Sose fogom elfelejteni ezt az embert. Bár már beletörődtem, még se értem, MIÉRT? Ronaldinho után ő volt a nagy kedvencem, hát ő is elmegy.. ahogy Titi is..

Meghajlok a tudása és nagysága előtt, bámulatosan focizik, élvezet nézni a játékát, nagyon sokat tett a sikerekért, sose adta fel. Én pedig sose fogom elfogadni és felfogni, miért kell őt eladni.. Nagy kedvencem volt már kezdetek óta, neki nem a pénz, hanem a foci volt a fontos, sose felejtem el amikor gerincsérvvel játszotta végig a fél szezont. Stabilitást adott a középpályának, de ugyan úgy cselezett mint egy csatár, és úgy védekezett mint egy vérbeli bekk, egy szóval: világklasszis. Remélem boldog lesz a cityben, én drukkolok neki, érjen el sikereket, és boldogítsa legalább ennyire a kékek szurkolóit, mint ahogy minket megörvendeztetett a játékával. Én csak meg szeretném köszönni, hogy a focinak egy újabb kimagasló szintjébe kaptam bebocsátást általa, hatalmas játékos, pontján No.1. Rettentően sajnálom, hogy elüldöztük és száműzve lett, nem szolgált rá, hiányozni fog ebből a csapatból. Ezt a húzást pedig sose fogom elfelejteni a vezetőségnek.. vissza fogjuk még őt sírni..
Sok sikert Yaya, a SZIKLA!!!