Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanoda ahova Fabgregas jönne ha jönne. A kispadra....özil nem tudom. Smile
ha jön akkor hova? :S
Ne egyből írjál, hanem gondolkodj egy kicsit tovább!Sanama írta:Na ezt magyarázd már el,hogy 3csatárnak mi köze van ahhoz,hogy egy középpályás befére-e a kezdőbe?
Ez olyan,mintha Toure pihentetését Messire fognánk
Annyi köze lehet,hogy ha Ibra marad akkor ő lesz középen,Villa meg a szélen,s akkor Iniesta-nak tuti a helye Xavi mellett. Viszont ha Ibra elmegy akkor lehetséges egy olyan verzió is (főleg ha jönne esetleg Masherano,nem kevés pénzért) hogy nem jön senki a szélre,hanem Iniesta és Pedro fogják megoldani a bal szélt,s akkor alkalmattán Cesc-nek több lehetősége lenne Xavi mellett játszani.Sanama írta:Na ezt magyarázd már el,hogy 3csatárnak mi köze van ahhoz,hogy egy középpályás befére-e a kezdőbe?
bali 15 írta:Érdemes lenne megpróbálni. 30 millió a gyerek.
Na ezt magyarázd már el,hogy 3csatárnak mi köze van ahhoz,hogy egy középpályás befére-e a kezdőbe?Mikaos írta:Ráadásul a 3 említett emberen felül van még egy Messi és egy Villa is -> ebben az esetben még beférne Cesc a kezdőbe, de ha számolunk Ibrával is, akkor már nehezen.Attika 25 írta:Én azért ennyire nem veszem biztosra ezt a Cesc ügyet,mégpedig pont a Vb miatt. Lehet ő is elgondolkozik rajta,hogy itt sem fér be,gyakorlatilag perceket játszik,s pont azok miatt az emberek miatt nem tud játszani ( Xavi,Iniesta,Busquets) akik a Barca-ban is ott vannak. Tartok tőle,hogy ez a Vb picit helyre teszi fejben és inkább azt mondja,hogy marad még egy ideig az Arsenal-ban
Ráadásul a 3 említett emberen felül van még egy Messi és egy Villa is -> ebben az esetben még beférne Cesc a kezdőbe, de ha számolunk Ibrával is, akkor már nehezen.Attika 25 írta:Én azért ennyire nem veszem biztosra ezt a Cesc ügyet,mégpedig pont a Vb miatt. Lehet ő is elgondolkozik rajta,hogy itt sem fér be,gyakorlatilag perceket játszik,s pont azok miatt az emberek miatt nem tud játszani ( Xavi,Iniesta,Busquets) akik a Barca-ban is ott vannak. Tartok tőle,hogy ez a Vb picit helyre teszi fejben és inkább azt mondja,hogy marad még egy ideig az Arsenal-ban
Ez egy nagy hülyeség ahogy d is mondta.
Én is elmondanék egy miatyánkot az biztos.Attika 25 írta:http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... dhat/11373
Mekkora lenne már ha Yaya maradnaAlig van rá esély,szinte semmi,de hátha.....
Érdemes lenne megpróbálni. 30 millió a gyerek.Messithebest írta:Én úgy tudom,Özil lenne a B verzió.Attika 25 írta:Mindenesetre az eldőlt,hogy Silva nem lesz "B" alternativa (bár az utobbi időben már nem is nagyon került szóba) ha Cesc nem jön.
Én úgy tudom,Özil lenne a B verzió.Attika 25 írta:Mindenesetre az eldőlt,hogy Silva nem lesz "B" alternativa (bár az utobbi időben már nem is nagyon került szóba) ha Cesc nem jön.