Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.07.02. 12:44:53

Özil sztem sokkal jobban megérné, mint Cesc. Természetesen én is sokkal jobban örülnék az utóbbinak, de ha mindent figyelembe veszünk, akkor a német jobban megéri. Özil egy marha jó játékos és még jobb lehet. Azt viszont elmondanám, de gondolom Ti is észrevettétek, hogy nagy labdazsonglőr, csak hát a helyzeteit be kéne rúgnia... Másrészt Özil sztem azért jobban tűrné a padot, mint Fabregas. Azt meg nem is mondom, hogy lehet Özil pénzbe se kerülne, ha odaadnánk Henriquet meg Hlebet.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.02. 12:42:24

látom nem értettétek meg a szajko által alkalmazott szarkazmust :D

ON: egy nem túl hiteles (arsenal-fanoldalon) oldalon azt olvastam, h Cesc azt nyilatkozta, h nem mondta soha, h eligazol... (tudom, h már más is írt erről ;) ) igazából akármennyire is jó lenne, ha jönne, ha nem jön és marad Touré vmi csoda folytán, az nekem BŐŐŐŐVEN elég lesz! ;)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.07.02. 12:41:42

Cooltiszo írta:Gay
Hoppá. :D

Ne vedd rossz néven. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.07.02. 12:37:56

Özil nagyon nagy potenciállal rendelkezik. Kockázatos, hogy beválik-e? Igen, mert a német ligából érkezik, viszont ha beválik akkor rengeteget nyerhetünk vele. Emiatt kellene egy nem túl magas árat kicsikarni érte, úgy hogy belevonjuk Hlebet meg Henrique-t, akikre nincsen szükségünk és a piaci értékük se sok, játékoscserében viszont sokat lehúzhatnának Özil árából. A németek ritkán válnak be spanyolban, de bevált anno Schuster is, nincs "megtiltva" nekik, hogy jól játszanak itt is. A stílusa megfelelőnek tűnik ahhoz, hogy legyen esélye beválni.

Remélem Ibra marad. Villa a vb-n bebizonyította nekem, hogy balszélsőként kell elkezdenie játszani. Ha Ibra rosszabb lesz mint valaha, akkor berakjuk középre Villát, szélre meg van azért kínálat, még ha nem is vagyok elájulva Pedrotól mint állandó kezdő (Mata se lenne jobb). Ibra helyett csak Torrest látnám szívesen, viszont ez nagyon sok lenne megint, ami fölösleges egyelőre, egy évig még simán elviseljük azt is, ha Ibra rossz lesz, mert jött Villa.

Cesc továbbra is vegyes érzéseket kelt bennem. Egyrészről benne lehet a jövő, a 10 évig kezdő Xavi utód, másrészről egyelőre még van Xavi, aki csukott szemmel is jobb még, mint Ő. Padra pedig luxus. Viszont Iniesta sérülékeny, Xavi se lesz fiatalabb, jutna neki elég meccs a padról is. A legnagyobb gázt ezért az árának tartom. A 45-50-et végső árként reálisnak tartom, attól többet nem költhetünk rá. Egy Villa tavaly képes lett volna kb 1 évnyi fizetéséről lemondani, hogy itt játszhasson, akkor Fabregas, mint sajátnevelés kb évi 1 milláért is rúghatná itt a bőrt, amolyan kompenzációként azért, hogy ki kell érte fizetnünk rengeteg pénzt. Nyílván az utolsó mondat nem reális, plusz az, hogy itt nevelkedett nem befolyásolja a döntést, hogy mennyit adjunk érte, hiszen nem releváns már, most csak az a kérdés, hogy javít-e annyit a csapaton, hogy megérje kifezetni a borsos árat. A háttérben akkor is ott fog motoszkálni, hogy a legdrágább saját nevelés lehet....

Gay miatt nem aggódom. Így döntöttünk, pár éve nem tudott igazán nagyot mutatni az ifiben sem. Gio Dos Santost se sajnálom egy percig se, az ő hülyesége miatt ment el, többet veszített mint mi vele. Gayből lehet nagy focista, de közelében nem lesz semmilyen szinten Messinek, soha.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.07.02. 12:37:23

Attika 25 írta:Miért is nincs lové a MU-nál? Mit sináltak azzal a csekély 100 millával?
Ezt. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.02. 12:24:06

Miért is nincs lové a MU-nál? Mit sináltak azzal a csekély 100 millával?

