Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.01. 17:44:13

A Valenciának annyira kell a pénz, hogy Mata szerintem nem lenne olyan nagyon nehéz eset, mivel abból a pénzből, amit kapna a Barçától, tudna egy olcsóbb alternatívát venni a Los Ches.
Kép
Kép
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.01. 16:53:03

özil nem tudom. Smile
ha jön akkor hova? :S
Ugyanoda ahova Fabgregas jönne ha jönne. A kispadra....
Jason
Jugador del Barça

2010.07.01. 16:32:27

Egy másik hir:

Mata érkezése nehéz ügy lesz.

David Silva eligazolásával nehezebbé vált a Barca számára, hogy leigazolja Juan Matát, írja a sport.es
Kép

A Valencia a nyári átigazolási időszakban már 77 millió eurot kasszírozott David Villa, David Silva és Nikola Zigic eladásával, ami nagyjából segítséget nyújt a magas adósságállománnyal küzdő klubnak abban, hogy rendezze helyzetét, ám pont ez lehet az ami miatt nehezebbé válik Mata leigazolása.

Eddig nem sokat költött a Valencia igazolásokra, mindössze Roberto Soldadoért fizetett ki 10 milliót, a többiek - Sofiane Feghouli, Mehmet Topal és a válogatott Ricardo Costa - ingyen érkeztek a klubhoz.

Az egyetlen oka miért talán elfogadja a Túria-parti csapat a Barca 20 milliós ajánlatát az, hogy vannak még játékosok, akiket szeretne leigazolni a klub. Ilyen Tino Costa Montpellierből, aki 9 millióba kerülne, valamint 'Chori' Domingez.

A sport.es ugyanakkor azt valószínűsíti, hogy Mata még egy évet biztosan marad Valenciában, így elképzelhető, hogy más alternatíva után kell néznie Sandro Rosellnek a balszélső posztjára.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Jugador del Barça

2010.07.01. 16:22:46

Rosell: "Cesc és Touré az első feladatok"

Ma délben veszi át Sandro Rosell teljes mértékben az elnöki teendőket Joan Laportától, és mindjárt két fontos döntést is meg kell hoznia: Yaya távozását és Cesc érkezését.
Kép
Mint köztudott Rosell hagyományosan jó kapcsolatokat ápol az Arsenal vezetőivel, ami ugyan egy kis előnyt jelenthet az ügy rendezésében, másrészt viszont elég az első 35 milliós ajánlat visszautasítása valamint az, hogy Arsene Wenger dönt szinte a transzferről, megnehezíti a középpályás érkezését, hiszen a francia edző semmiképp nem akarja elveszíteni karmesterét. Rosell mindenesetre már jelezte 45 milliónál többet nem hajlandó adni Fabregasért.

A másik ügy Yaya Touréé. Mint kiderült - ahogy a sport.es írja - hogy Touré már megállapodott a Cityvel, és a Barcának is van már egy ajánlata, ami 32 millióról (és 30 millió egyéb juttatásról) szól, ám mindez csak június 28-ig volt érvényben, azaz az új vezetőség kezdhet mindent előröl.

Hogy mi lesz a sorsa Tourénak azt nem tudni, még az is elképzelhető - erről a tegnapi sajtó írt - hogy marad, bár kicsi a valószínűsége, mivel Guardiola nem tudja garantálni, hogy a fontos mérkőzéseken mindig játszani fog az elefántcsontparti játékos.

Az biztos, hogy találkozni fog majd Dimitri Selukkal, hogy a részletekről tárgyaljanak, de nagyon valószínű, hogy egy 30 millió körüli összeg révén a Cityhez távozhat Touré.

Ezeken kívül még meg kell oldania Rosellnek Márquez, Henry és Ibrahimovic ügyét, Dani Alves és Keita szerződéshosszabbítását, valamint Keirrison, Henrique és Hleb helyzetét is, nem beszélve arról, hogy a szükséges erősítésekről is tárgyalnia kell Guradiolával, és az új technikai igazgatóval is, aki várhatóan Antoni Zubizarreta lesz.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.

