Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetnek válogatottak igen. Egyébként meg Dos Santos már a felnőtt csapatban 5-ször játszott eddig Mexikó színeiben.Leomessi14 írta:kicsit OFF:Thiago es Jeffren igy hogy spanyol utanpotlas valogatottak felnott spanyol valogatottak is lehetnek majd nem?Attol fuggetlenul,hogy Brazil es venezuellai(?) a ket srac?Es J.Dos Santos is lehet nem?Mert nem lepett meg palyara hivatalos meccsen Mexico valogatottjaban.LM10 írta:
Aki hiányolná előre Thiagot, ő az U19-es EB(?)-n van.
kicsit OFF:Thiago es Jeffren igy hogy spanyol utanpotlas valogatottak felnott spanyol valogatottak is lehetnek majd nem?Attol fuggetlenul,hogy Brazil es venezuellai(?) a ket srac?Es J.Dos Santos is lehet nem?Mert nem lepett meg palyara hivatalos meccsen Mexico valogatottjaban.LM10 írta:
Aki hiányolná előre Thiagot, ő az U19-es EB(?)-n van.
Mivel az edzés reggel lesz, a bemutatás meg csak délután, ezért ott lehet az 1. edzésengygerike írta:Ott leszmessideco írta:De jó! Ott lesz Hleb, Henrique, Victor Sánchez...Adriano ezek szerint nem lez ott az első edzésenA 4. név LM10 felsorolásában
Ezt én pontosan nem tudom, de szerintem megint az USA-ba kinéznek egy kicsit és ha a barátságos meccsekre is érted, lesz Pekingben, Kínában, a Madárfészekben néhány meccsük. Játszanak egy kicsit a helyiekkel, meg verjük a harci dobokat és népszerűsítjük a csapatot. Lóvé, öröm az ottaniaknak, öröm itt is, látjuk a csapatot játszani. Oké, hogy neten, de legalább lesz meccs.Tímea011 írta:Aki tudja,h hova megyen edzőtáborozni a barca az írjon
"A Barca kosárcsapata" "Barca az Euroligában" topik!!!barcaME55i írta:Nem volt gyenge a tegnapi clásicóMickeal nálam a meccs játékosa.
Kicsit görgetsz lefelé, és meg is lesz:wikko írta:Valaki letudná írni a 08-09-es szezon bajnoki meccseit fordulóval eredménnyel ? nagyon fontos lenne !
Bizony jó volt! Amúgy gondolom vágod, hogy azért nyalókázott, mert nem sokkal korábban kórházban feküdt a szíve miatt, és eltiltották a cigitől. Rexach meg szolidaritást vállalt...Lionel85 írta:Ma a Barça TV-ben retro meccset adtak, Barcelona-Deportivo. És mit látok a kispadon??? Az edző, Cruyff NYALÓKÁZIKna mondom király. Hát ilyet is lehet?
Gondoltam egy kicsit Puerto Rico-iba áztatta, hogy legyen egy kis zamata
Amúgy jó meccs volt, igazán jó volt látni az elődöket.
Nem sokat,de láttam belőle.Lionel85 írta:Ma a Barça TV-ben retro meccset adtak, Barcelona-Deportivo. És mit látok a kispadon??? Az edző, Cruyff NYALÓKÁZIKna mondom király. Hát ilyet is lehet?
Gondoltam egy kicsit Puerto Rico-iba áztatta, hogy legyen egy kis zamata
Amúgy jó meccs volt, igazán jó volt látni az elődöket.