Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hoppá.Cooltiszo írta:Gay
Ezt.Attika 25 írta:Miért is nincs lové a MU-nál? Mit sináltak azzal a csekély 100 millával?
még sehova .ha jól tudom a Manchester Utd érdeklődik.szajko írta:De VdV hova is igazolt?barca99 írta:van der Vaart is így húzta a Hamburgot.![]()
Most hány ezer ilyen nyilatkozatot hallottunk már, hogy ki melyik csapatot favorizálja, aztán eligazol teljesen máshová, vagy akár egy riválishoz.barca99 írta:van der Vaart is így húzta a Hamburgot.![]()
Egyébként még amikor szó nem volt róla, akkora említette egy interjúban, hogy nála a Barca a favorit, tehát azt gondolom, ha komolyan le akarná Pep igazolni, mindegy hányan állnának érte sorban, meg lenne az előnyünk.
Na azért ne hasonlítsuk már Özilt Xavihoz !!!Mikaos írta:(Összehasonlításul Xavi mérlege: 34 bajnoki meccs: 3 gól + 14 assist)
De VdV hova is igazolt?barca99 írta:van der Vaart is így húzta a Hamburgot.![]()
van der Vaart is így húzta a Hamburgot.szajko írta:Özil szerintem megállná a helyét itt. Barcán kívül az egyik kedvenc játékosom lett a tavalyi szezonban mutatott játéka miatt. A Werder neki köszönheti,hogy 3. lett.
d írta:Gondolom a felkészülési időszakban Guardiola most is vinni fogja magával az első csapatba jelölt fiatalokat, aztán eldönti, hogy elégek-e oda. Most így elsőre talán Bartra, Muniesa, Thiago, Dos Santos tűnik esélyesnek az első csapathoz kerülésben (persze már mind bemutatkoztak), aztán tudja fene, Pedroról sem lehetett olyan sokat hallani a felkészülési meccsek előtt, lehet megint meglepetés-emberek is lesznek.
Én láttam játszani tavaly a Cultural Leonesa elleni kupameccsen,akkor nem tolta rosszul,de nem egy Pedro-Bojan szint.gergo9 írta:Mármint youtube-on?levproff írta:
Egyetértek.
Óriási ba.omságnak tartom.Nem értem.
Sokkal többett láok benne, kicsit ilyen Fabregasos érzésem van..![]()
A B csapatban sem tudott meghatározó lenni a hírek alapján. Játszani meg a fórum 99% nem látta huzamosabb ideig.
Fabregas meg menni akart. Nem ugyanaz.
Mármint youtube-on?levproff írta:
Egyetértek.
Óriási ba.omságnak tartom.Nem értem.
Sokkal többett láok benne, kicsit ilyen Fabregasos érzésem van..![]()