2010.07.01. 12:51:28

Sanama írta:Na ezt magyarázd már el,hogy 3csatárnak mi köze van ahhoz,hogy egy középpályás befére-e a kezdőbe?
Ez olyan,mintha Toure pihentetését Messire fognánk :shock:
Ne egyből írjál, hanem gondolkodj egy kicsit tovább!
Adott 3 csatár: Ibra, Villa, Messi
Adott 3 középpályás: Xavi, Iniesta, Busquets

Szerinted hova fér be Fabregas - kapus lesz?
Szerinted az említett 6 játékos közül melyiket kéne pihentetni? (Vagy Cesc vkp lesz???... érdekes lenne)
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.01. 11:57:36

Sanama írta:Na ezt magyarázd már el,hogy 3csatárnak mi köze van ahhoz,hogy egy középpályás befére-e a kezdőbe?
Annyi köze lehet,hogy ha Ibra marad akkor ő lesz középen,Villa meg a szélen,s akkor Iniesta-nak tuti a helye Xavi mellett. Viszont ha Ibra elmegy akkor lehetséges egy olyan verzió is (főleg ha jönne esetleg Masherano,nem kevés pénzért) hogy nem jön senki a szélre,hanem Iniesta és Pedro fogják megoldani a bal szélt,s akkor alkalmattán Cesc-nek több lehetősége lenne Xavi mellett játszani.
Initom
Entrenador del Barça

2010.07.01. 11:46:45

bali 15 írta:Érdemes lenne megpróbálni. 30 millió a gyerek.

hát silva semmiképp mert már a cityé.:)
(tudja valaki az árat? :) )
özil nem tudom. :)
ha jön akkor hova? :S

szerk.: amire válaszoltam törölték :?
Abi & Tito
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.01. 11:40:17

Mikaos írta:
Attika 25 írta:Én azért ennyire nem veszem biztosra ezt a Cesc ügyet,mégpedig pont a Vb miatt. Lehet ő is elgondolkozik rajta,hogy itt sem fér be,gyakorlatilag perceket játszik,s pont azok miatt az emberek miatt nem tud játszani ( Xavi,Iniesta,Busquets) akik a Barca-ban is ott vannak. Tartok tőle,hogy ez a Vb picit helyre teszi fejben és inkább azt mondja,hogy marad még egy ideig az Arsenal-ban :roll:
Ráadásul a 3 említett emberen felül van még egy Messi és egy Villa is -> ebben az esetben még beférne Cesc a kezdőbe, de ha számolunk Ibrával is, akkor már nehezen.
Na ezt magyarázd már el,hogy 3csatárnak mi köze van ahhoz,hogy egy középpályás befére-e a kezdőbe?

Ez olyan,mintha Toure pihentetését Messire fognánk :shock:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.01. 11:38:47

Attika 25 írta:Én azért ennyire nem veszem biztosra ezt a Cesc ügyet,mégpedig pont a Vb miatt. Lehet ő is elgondolkozik rajta,hogy itt sem fér be,gyakorlatilag perceket játszik,s pont azok miatt az emberek miatt nem tud játszani ( Xavi,Iniesta,Busquets) akik a Barca-ban is ott vannak. Tartok tőle,hogy ez a Vb picit helyre teszi fejben és inkább azt mondja,hogy marad még egy ideig az Arsenal-ban :roll:
Ráadásul a 3 említett emberen felül van még egy Messi és egy Villa is -> ebben az esetben még beférne Cesc a kezdőbe, de ha számolunk Ibrával is, akkor már nehezen.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.01. 11:31:16

Én azért ennyire nem veszem biztosra ezt a Cesc ügyet,mégpedig pont a Vb miatt. Lehet ő is elgondolkozik rajta,hogy itt sem fér be,gyakorlatilag perceket játszik,s pont azok miatt az emberek miatt nem tud játszani ( Xavi,Iniesta,Busquets) akik a Barca-ban is ott vannak. Tartok tőle,hogy ez a Vb picit helyre teszi fejben és inkább azt mondja,hogy marad még egy ideig az Arsenal-ban :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.01. 10:53:16

Én Fabregas igazolását tutira veszem,VB ideje alatt mindhárom félnek volt esze,hogy csendbe lesznek,nem mintha Fabregas olyan sokat játszana a VB-n,de a Spanyoloknak sem tenne jót ha erről szólna minden nap a Spanyol lapok főcíme.

