Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
-
- Barça C
Hello.
Lenne egy kérésem:) Nem tudna nekem valaki csinálni egy sig-et?
Messi-t, Robben-t és Özil-t szeretném ha rajta lennének. Mind 3 játékos mögött pedig a saját nemzeti zászlója lenne.
Még egy kérés. Egy avát szeretnék ha valaki lekicsinyítene nekem egy képet nagyon hálás lennék.
http://www.interbasket.net/news/wp-cont ... elona3.jpg
Lenne egy kérésem:) Nem tudna nekem valaki csinálni egy sig-et?
Messi-t, Robben-t és Özil-t szeretném ha rajta lennének. Mind 3 játékos mögött pedig a saját nemzeti zászlója lenne.
Még egy kérés. Egy avát szeretnék ha valaki lekicsinyítene nekem egy képet nagyon hálás lennék.

http://www.interbasket.net/news/wp-cont ... elona3.jpg
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
ami az aláirás alatt/fölött (
) van
lehet hogy sig, akkor az
de a ''Mesterek'' csak ráértenek 

nem sigre gondoltál?L.Messi 10 írta:Hello! Még új vagyok, de belevágnák a közepébeLenne egy óriási kérésem, ahogy elnéztem az avá-kat ti nagyon jók lehettek ebben, remélem ez se okoz gondot valakinek: egy ava kellene amin a szimpatikus csapatok cimerei lennének az elött pedig a csapat ikonjai: Barca:Messivel, Juventus:Del Pieroval, Manchester:Rooney-val, Boca Juniors:Palermoval és a cimerek fölé a csapatok nevei,a játékos alá pedig a neve(ha lehet az idei(2010-es hazai)mezbe legyenek), a töbit rátok bízóm (háttér betük,stb.., dehát tudjátok) előre is köszönöm és hála annak aki ezt a nagy kérést öszehozza!

madridista
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Hello! Még új vagyok, de belevágnák a közepébe
Lenne egy óriási kérésem, ahogy elnéztem az avá-kat ti nagyon jók lehettek ebben, remélem ez se okoz gondot valakinek: egy ava kellene amin a szimpatikus csapatok cimerei lennének az elött pedig a csapat ikonjai: Barca:Messivel, Juventus:Del Pieroval, Manchester:Rooney-val, Boca Juniors:Palermoval és a cimerek fölé a csapatok nevei,a játékos alá pedig a neve(ha lehet az idei(2010-es hazai)mezbe legyenek), a töbit rátok bízóm (háttér betük,stb.., dehát tudjátok) előre is köszönöm és hála annak aki ezt a nagy kérést öszehozza!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egyébként Valencia drukker.faithnomore írta:úgy tudom nem a realé hanem a spanyol válogatottélevproff írta:Ő nem a real fő szurkolója?
Manolo, vagy kicsoda?
http://en.wikipedia.org/wiki/Manolo_el_del_bombo
A nyakán látni a vonalat, de egyébként jó elképzelés. Jók a színek!

Köszönöm!
tessékEazzy írta:Valaki le tudná nekem kicsinyíteni EZT a képet kb. 420x110 nagyságúra? Nem fog kijönni asszem csak olyan 421x112-re de nem baj, jó az úgy is.
Megpróbáltam én magamnak megcsinálni Painttel, de romlott a minőség rendesen, szóval valaki olyan segítsen aki tud szépen kicsinyíteni!
Köszi!

http://i50.tinypic.com/213kp43.jpg
420x110
nekem a lekicsinyítés 420x111-re jött ki és lecsíptem belőle 1 pixelt

madridista
Valaki le tudná nekem kicsinyíteni EZT a képet kb. 420x110 nagyságúra? Nem fog kijönni asszem csak olyan 421x112-re de nem baj, jó az úgy is.
Megpróbáltam én magamnak megcsinálni Painttel, de romlott a minőség rendesen, szóval valaki olyan segítsen aki tud szépen kicsinyíteni!
Köszi!
Köszi!
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
Valaki csinálna nekem egy siget, amin Messi és Villa szerepel valahogy úgy hogy mind a kettejük mögött ott lenne a válogatott címerük és középen ( a két játékos között kis hely legyen ) egy Barca címer!!
Valami szép színeset szeretnék!
Aki megcsinálná annak nagyon megköszönném!
Valami szép színeset szeretnék!
Aki megcsinálná annak nagyon megköszönném!

Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
- gygerike
- Entrenador del Barça
sziasztok nem tom mennyire lenne nehéz a következő munka , de aki megtudja csinálni az kérem jelezze
Előre is köszi
Feladat: van 1 szőke lány, és kíváncsi lennék hogy milyen lenne feketén a haja . Szóval csak a hajszínét kénne megváltoztatni .

Feladat: van 1 szőke lány, és kíváncsi lennék hogy milyen lenne feketén a haja . Szóval csak a hajszínét kénne megváltoztatni .
Visca El Barca

-
- Barça B
valaki csinálna nekem egy Arshavinos siget? Ilyen letisztult sima háttér akár egy Orosz címer és olyan csicsásan odaírni hogy : Arshavin 23 ilyen átlósan. Köszi 

Tim írta:Kis segítség:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Initom írta:valamiért nem jónem értem
![]()
ha linket másolok be meg azt írja hogy nem lehet nagyobb 100x100 nál
kösz

kínlódok vele de fogy a türelmem

Abi & Tito
- Varatrix
- Director del Fútbol
Köszönöm nagyon hálás vagyok...:Poldi:.. írta:Varatrix írta:Valaki nem csinálna nekem egy aláírás képet.
Laportásra gondolok.
Annyit kérnék, hogy legyen oda írva, hogy Gracias Joan Laporta és a regnálásának dátuma.
Előre is nagy szépen köszönöm annak aki veszi a fáradtságot.
Nagyon jól sikerült.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- ..:Poldi:..
- Banner mester
Varatrix írta:Valaki nem csinálna nekem egy aláírás képet.
Laportásra gondolok.
Annyit kérnék, hogy legyen oda írva, hogy Gracias Joan Laporta és a regnálásának dátuma.
Előre is nagy szépen köszönöm annak aki veszi a fáradtságot.

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
- Banner mester
összekevertem. másik fórumon ez a max. méret. bocsi. 
szóltál volna megcsinálom.

szóltál volna megcsinálom.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Off:
úgy tudom,h hazautazott betegség miatt, de ha a spanyolok döntőt játszanak,visszamegy.
úgy tudom,h hazautazott betegség miatt, de ha a spanyolok döntőt játszanak,visszamegy.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Én voltam aki kisebbre vettem, kőkemény paintes tudásom legjavát előkaparászva a szürkeállományból 

- levproff
- Director del Fútbol
Félre ne érts, nem is azért mondtam, én is kedvelem az öreget, a nyilatkozataiból jófejnek tűnik, csupán érdeklődtem, mert közel sem voltam benne biztos, sőt!Eazzy írta:
Az meg hogy kinek szurkol, amikor nem a válogatottnak, engem ugyan nem érdekel. Most VB van, spanyoloknak szurkol. Itt most nincs Barca meg Real, hanem csak spanyol tizenegy.

(bocsi modik)
ON
Egyébként pont említeni akartam, hogy kicsit nagy lett, de látom valaki korigállt rajta.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Köszi Poldi pöpi lett!
Az meg hogy kinek szurkol, amikor nem a válogatottnak, engem ugyan nem érdekel. Most VB van, spanyoloknak szurkol. Itt most nincs Barca meg Real, hanem csak spanyol tizenegy.
- levproff
- Director del Fútbol
Igen, azt én is tudom, de mintha az EB után "szerződtette" volna real.
Bár lehet csak hallucináltam.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Banner mester

- faithnomore
- Entrenador del Barça
úgy tudom nem a realé hanem a spanyol válogatottélevproff írta:Ő nem a real fő szurkolója?
Manolo, vagy kicsoda?