Amúgy valóban,minden játékosnak van egy álmai klubja,ahova legszivesebben igazolna,de ha annak a klubnak nem kell akkor teljesen normális,hogy elmegy máshova,ezt kár hibaként felemlegetni bárkinél. Arshavin is hozzánk akart jönni (sőt még azota is erölködik),de mivel itt nem kellett elment az ágyusokhoz. Özil már régen mondta,hogy a Barca az álmi csapata,s akkor még mindenki jót nevetett rajta,hogy jó persze sok millio kis gyerek van akinek a Barca..... azóta eltelt 1 vagy 2 év,s most már valóban szóba kerül a neve,szóval ha őt komolyan megakarjuk venni,akkor meg is fogjuk,mert igenis nagy előny a többi csapattal szemben,hogy ő ide akar jönni nem a MU-ba,nem a City-be hanem IDE. Ettől függetlenül nem vagyok meggyőződve róla,hogy akkora játékos válik belőle mint amennyire most fel van kapva.
Initom
Entrenador del Barça

2010.07.02. 12:08:59

szajko írta:
barca99 írta:van der Vaart is így húzta a Hamburgot. :)
De VdV hova is igazolt? :D
még sehova .ha jól tudom a Manchester Utd érdeklődik.
de mint tudjuk ott nincs sok pénz.
Abi & Tito
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.02. 12:08:32

Egyébként még amikor szó nem volt róla, akkora említette egy interjúban, hogy nála a Barca a favorit, tehát azt gondolom, ha komolyan le akarná Pep igazolni, mindegy hányan állnának érte sorban, meg lenne az előnyünk.
Most hány ezer ilyen nyilatkozatot hallottunk már, hogy ki melyik csapatot favorizálja, aztán eligazol teljesen máshová, vagy akár egy riválishoz.
Szerintem semmiféle előnyt nem jelent.

Nekem Özil meg nagyon furcsa lenne...
Mármint Németek a La Ligában?
Mennyire feküdne neki a latin foci?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
zola8787
Director del Fútbol

2010.07.02. 12:04:14

Mikaos írta:(Összehasonlításul Xavi mérlege: 34 bajnoki meccs: 3 gól + 14 assist)
Na azért ne hasonlítsuk már Özilt Xavihoz !!!
Jó igazolás lenne. 5 meccsenként talán játszana is.
szajko
Director del Fútbol

2010.07.02. 11:52:13

De VdV hova is igazolt? :D
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.02. 11:49:36

szajko írta:Özil szerintem megállná a helyét itt. Barcán kívül az egyik kedvenc játékosom lett a tavalyi szezonban mutatott játéka miatt. A Werder neki köszönheti,hogy 3. lett.
van der Vaart is így húzta a Hamburgot. :)
Egyébként még amikor szó nem volt róla, akkora említette egy interjúban, hogy nála a Barca a favorit, tehát azt gondolom, ha komolyan le akarná Pep igazolni, mindegy hányan állnának érte sorban, meg lenne az előnyünk.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.02. 11:44:42

Valaki írta egy másik topicban, hogy "Özil rúgott egy gólt, aztán máris sztároljuk". Ez azért kissé komolytalan.
Mert ha megnézzük, hogy a tavalyi szezonban a bajnoki meccseken 31 meccsen 9 gólt és 17 assistot termelt***, az nem rossz...főleg a 3.legerősebb bajnokságban. Mindezt tette 21 évesen!!!

(Összehasonlításul Xavi mérlege: 34 bajnoki meccs: 3 gól + 14 assist)
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.02. 11:42:26

Cesc ügye szerintem hamar le fog záródni a Vb után. Azt mondta Rosell,hogy 45 milla plafon,akkor egyből azt ajánlani,s ha nem fogadják el akkor bye-bye. Felesleges erölködni,45 milla az kevés,ha elsőre nem fogadják el akkor utána sem fogják. Özil-nek meg a kedvenc csapata a Barca,igy ha van rá esély,hogy idejöhet akkor nem fog azonnal elmenni máshova,persze éreztetni kell vele,hogy érdekel minket,s akkor simán a miénk is lehet. Bár nekem vannak kételyeim vele kapcsolatban :roll:
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.07.02. 11:33:23