Ha Toure elmegy,akkor viszont vagy hozni kell valakit a helyére,vagy Maquezt feltolni VKP-nak, Cacerest meg "itthon" tartani.
Miért? Mert idén is rövid volt a pad,ha Toure elmegy,és helyére "csak" Fabregas jön, akkor ugyanúgy rövid lesz a pad,igaz,hogy most már Iniesta helyére odamehet Cesc,ha sérült,de ettől függetlenül a pad rövid.
Tehát,ha Toure megy,venni kell valaki a középpályára,olyan valakit aki tűri azt,ha padozik , és csak 15meccset játszik az év során.Vagy pedig a kölcsönadott játékosokkal úgy variálni,hogy az jól jöjjön ki.
Caceres szerintem bőven megérdemel még 1 esélyt,mint ahogy Hleb is(bár ő nem fog szerintem).

A csatárkérdés meg ugye Titi megy,Villa jön. Ezzel a baloldal olyan csodásan ki lett pipálva,hogy Laportának egy kalapemeléssel tartozom.

Mi lesz Ibrahimoviccal? Na hát ez a legjobb kérdés. Májusban még azt mondtam , hogy 100%, hogy marad,mert azért nem volt egyáltalán sem arcpiritó az éve. szerintem.
Bár most ezek a cikkek,leginkább az elmúlt 1-1,5hónapban kicsit elbizonytalanítottak,főleg ugye,hogy Sandro Rosell az új elnök és mint tudjuk neki is vannak kedvencei,mint ahogy Laportanak volt Henry.

Ez mostmár hamarosan ki fog derülni, Rosell szerintem Torrest akarná idehozni,főleg látva,hogy szélsőre már semmi szükség.
Bár felőlem érkezhet egy szélső is csak könyörgöm ne ilyen Mata-félékkel szúrják ki a szemünket,mert azt a szintet Pedro is hozza,vagy lassan Bojan.

Szerintem itt a nyárra 1 kérdés maradt.
Ibra marad vagy sem?! jelenleg ez abszolút 50-50%, képtelen lennék megmondani.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.01. 10:45:19

Alberto10 írta:http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... uld-remain

Fabregas maradna???
Ez egy nagy hülyeség ahogy d is mondta.
Az igaz hogy Fabregas szívesen maradna de a Barcában is nagyon szívesen játszana hisz innen került át az Arsenalba. Nehéz döntés előtt áll de mindannyiunk reméli hogy a Barcelonát választja majd.
Touré pedig szerintem el fog menni innen már nincs visszaút.
d
Entrenador del Barça

2010.07.01. 10:20:29

A cikk tipuspéldája, hogy hogyan költsünk 3 bekezdésnyi tömör bullshitet 2 elejtett mondat mellé.
"I haven't said that I will definitely leave Arsenal,"
Nem is mondhatna ilyesmit. A többi újságírói fantázia.
Ennek a cikknek 0 hírértéke van.
Alberto10
Capitá del Barça

2010.07.01. 10:05:57

http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... uld-remain

Fabregas maradna???
Sztem meg kéne szerezi ezen a nyáron, hiszen Barca nevelés és Xavi utódjának is tekinthető (majd a későbbiekben átveheti a helyét). Mindenképpen hasznára lenne a csapatnak.
Viszont valószínűleg ő is hezitál, hiszen míg az Arsenalban ő a csk, itt nem biztos, hogy állandó kezdő lenne, sőt...
De ha idén is marad az Arsenalban és nem fejti ki a távozási szándékát, ezzel segítve a transzfert, akkor elmehet a fenébe...és soha nem próbálnám elhozni.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.01. 09:57:23

