Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem sigre gondoltál?L.Messi 10 írta:Hello! Még új vagyok, de belevágnák a közepébeLenne egy óriási kérésem, ahogy elnéztem az avá-kat ti nagyon jók lehettek ebben, remélem ez se okoz gondot valakinek: egy ava kellene amin a szimpatikus csapatok cimerei lennének az elött pedig a csapat ikonjai: Barca:Messivel, Juventus:Del Pieroval, Manchester:Rooney-val, Boca Juniors:Palermoval és a cimerek fölé a csapatok nevei,a játékos alá pedig a neve(ha lehet az idei(2010-es hazai)mezbe legyenek), a töbit rátok bízóm (háttér betük,stb.., dehát tudjátok) előre is köszönöm és hála annak aki ezt a nagy kérést öszehozza!
Egyébként Valencia drukker.faithnomore írta:úgy tudom nem a realé hanem a spanyol válogatottélevproff írta:Ő nem a real fő szurkolója?
Manolo, vagy kicsoda?
A nyakán látni a vonalat, de egyébként jó elképzelés. Jók a színek!
tessékEazzy írta:Valaki le tudná nekem kicsinyíteni EZT a képet kb. 420x110 nagyságúra? Nem fog kijönni asszem csak olyan 421x112-re de nem baj, jó az úgy is.
Megpróbáltam én magamnak megcsinálni Painttel, de romlott a minőség rendesen, szóval valaki olyan segítsen aki tud szépen kicsinyíteni!
Köszi!
Tim írta:Kis segítség:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Initom írta:valamiért nem jónem értem
![]()
ha linket másolok be meg azt írja hogy nem lehet nagyobb 100x100 nál
Köszönöm nagyon hálás vagyok...:Poldi:.. írta:Varatrix írta:Valaki nem csinálna nekem egy aláírás képet.
Laportásra gondolok.
Annyit kérnék, hogy legyen oda írva, hogy Gracias Joan Laporta és a regnálásának dátuma.
Előre is nagy szépen köszönöm annak aki veszi a fáradtságot.
Varatrix írta:Valaki nem csinálna nekem egy aláírás képet.
Laportásra gondolok.
Annyit kérnék, hogy legyen oda írva, hogy Gracias Joan Laporta és a regnálásának dátuma.
Előre is nagy szépen köszönöm annak aki veszi a fáradtságot.
Félre ne érts, nem is azért mondtam, én is kedvelem az öreget, a nyilatkozataiból jófejnek tűnik, csupán érdeklődtem, mert közel sem voltam benne biztos, sőt!Eazzy írta:
Az meg hogy kinek szurkol, amikor nem a válogatottnak, engem ugyan nem érdekel. Most VB van, spanyoloknak szurkol. Itt most nincs Barca meg Real, hanem csak spanyol tizenegy.
úgy tudom nem a realé hanem a spanyol válogatottélevproff írta:Ő nem a real fő szurkolója?
Manolo, vagy kicsoda?