerű a képlet: ha jobban dolgozik, mint Keita, akkor értelemszerűen nem fog a padra szorulni.Sanama írta: Azt viszont nem hiszem,hogy egy Mascherano célja a cserepad volna , még akár itt is
Ez az LM10 iszom a szavaidat!Bárcsak látná ezt a vezetőség is!LM10 írta:Szerintem Busquets mögé Keita fog kerülni. Mert így nem kell pótolni Tourét+Keita a saját posztján játszhat, nem Xavi helyén.Sanama írta:Egyébként arra leszek kíváncsi,hogy ha Pep igazol egy VKP-t, mondjuk Mascheranot, akkor az új VKP is 50perceket fog majd kapni,és a padon fog ücsörögni,vagy azért láthatóan többet fog kapni,mint idén Touré.
Mert hát ugye,idén az volt az érv,hogy Keita 10/10, Busquets meg még annál is jobb,ezért Touré nem kap lehetőséget. Na hát akkor gondolom padra "kéne" VKP-t venni,ha vesz a csapat.
Na erre nagyon kíváncsi leszek. Mert ha Keitánál többet fog játszani,akkor itt nem arról volt szó,hogy Keita pompás.
Azt viszont nem hiszem,hogy egy Mascherano célja a cserepad volna , még akár itt is
Így hátul a Busquets és Keita szűrhetne, előrébb pedig Xavi,Iniesta mellé veszünk egy irányítót(Fabregas,Özil) és még a fiatal Thiago és Jonathan is itt van még.
Szerintem Busquets mögé Keita fog kerülni. Mert így nem kell pótolni Tourét+Keita a saját posztján játszhat, nem Xavi helyén.Sanama írta:Egyébként arra leszek kíváncsi,hogy ha Pep igazol egy VKP-t, mondjuk Mascheranot, akkor az új VKP is 50perceket fog majd kapni,és a padon fog ücsörögni,vagy azért láthatóan többet fog kapni,mint idén Touré.
Mert hát ugye,idén az volt az érv,hogy Keita 10/10, Busquets meg még annál is jobb,ezért Touré nem kap lehetőséget. Na hát akkor gondolom padra "kéne" VKP-t venni,ha vesz a csapat.
Azt viszont nem hiszem,hogy egy Mascherano célja a cserepad volna , még akár itt is
Madridistán is van egy gyerek,aki ezt a csávót nyomja folyamatosan,ott is kiröhögik.Zibra16 írta:én szerintem Keisuke Hondát meglehetne próbálni leigazolni
erről olvastam is az el mundo deportivon, hogy a Barca figyel egypár fiatalt akik jól teljesítenek a vb-n szóbakerült Thomas Müller is
Azért arra kiváncsi vok h a vb után is 20 milla lesz-e az ára, nem lenne rossz vásár, de az a helyzet h én a Cesc-Barca, Özil-Arsenal kombót jobban preferálom (az ágyúsoknak se lesz olyan nagy pofájuk ha megtalálják Cesc utódját)zola8787 írta: Am Özilért tényleg nem sok az a 20 millió. VEGYÜK MEG. Cesc meg maradjon ott ahol van.
Remélem nem kezdjük el ezt megintZibra16 írta:én szerintem Keisuke Hondát meglehetne próbálni leigazolni
szóbakerült Thomas Müller is
Fúú, ezt jól beettem.Fecooo írta:OFF: Zola! légyszives cseréld le az avatarod, mert egy "veterán" ()fórumozó régóta ezt használja... (Gekkodan-ról van szó
)
Egyetértek, csak a spanyol mesterrel nem értek egyet, hogy játszatni kell. Majd játszik a Vb után a Poolba barátságos meccseket, ne a Vb-n 1 sorsdöntő Chile, vagy még1 sorsdöntő Portugália ellen. Maradt volna inkább otthon pihenni, vagy a padra.mvik írta:Hát azért ez a kijelentésed igen erős volt. Az a kutyaütő Torres, ha jó formába van kenterbe veri az Ibrát ebbe biztos lehetsz. Én nem mondom, h le kell igazolni mert felesleges, de az idén az Ibrától se igen lehetett túl sok mindent látni. Persze hogy rosszul játszik a Torres mert közvetlenül a vb előtt épült fel egy 2-3 hónapos sérülésből. Nem kell bántani a Torrest, mert idén még így is h csomószor volt sérült a hátán cipelte ezt a gyenge Liverpoolt.baas11 írta:Örülök h Pep tartja magát a VIlla-Ibrahimovics-Messi trióhoz....szép is lenne ha lecserélnénk erre a "kutyaütő" Torres-re !
Amúgy ki ez az Özil ??
Hát azért ez a kijelentésed igen erős volt. Az a kutyaütő Torres, ha jó formába van kenterbe veri az Ibrát ebbe biztos lehetsz. Én nem mondom, h le kell igazolni mert felesleges, de az idén az Ibrától se igen lehetett túl sok mindent látni. Persze hogy rosszul játszik a Torres mert közvetlenül a vb előtt épült fel egy 2-3 hónapos sérülésből. Nem kell bántani a Torrest, mert idén még így is h csomószor volt sérült a hátán cipelte ezt a gyenge Liverpoolt.baas11 írta:Örülök h Pep tartja magát a VIlla-Ibrahimovics-Messi trióhoz....szép is lenne ha lecserélnénk erre a "kutyaütő" Torres-re !
Amúgy ki ez az Özil ??