Hát én eddig nagyon nem is hallottam Özilről, csak itt a vb-n vettem észre. szerintem is kiváló játékos. Jó lenne nálunk, csak: a baj az hogy itt nincs idő várogatni meg majd jövőre mire lejár a szerződése. Más is nézi a vb-t , tuti hogy valami nagycsapat lecsap rá akár még a nyáron. szóval annyira sok realitást nem érzek a leigazolásában.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
szajko
Director del Fútbol

2010.07.02. 11:27:45

Özil szerintem megállná a helyét itt.A Barcán kívül az egyik kedvenc játékosom lett a tavalyi szezonban mutatott játéka miatt. A Werder neki köszönheti,hogy 3. lett.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.07.02. 11:50:54-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.02. 11:22:53

Özil-lel leginkább az a bajom, hogy a Bundesliga-sztárok máshol nem igazán ütik meg a szintet. Persze ha nem jönne Fabregas, ill. a Werder beérné Henriqué-vel és Hleb-bel (mivel jövőre ingyen távozhat Özil, nálunk meg nem számítanak a két játékosra), akkor ő lenne a legjobb megoldás. Túl nagyot nem lehetne vele bukni.
Thiago helyett viszont nekem Jonathan a favorit, a pár felnőtt meccsükön nekem a mexikói játéka jobban tetszett, remélem idén Pep vele mutatja meg milyen durva a La Másia.
Assulin-t egyelőre nem sajnálom. Valaki egyszer elhitette a drukkerekkel, hogy ő az új Messi, azóta kb. egy kupameccs meg 2 youtube videó alapján sokan tudni vélik, hogy ő bizony nagyobb játékos annál, mint amennyit Luis Enrique megállapított róla két év alatt. Persze bejöhet, de erre nem sok esély van.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.07.02. 10:09:45

Én se tartom biztosnak Fabregast. Egyszerűen túl értékes az Arsenalnak.
Cesc pedig itt is csere lenne, ami visszalépés neki játékperceket tekintve. A pozitívum viszont, hogy egy aranygenerációval játszhat együtt, akik sikerre vannak ítélve pár éves időtartamot figyelembe véve.

Abban pedig nem vagyok biztos, hogy ha idén nem, akkor majd jövőre. Mert idén lesz új kreatív kp. Erre nagyon jó esélye van Thiagonak, aki ha robbant, akkor nem is kell Fabregas, addig amíg van Xavi, a távozása meg pár évig kizárt. Egyébként én kimondottan örülnék, ha Özil-Thiago kettős lenne a csere kreatív kp sorunk. Mindkét játékosnak jutna lehetőség, hiszen Ini sérülékeny, Xavi brutális mennyi percet játszik, de ezt azért nem tudom meddig tudja még csinálni. A legnagyobb kérdőjel viszont az aranyember Keita, akit erősen korlátoznék kiegészítő szerepkörre és hagynám érvényesülni a fenti kettőst.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.02. 09:07:36

Látom nagyon optimista szinte mindenki Cesc-el kapcsolatban,igy én akkor most hozok ide egy kis pesszimizmust,kizárólag a saját véleményem alapján.

Tehát: Rosell meghúzta a határt 45 millánál (én magamban 50-nél húztam meg) s jól is tette,annál többet ne adjunk érte szerintem sem. Na már most 45 milla az egy ilyen játékosért nem sok pénz,s itt most vonatkoztassunk el attól,hogy saját nevelés,mert azt Arsenal nagy ivben leszarja,s igaza is van. Cesc fiatal,hosszú távú szerződéssel rendelkezik,s már most is napjaink egyik legjobb irányitója a jelenlegi piacról a Barca játékosokon kivül nem nagyon tudnék olyan irányitót mondani aki jobb nála. Szóval a 45 milla nem reális ár érte,de ez még önmagában talán nem lenne akkora baj,a komolyabb probléma ott kezdődik,hogy talán a Vb-nek köszönhetően Cesc hozzáállása is kezd változni. A Vb elött az ujságoknak mindig azt mondta,hogy a Barca-ba akar igazolni,ez volt a főcim.... Most már olyanokat olvasni,hogy nem mondta,hogy elfog menni (legalábbis idén)....

Én úgy érzem,hogy picit elgondolkozott,ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem akar jönni,csak azt,hogy nem mindenáron,s ha a legkisebb szikrája is látszani fog a bizonytalanságának akkor Wenger tutira nem bólint rá az amúgy sem túl meggyőző 45 millára.

