menczel írta:Nem tudom ti miről beszéltek. Láttátok mennyi gólt lőtt és mennyi gólpasszt adott? Első évnek ez igenis kitünő volt. Jobb mint Etoo első éve például. Arról nem beszélve hogy most volt egy Messi, aki elvállalta a befejezéseket és lőtt 47-et. Mellette igenis szép ennyi gólt is lőni.
A mutatott játékban való fejlődésért meg nem kell messzire menni példáért, ott van Henry. Első évben mindenki gyalázta, második évben oktatott.
Arra meg még mindig nem mondtatok érvet hogy ha annyira akarjátok az alacsony triót nézni elöl, ahhoz miért kell Mata, miért is nem elég Don Pedro ÉS Iniesta...
szerk.: és a transzfer üzenetére én olyan megvilágításban is gondoltam, hogy egy csapat az Unicef felirattal a mellkasán, és ennyi általános és helyes tulajdonsággal bír, példát mutatva a világnak nem üzenheti azt hogy: 'egy dobásod van gyerek, kicsit is rosszabbul teljesítesz, repülsz'.
Abidal-t nem rúgtuk ki, Henryt nem rúgtuk ki anno.
És ha már itt tartunk akkor Csigrinszkij még nagyobb bukásnak számít őt is el kéne adni??
Nem csak a statikat nézem,ha Ibra megítélését kellene firtatnom.Az idény eleji mezőnymunkája szépen lassan kezdett eltűnni,ahogy telt az idény.Egy sétálgatós,flegma playa is lásd mennyi pontot tudott szerezni a kanadai táblázaton.Akkor mire lenne képes,aki meg is szakad a csapatért?Fut,mutatja magát,egy-egyezik,stb...Arról beszéltem,h a csapajátékba nem nagyon passzolt bele az idény 3/4 részében.LEHET,h Pepék is így érzik és nem is látják azt,h esetleg jövőre nagy előrelépés lenne a dologban.
Egy szóval nem mondtam,h ANNYIRA az alacsony triót nézném elöl,csak próbáltalak rávezetni,h az az ég és föld különbség egy szimpla szubjektív gondolat,valóság és realitás alapja egyenlő a nullával.Miért?Mert az Ibrás felállást még nem láthattuk,a másik variációt sem,ráadásul ahhoz meg még nincs is leigazolva az egyik playa.(Ráadásul azt sem állítottam,h mindenképpen Matában gondolkodom és feltétlenül őt szeretném itt látni.)Szóval azért,mert azt mondod,h az első a jobb,ráadásul ég és föld különbséggel,az csak egy saját elméleted és nem biztos,h helytálló.Én nem mondom,h a másik variáció jobb,mert honnan is tudhatnám!?MAjd HA látom játszani ezeket a sorokat,akkor vonok le következtetést,nem így előre,látatlanban.Ráadásul nem ilyen nagy szavakat dobálva
Ez a UNICEF-es dolog meg eléggé túlspilázott gondolat.Ennyire azért talán nem kéne drámaian felfogni ezt a kérdést.Tényleg ott van az Henry eset,ahol megkapta a maga lehetőségeit a bizonyításra.Véleményes,h mennyire élt vele,de megkapta.Most,h ESETLEG Zlatan kikerül a képből,nem azt jelenti,h itt mindenkinek egy esélye van oszt csá,hanem TALÁN azt,h ha valaki nem válik be,akkor el kell engedni.Leginkább azért,h minél kevesebbet bukjunk a playán.Ha jövőre is itt lesz és teszem azt elég harmatos mezőnymunkát végez,többet lesz padoztatva,ESETLEG idény után már mindenképpen elhajtanánk innét,akkor bőven kevesebb lé jönne vissza,így még nagyobb bukta lenne.Azt nem is említve,h a szezonra is rányomhatja a bélyegét.Ezalatt gondolva arra is,h pont az általad is említett Messi gólrekord is kozmetikázta valahol Zlatan teljesítményét.Ugyanis,ha eredménytelenebb,látványtalanabb idényt zárunk,akkor jobban kitűnnénk a hibák,meg a gyenge teljesítmények.Jobban kitűnne Ibra gyengélkedése,mert elsősorban az ő dolga lenne a góllövés,hisz' ő van legközelebb a kapuhoz.Az első két-két és fél hónapot leszámítva nézd meg a statikat.Rögtön láthatóvá válik,h mennyire is vált be.Persze,h az egész szezont egyben kell nézni,de az ő eredményességét nagyban megnyomta az idény eleje.Aztán vége is lett szinte a szezonnak részéről...
Még egyszer mondom,h én nem megállapítom,h mennie kell Zlatannak,és mindenképpen jobb,ha a Mata-Villa-Messi sorral rohamozunk.Én csak azt mondom,h könnyen benne lehet a pakliban,h Pepék belátják,h mégsem az évszázad 5lete volt a bosnyák és lehet,h megint változtatni kell ahhoz,h múködőképes(ebb) legyen a gépezet.Ezt meg lehet,h jobb mielőbb meghúzni,mert több okból is hasznosabb,mint még egy évig adni a sz.rnak egy pofont.
Szóval én csak hangosan gondolkodom egy más megvilágításba helyezve a dolgot.Azt bevallom,h az a más megvilágítás inkább takarja az én külnbejáratú véleményemet is,de mégsem kész tényként közlöm,csak fejtegetek