Az a helyzet,hogy a megegyezés Laportáékkal volt,de mivel addig-addig szarakodtak amig Laporta mandátuma lejárt,igy Rosell nyugodt szívvel és bármiféle felháborodás nélkül is kérhet érte pár millával többet,egyébként ahogy irtad is,lehet erre megy ki a játék :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.01. 09:53:19

Mellesleg, van egy olyan megérzésem is, hogy ez az egész csak a média felé irányul, hátha veszélyben érzi a City Touré játékjogát és megspékelik még pár millióval az árát. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
pityi
Jugador del Barça

2010.07.01. 09:52:53

Attika 25 írta:http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... dhat/11373

Mekkora lenne már ha Yaya maradna :D Alig van rá esély,szinte semmi,de hátha.....
Én is elmondanék egy miatyánkot az biztos. :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.01. 09:50:57

Nyilván ha maradna akkor csak úgy maradna ha Pep igéretet tesz neki,hogy játszhat,akkor meg legalább egyenlő lenne az elbirálás Busquets-el,az meg akár jó is lehetne neki. Más esetben tuti nem marad. De szerintem úgyis menni fog.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.01. 09:45:10

Ha maradna is csak, alárendelt szerepet kaphatna Busquets mellett, ebbe pedig kétlem, hogy belemenne. Úgy gondolom a karrierje érdekében is távoznia kell, egy olyan csapatba ahol állandó lehetőséget kapna a bizonyításra. :)

Én inkább már abban bízok, hogy Roselléknek sikerül még több pénzt kisajtolni a pénzes manchesteri csapattól. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.01. 09:40:45

http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... dhat/11373

Mekkora lenne már ha Yaya maradna :D Alig van rá esély,szinte semmi,de hátha.....
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.30. 19:44:53

Nem tudom,én tartok ezektől a Bundesliga sztárocskáktól. Ott van van der Vaart,Diego példának,ott sztárok voltak,aztán utána egy nagyobb csapatban kb. nullák,vagy van forditott eset is,van Bommel,nálunk nulla volt,a Bayern-ben meg csk..... Szóval én nem bizom bennük túlságosan,Özil 20-25 milláért sokkal nagyobb zsákbamacska lenne mint Mata azért a 20 milláért (tudom,hogy nem egy poszt csak példa) :roll:
bali 15
Director del Fútbol

2010.06.30. 19:26:34

Messithebest írta:
Attika 25 írta:Mindenesetre az eldőlt,hogy Silva nem lesz "B" alternativa (bár az utobbi időben már nem is nagyon került szóba) ha Cesc nem jön.
Én úgy tudom,Özil lenne a B verzió.
Érdemes lenne megpróbálni. 30 millió a gyerek.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.30. 19:08:46

Vele kapcsolatban (is) már annyi félét hallani,a legutobbi az volt,hogy jövőre hoznánk ha lejár a szerződése,de Cesc-től függetlenül érkezne,ő lenne Keita utódja a csapatban. Persze ettől még lehet,hogy ha nem jön Cesc akkor már idén is megpróbáljuk :roll:
Messithebest
Director del Fútbol

2010.06.30. 19:01:50

Attika 25 írta:Mindenesetre az eldőlt,hogy Silva nem lesz "B" alternativa (bár az utobbi időben már nem is nagyon került szóba) ha Cesc nem jön.
Én úgy tudom,Özil lenne a B verzió.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.30. 18:57:42

Holnap hivatalosan is elfoglalja az elnöki széket Rosell. Kiváncsi vagyok,hogy picit felgyorsulnak e majd az események,vagy pedig a Vb végéig semmi nem fog változni,s csak halljuk a "jobbnál jobb" jelölteket a különböző posztokra. Mindenesetre az eldőlt,hogy Silva nem lesz "B" alternativa (bár az utobbi időben már nem is nagyon került szóba) ha Cesc nem jön.
Lezárt