Remélem nem lesz igazam,s jönni fog,de szerintem nehéz ügy lesz ez,s pont a Vb miatt,amiatt amit már egyik nap is irtam,hogy a Vb csapatból pont a Barca játékosok szoritják ki,s bár a Barca-ban más az edző,de a játékosok ugyanazok,s ezen nem csak ő,hanem bármelyikünk elgondolkozna a helyében.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.02. 08:53:46

d írta:Gondolom a felkészülési időszakban Guardiola most is vinni fogja magával az első csapatba jelölt fiatalokat, aztán eldönti, hogy elégek-e oda. Most így elsőre talán Bartra, Muniesa, Thiago, Dos Santos tűnik esélyesnek az első csapathoz kerülésben (persze már mind bemutatkoztak), aztán tudja fene, Pedroról sem lehetett olyan sokat hallani a felkészülési meccsek előtt, lehet megint meglepetés-emberek is lesznek.

Na igen,Pedroról szinte nem is lehetett hallani semmit,egyszer csak ott volt,és lőtte a gólokat..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
d
Entrenador del Barça

2010.07.02. 08:43:08

Gondolom a felkészülési időszakban Guardiola most is vinni fogja magával az első csapatba jelölt fiatalokat, aztán eldönti, hogy elégek-e oda. Most így elsőre talán Bartra, Muniesa, Thiago, Dos Santos tűnik esélyesnek az első csapathoz kerülésben (persze már mind bemutatkoztak), aztán tudja fene, Pedroról sem lehetett olyan sokat hallani a felkészülési meccsek előtt, lehet megint meglepetés-emberek is lesznek.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.02. 08:25:10

Én még Muniesa teljesítményére lennék kíváncsi,hogyan teljesítene akkor,ha mondjuk kisebb csapatok(Osasuna,Zaragoza,Gijon)ellen kapna lehetőséget.Ha jól emlékszem a 2008-2009-es szezonban az utolsó előtti fordulóban az Osasuna ellen kapott lehetőséget csereként majd kiállították és szegény el is kezdte a sírást,Pep pedig eltiltást kapott a gesztusa miatt amit a játékvezető felé intett.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.02. 08:18:17

Az lehet, hogy az utóbbi időben nem nyújtott elég jó teljesítményt, de egy ilyen fiatal játékos bármikor berobbanhat! Szerintem nagy vérveszteség lenne a távozása. A mozgása egy kicsit a Messiére hasonlít, nem?
més que un club
d
Entrenador del Barça

2010.07.02. 08:16:41

Persze elképzelhető, hogy megbánjuk még némileg az elengedését, de azért nem mondanék olyasmit, hogy "nem mérvadó" annak a szakembernek a véleménye, aki napi szinten vele (is) foglalkozik... nem tévedhetetlen Luis Enrique sem, ahogy a többi edző sem, de az ifi csapat sz@rja magából a tehetségeket és dönteni kell.
Egy-két megnézett Atlétic meccsből én még nem vonnék le tartós következtetéseket. AZ nem mérvadó.

Valószínűleg egyszerűen túl lett hypeolva a srác.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.02. 08:10:26

gergo9 írta:
levproff írta:
Egyetértek.
Óriási ba.omságnak tartom.Nem értem.
Sokkal többett láok benne, kicsit ilyen Fabregasos érzésem van.. :roll: :?
Mármint youtube-on? :) A B csapatban sem tudott meghatározó lenni a hírek alapján. Játszani meg a fórum 99% nem látta huzamosabb ideig.
Fabregas meg menni akart. Nem ugyanaz.
Én láttam játszani tavaly a Cultural Leonesa elleni kupameccsen,akkor nem tolta rosszul,de nem egy Pedro-Bojan szint.
gergo9
Director del Fútbol

2010.07.02. 07:59:08

levproff írta:
Egyetértek.
Óriási ba.omságnak tartom.Nem értem.
Sokkal többett láok benne, kicsit ilyen Fabregasos érzésem van.. :roll: :?
Mármint youtube-on? :) A B csapatban sem tudott meghatározó lenni a hírek alapján. Játszani meg a fórum 99% nem látta huzamosabb ideig.
Fabregas meg menni akart. Nem ugyanaz.
Lezárt