Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezzel nem vagy egyedül, már-már azon gondolkodom, hogy neki esek angol felirattal nézni.fcbarca0827 írta:
Más: De várom már, hogy elkészüljön a Rescue me 6x01 felirata.
Modern family.szajko írta:És nem venném zokon,ha ajánlanátok 1-2 vígjáték sorozatot.
DejójámVictor_Valdes írta:Revolver. Én még most láttam csak, de nekem nagyon bejövős.Ajánlani tudom.
Érdemes megnézni, jó filmgeridoss írta:Vélemények az Eli könyve című filmről ?
Fergeteges. Nagyon jól eltalálták a szereplőket is. Csak az az egy baj van, hogy a valószínűsíthető jövőről szól.geridoss írta:Vélemények az Eli könyve című filmről ?
Értettem!Eazzy írta:Kötelező angollal néznimiihii írta:Szerintem feltétlenül angolul nézd meg,mert magyarul nem jön át az az utánozhatatlan szöveg,amit nyomatnak a serácokZaen írta:Üdv!
Valaki tudna esetleg dobni torrentet a Drót évadjairól? Jelenleg csak a beload nevű torrent működik amelyen fennt vagyok, de ott csak pár rész van fennt. LEhetőleg magyarul lenne jó, de angol is megfelel.
Kösz, Zaen![]()
Ha jó eredeti hanggal is,akkor pölö INNÉT leszedheted mind az 5 évadot.Meg ne tudja hogy magyarul lesed
![]()
Miihii! Ha már anno én ajánlottam be neked a Wire-t, akkor most azt mondom, hogy kezdj bele a Treme című sorozatba is! A Wire alkotóinak új sorozata, pár szereplő ismerős lesz majd a Drótból. Jó kis fíling nézni, azért ne várj tőle olyat mint a Wiretől, az utánozhatatlan. Itt amúgy a téma nem más mint New Orleans a hurrikán után, méghozzá a zenészek szemszögéből, illetve politika és még pár dolog is szépen bele fog majd folyni. Tényleg érdemes a feelingért is legalább belekóstolni. Ráadásul jó kis muzsikák vannak benne.
Cell 211:A leírása alapján nekem is szimpatikus lett,le is szedtem a minap.Megnézni még nem volt időm,de rajta vagyok a kérdésen.vargaakos írta:
Más: Egy másik börtönben játszódó nem túl nagy költségvetésű (gondolom), de annál jobb filmet is megnéztem. 211-es cella a címe, csak ajánlani tudom. (spanyol hang, magyar felirat párosítás szerintem a tökéletes)
Igenigen,fent van már a listámonEazzy írta:
Miihii! Ha már anno én ajánlottam be neked a Wire-t, akkor most azt mondom, hogy kezdj bele a Treme című sorozatba is! A Wire alkotóinak új sorozata, pár szereplő ismerős lesz majd a Drótból. Jó kis fíling nézni, azért ne várj tőle olyat mint a Wiretől, az utánozhatatlan. Itt amúgy a téma nem más mint New Orleans a hurrikán után, méghozzá a zenészek szemszögéből, illetve politika és még pár dolog is szépen bele fog majd folyni. Tényleg érdemes a feelingért is legalább belekóstolni. Ráadásul jó kis muzsikák vannak benne.
Kötelező angollal néznimiihii írta:Szerintem feltétlenül angolul nézd meg,mert magyarul nem jön át az az utánozhatatlan szöveg,amit nyomatnak a serácokZaen írta:Üdv!
Valaki tudna esetleg dobni torrentet a Drót évadjairól? Jelenleg csak a beload nevű torrent működik amelyen fennt vagyok, de ott csak pár rész van fennt. LEhetőleg magyarul lenne jó, de angol is megfelel.
Kösz, Zaen![]()
Ha jó eredeti hanggal is,akkor pölö INNÉT leszedheted mind az 5 évadot.
Szerintem feltétlenül angolul nézd meg,mert magyarul nem jön át az az utánozhatatlan szöveg,amit nyomatnak a serácokZaen írta:Üdv!
Kösz, Zaen
Az ám. De valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a Wire megtekintése nálam félbeszakadt kb. a 2. évad felénél. Asszem akkor jött a képbe Dexter bácsi.miihii írta:Wire-The Shield-Sopranos
Überbrutáááál![]()
Hopp,ez eszembe sem jutott,de a szívemből szóltál,Master!Master19 írta:Egyetértek mihii-vel én is mindenképp a dróttal kezdeném.Az az a sorozat amit annyiszor nézem meg ahányszor belefutok mindegy, hogy hányszor láttam már az egyes részeit.Azt nézd meg és ha végeztél akkor jöhet a többi már említett.Ha meg nagyon ráérsz akkor Kemény Zsaruk+Sopranos combo is mehetZaen írta: Szóval ez a három közül Ti melyiket ajánlanátok a már említett két sorozat után? Persze ha esetleg van más ötlet, azt is szívesen meghallgatom.
Előre is kösz, Zaen